Conecteaza-te cu noi

Mioveni

În Argeş, miting de amploare împotriva Guvernului PSD – Zeci de mii de oameni îşi vor striga nemultumirile in strada

Avatar

Publicat

in

Sindicaliştii Dacia Renault anunta un protest de amploare pentru data de 7 noiembrie, “impotriva guvernului tradator”, asa cum reiese din fluturasii care se impart masiv in tot judetul. Angajatii Dacia ii cheama in strada si pe toti argesenii  nemultumiti de prestatia actualului guvern PSD, asa ca, pentru marti 7 noiembrie, se prevede cel mai mare protest de strada impotriva PSD care a avut loc vreodata in judet. Va fi un protest indreptat strict impotriva Guvernului PSD si se va protesta împotriva diminuării salariilor prin transferul taxelor și impozitelor de la angajator la angajat; pentru contractele colective de muncă la nivel de ramură; împotriva tergiversării demarării construcției autostrăzii Pitești – Sibiu și împotriva Guvernului. “Absenţa contractului colectiv de muncă de ramură, care regmementează o mulţime de lucruri minimale vizavi de rapotul patronat-salariaţi; întârzierile la construirea Autostrăzii Piteşti-Sibiu; trecerea contribuţiilor sociale de la angajator la angajat, care ar urma să aibă ,,un efect devastator în ceea ce priveşte salariul net, astea sunt motivele pentru care iesim in strada”, spune Ion Iordache, vicelider Sindicatul Auromobile Dacia.

Argesul va fi cuprins de proteste in aceste saptamani, astfel ca, pe langa marele miting anuntat de sindicalistii Dacia, se anunta si proteste ale medicilor dar si ale cetatenilor din Campulung si Curtea de Arges care vor iesi in strada pentru a opri cedarea unor servicii de utilitati publice catre baronii PSD din Constanta condusi de actualul ministru al transporturilor, Felix Stroe.

Publicitate

 

 

 

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

VIDEO – Dorel de Argeș: A spart conducta cu petrol !

Avatar

Publicat

in

De

Dorel a dat lovitura dis de dimineata in judetul Arges ! Pe timpul unor activități agricole, un tractor cu plug condus de un argesean neatent, a fisurat o conductă de transport produs petrolier în Topoloveni, la Aerodrom.
Intervin pompierii cu o autospecială de stingere cu apă și spumă pentru asigurarea măsurilor specifice de prevenire și stingere a incendiilor.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Alte două orașe, la un pas de a intra în carantină: Va fi crunt! Va fi dezastru economic

Avatar

Publicat

in

De

Primarul municipiului Pitești,Cornel Ionică a convocat, joi dimineață, Comitetul Local pentru Situaţii de Urgenţă.

Acesta a declarat că: „Situaţia e delicată. Vom adopta măsuri stricte pentru prevenirea şi combaterea răspândirii acestui virus. Voi opri activitatea în târgul săptămânal, la plaje, voi dispune măsuri ferme în pieţele agroalimentare, iar la terase programul va fi redus”.

Publicitate

Edilul Piteștiului a mai declarat pentru Ziarul Argesul că se vor relua spălarea şi igienizarea stradală în oraş.

Oficialul însă se teme că: ”E posibil să avem, însă, şi alte surprize… Dacă situaţia o va impune, vom închide Primăria timp de câteva zile pentru dezinfecţie. Nici nu vreau să mă gândesc la ce se va întâmpla dacă va fi dispusă carantina la Piteşti. Va fi crunt! Va fi dezastru economic. Prin urmare, nu avem clipe de răgaz. Suntem mobilizaţi la maximum cu tot personalul”.

Prefectul de Argeș, Emanuel Soare, a declarat aseară pentru DIGI24 că 12 localități din județ sunt susceptibile de a intra în carantină, între care se numără și Pitești și Mioveni.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend