Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

În Argeș, la ATI, mai sunt doar 9 paturi libere – VEZI situația paturilor COVID-19 în Argeș

Avatar

Publicat

in

Cum situația COVID în Argeș dă semne de revenire, Potrivit Direcției de Sănătate Publică (DSP) Argeș, situația paturilor Covid-19 este stabilă în județ.

În prezent există un număr de 303 paturi disponibile pentru pacienții adulți confirmați Covid-19 și 9 paturi disponibile în secțiile ATI – Covid -19 (dintre care 5 paturi pentru adulți și 4 paturi pentru copii). Dintre acestea, 281 paturi sunt pentru adulți, 11 paturi sunt pentru copii, 11 paturi sunt pentru maternitate, toate pentru pacienții confirmați pozitiv Covid-19.

Paturile neocupate se găsesc în următoarele unități: Spitalul Județean de Urgență Pitești (71), Spitalul Orășenesc Mioveni (14), Spitalul de Pediatrie Pitești (2), Spitalul Municipal Câmpulung (37), Spitalul PNF Câmpulung (30), Spitalul PNF Sf. Andrei Valea Iașului (44), Spital PNF Leordeni (56), Spitalul de Psihiatrie Sf.Maria Vedea (40) și Spitalul Orășenesc “Regele Carol I” Costești (9). În ceea ce privește secțiile ATI, sunt paturi neocupate la: Spitalul Județean de Urgență Pitești (2), Spitalul de Pediatrie Pitești (4) și la Spitalul Municipal Câmpulung (3).

Menționăm că, astăzi, 26.04.2021, rata de incidență în județul Argeș a scăzut la 1.65/1.000 de locuitori, iar în municipiul Pitești rata de incidență este de 2.30/1.000 de locuitori.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

LA UN PAS DE TRAGEDIE – Copil de 4 ani rănit la cap după ce a căzut de la etajul 1

Avatar

Publicat

in

De

Un incident care s-ar fi putut transforma intr-o tragedie a avut loc azi dimineata in Pitesti. Militarii Inspectoratului pentru Situații de Urgență au intervenit pe strada Constantin Dobrogeanu Gherea (zona Alprom), acolo unde un copil de 4 ani a căzut de la etajul 1 al blocului. La fața locului a intervenit un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Acesta a fost preluat conștient către echipajul SMURD și l-au transportat de urgență la spital. Polițiștii argeșeni fac ceercetări în acest caz.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Dan Barna își joacă viitorul: ‘Dacă acest guvern și guvernarea din care fac parte și performanța mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că șansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici’

Avatar

Publicat

in

De

Vicepremierul Dan Barna a declarat, luni seara, în legătură cu o eventuală candidatură la preşedinţia României în 2024, că dacă Guvernul va avea succes, va fi într-o poziţie în care această opţiune „va fi pe masă”, în caz contrar, şansele vor fi „destul de mici”.

„Să luăm lucrurile în logica firească. În momentul de faţă sunt vicepremier în Guvernul României şi obiectivul meu este ca această campanie de vaccinare să aibă succes şi acest Guvern să treacă România de pandemie şi să o reaşeze pe o direcţie de creştere şi stabilitate economică de care avem cu toţii disperată nevoie. În funcţie de performanţa guvernării, o să vorbim şi de candidaturi viitoare, dacă va fi cazul. Pe termen scurt, anul acesta, avem în faţă Congresul USR PLUS în care, într-adevăr, îmi doresc să continui”, a declarat Dan Barna la Digi24, întrebat dacă intenţionează să candideze la preşedinţie.

El a spus că dacă guvernarea nu va fi de succes, şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi „destul de mici”.

„În mod pragmatic, dacă acest guvern va avea succes, voi fi într-o poziţie în care opţiunea va fi pe masă. Dacă acest guvern şi guvernarea din care fac parte şi performanţa mea, până la urmă, nu vor fi unele de succes, eu zic că şansele de a avea o candidatură credibilă vor fi destul de mici. Şi atunci, de asta spun: nu vreau să vorbim de 2024 la momentul acesta, pentru că nu doar eu, noi, România, Guvernul, coaliţia mai avem în faţă doi ani în care e nevoie să se întâmple nişte lucruri importante pentru ţară, după care vorbim şi de candidatura la preşedinţia României”, a adăugat vicepremierul, informează agerpres.ro

Barna a mai spus că doreşte să continue în proiectul USR PLUS.

Citește și: 

Dan Barna: ‘Se acceptă organizarea unor evenimente-tip cu o participare de 50% de persoane vaccinate sau care au un test PCR sau rapid’

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend