Conecteaza-te cu noi

Pitesti

In Argeş, copiii fac lucruri trăznite – ŞI-A BLOCAT MAMA ÎN BALCON

Publicat

in

Un incident  mai puţin obişnuit a avut loc cu putin timp in urma în municipiul Piteşti, in cartierul Tudor Vladimirescu. Aici, echipajele de la ISU Argeş au fost solicitate să intervină pentru deblocarea uşii unui balcon în care a ramas captiva o tânără mămă. Echipajul ISU Arges a ramas surpins sa constate ca mama a fost blocată pe balcon  chiar de către propriul copilul care abia a implinti un an. Echipajele ISU Argeş s-au deplasat la faţa locului şi cu ajutorul unei autoscari din dotare au patruns în balcon si au eliberat tanara mama blocata acolo de copilaş.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Hopa! Mitrofan trebuie să dea concurs, ca să fie șef la CAS ARGEȘ – ANUNȚUL OFICIAL AL CONCURSULUI

Publicat

in

De

După mai bine de doua decenii în care a ocupat o funcție fără un examen cu vreun contracandidat, liberalul Cristian Mitrofan va trebui să dea concurs, daca vrea să ramână șef la CAS Arges, funcție în care a fost numit politic fara a avea vreo pregatire in domeniu. Mai mult, daca e sa studiem conditiile de participare la concurs (VEZI ANUNȚUL MAI JOS), Cristi Păcanele nu prea intruneste cateva criterii de inscriere, inclusiv cel referitor la pregatirea in domeniul sanatatii. De asemenea, este de vazut daca Cristi Păcănele va avea tupeul de a depune dovada unui master obtinut prin plagiat si furt. Asadar, cel plasat in functia de director al Casei de Asigurări de Sănătate Argeș din postura de patron de baruri cu pacanele si director ineficient la o Casa de Cultură, va trebui sa dea examen. Acesta se va desfasura in data de 26.06.2020 si va consta in proba scrisa si interviu.

Candidatii care își dorec acest post, pot depune dosarele de inscriere la concurs pana la data de 18 iunie 2020, urmand ca pe data de 23 iunie sa se afizeze rezultatul selectiei dosarelor. Dupa afisare se pot contesta candidaturile iar pe 26.06.2020 va avea loc examenul. AICI VEZI ANUNȚUL DETALIAT PRIVIND EXAMENUL SI CONDIȚIILE DE PARTICIPARE, INCLUSIV PROCEDURA INSCRIERE

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Toalete noi în Pitești, montate de Primărie

Publicat

in

De

Primăria Pitești anunță că pentru o mai bună gestionare a curățeniei în zonele de promenadă și agrement ale parcurilor publice și pentru un confort sporit al cetățenilor care accesează aceste zone, Primăria Municipiului Pitești a achiziționat toalete publice moderne, care au fost amplasate în Parcul Trivale (zona Grotă), în cartierul Craiovei (Parcul Tineretului) și în parcul Prundu.


Toaletele publice au fost racordate la utilități (electricitate, apă, canalizare), oferind condiții optime utilizatorilor și posibilitatea întreținerii și igienizării eficiente a spațiului respectiv. Toate cele trei toalete au fost puse în funcțiune ieri.

Pentru a evita evenimente nedorite (vandalizarea sau deteriorarea accidentală a toaletelor), acestea vor fi închise pe timpul nopții.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend