Conecteaza-te cu noi

POLITICA

In Arges, partidele au inceput vanatoarea de candidati ! Fosti primari si sefi de institutii momiti cu promisiuni

Avatar

Publicat

in

Cu aproape doi ani inainte de alegerile locale si parlamentare din 2020, partidele din Arges au inceput deja pregatirile, cel putin in materie de viitori candidati. Asa se face ca asistam la o veritabila vanatoare de candidati dar si reaparitia pe scena a unor politicieni care dipsarusera in ultima perioada din prim-plan. Din Campulung si pana la Pitesti, PNL, PSD si USR isi cauta asiduu noii oameni pe care sa ii aintreneze si cu care sa iasa in fata alegatorilor. Astfel, in curand isi va face reintrarea pe secna politica argeseana, in stilu-i caracteristic, fostul senator Mircea Andrei, presedintele Partidului pentru Arges si Muscel. Deja si-a stabilit un nou sediu al partidului in Pitesti si…. desigur, a inceput tatonarile. Nici PNL sau PSD nu stau degeaba. Fosti primari sau viceprimari, fosti sefi de institutii iesiti la pensie de tineri si chiar actuali primari cu probleme in propriul partid, au fost invitati de cele doua partide sa li se alature. Desigur, acestia primesc promisiuni, cea mai tentanta fiind aceea de viitor candidat al partidului.

Aceasta agitatie la nivelul partidelor, in special a celor de top – PSD si PNL – arata faptul ca acestea dispun de o rezerva slaba de cadre si ca prestatia actualilor alesi nu prea le dau sperante ca se vor mentine, macar, la actuala cota de incredere a cetatenilor.

DE INTERES

 

 

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Mădălin Marinescu, noul viceprimar la Curtea de Argeș, propun liberalii

Avatar

Publicat

in

De

În data de 29 septembrie, la sediul PNL Curtea de Argeş din strada Negru Vodă nr. 30A a avut loc o şedinţă extraordinară de informare şi analiză a rezultatelor cu care s-au soldat recentele alegeri locale. Punctul de cel mai mare interes a fost cel privitor la stabilirea măsurilor următoare cu privire la constituirea legislativului municipal şi la pregătirea organizaţiei pentru alegerile parlamentare. Este o dovadă de realism politic, căci orice formaţiune responsabilă învaţă din lecţiile trecutului şi priveşte obligatoriu spre viitor. Preşedintele PNL Curtea de Argeş, Cristian Mitrofan, l-a propus pe dl Marinescu Mădălin să fie candidatul PNL pentru funcţia de viceprimar al municipiului Curtea de Argeş. În consecinţă, dumnealui a fost mandatat de organizaţie să poarte discuţii cu reprezentanţii celorlalte partide – fără PSD – în vederea stabilirii unui candidat comun pentru funcţia de viceprimar şi pentru constituirea unei majorităţi în Consiliul Local.

Raman de vazut daca reprezentantii USR si PMP vor agreea propunerea PNL urmand ca, la prima sedinta de comstituire a legislativului municipal, propunera sa fie votata.

DE INTERES

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Cristian Mitrofan spune adio: “Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil !”

Avatar

Publicat

in

De

Preşedintele PNL Curtea de Argeș, Cristian Mitrofan, a decis sa spuna adio ambițiilor sale mai vechi si a anunţat că Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil pentru domnia sa, deoarece organizaţia municipală a PNL are mulţi membri noi şi mulţi tineri care trebuie promovaţi şi sprijiniţi în continuare. “Dragi prieteni, pentru mine, Primăria Curtea de Argeş este un capitol închis definitiv şi irevocabil! Împreună cu colegii mei liberali am hotărât să facem tot ce este posibil să reedităm la alegerile parlamentare, rezultatele foarte bune de la alegerile europarlamentale și prezidențiale”, a anunțat Mitrofan pe pagina sa de Facebook.

Acesta a continuat spunanda ca “organizaţia locală n-a adus mercenari politici pentru locurile eligibile, dorind să iasă în faţă cu oamenii care au muncit pentru partid în ultimii 4 ani şi care au pus suflet în toate campaniile electorale. S-a construit o echipă frumoasă şi unită, care va creşte în continuare, partidul fiind deschis mai ales pentru suflul nou dat de entuziasmul neofiţilor, pentru persoane care nu au mai făcut politică. Există o mare dezamăgire în urma acestor rezultate, pentru că s-a muncit foarte mult şi supărarea provocată de rezultate este pe măsura speranţelor foarte mari. Maşinăria PSD-istă, în mare parte formată din electoratul tradiţional, din mulţi asistaţi sociali şi bugetari, s-a mobilizat foarte bine în stilul caracteristic, iar electoratul de dreapta, foarte vocal pe reţelele de socializare şi dornic de schimbare, nu a participat – din păcate – în număr mare la vot, rezultând astfel un absenteism îngrijorător, care a influenţat negativ – în mod decisiv – rezultatele finale.S-a remarcat, de asemenea, că singurii candidaţi care au avut voturi mai multe decât partidele lor au fost Constantin Panţurescu si Cristian Mitrofan, primii clasaţi în lupta pentru postul de primar. Restul candidaţilor au obţinut un număr de voturi sub cel al partidele lor. Voinţa electoratului prezent la vot a fost clară şi trebuie respectată. Asta pentru că alegătorii au întotdeauna dreptate, chiar dacă prezenţa a fost foarte mică şi legitimitatea celor preferaţi să ocupe anumite funcţii de responsabilitate este pe măsură.”

DE INTERES

PNL Curtea de Argeş mulţumeşte nu numai susţinătorilor, ci şi tuturor celor care au votat, aşteptându-i pe toţi şi mai ales pe nehotărâţi să voteze raţional la alegerile parlamentare, dacă le pasă cu adevărat de ţara în care trăim, de prezentul lor şi, mai ales, de viitorul urmaşilor. Nu vom încheia înainte de a-i felicita atât pe învingători, cât şi restul paricipanţilor la acest exerciţiu de democraţie aplicată care a fost cursa electorală încheiată prin alegerile din 27 septembrie”

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend