Conecteaza-te cu noi

Pitesti

In Argeş, copiii fac lucruri trăznite – ŞI-A BLOCAT MAMA ÎN BALCON

Publicat

in

Un incident  mai puţin obişnuit a avut loc cu putin timp in urma în municipiul Piteşti, in cartierul Tudor Vladimirescu. Aici, echipajele de la ISU Argeş au fost solicitate să intervină pentru deblocarea uşii unui balcon în care a ramas captiva o tânără mămă. Echipajul ISU Arges a ramas surpins sa constate ca mama a fost blocată pe balcon  chiar de către propriul copilul care abia a implinti un an. Echipajele ISU Argeş s-au deplasat la faţa locului şi cu ajutorul unei autoscari din dotare au patruns în balcon si au eliberat tanara mama blocata acolo de copilaş.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

OFICIAL! Pesedistul Sorin Apostoliceanu este candidatul PNL pentru Primăria Piteşti

Publicat

in

De

PNL vine cu cea mai bună soluție pentru Pitești! 

Sorin Apostoliceanu este oficial candidatul Partidului Naţional Liberal pentru Primăria Piteşti. Biroul Politic Naţional al PNL a validat în şedinţa de astăzi, 16 iulie 2020, candidatura acestuia pentru funcţia de primar.    

Publicitate

Candidatura lui Sorin Apostoliceanu, un reprezentant al administraţiei piteştene cunoscut pentru implicarea şi dedicarea în comunitate, dovedeşte că PNL vine cu soluţia cea mai bună pentru municipiu. PNL Piteşti face astăzi schimbarea de paradigmă, susţinând în primul rând omul Sorin Apostoliceanu, pentru experienţa şi faptele care au vorbit în locul siglei de partid. Un om tânăr, cu energie, pregătit să schimbe Piteștiul în bine. 

Toată echipa PNL a salutat această decizie și este pregătită, alături de Sorin Apostoliceanu, să câștige primăria Pitești. Nu este timpul pentru orgolii politice! Candidatul nostru este parte a unei echipe de oameni care au performat în activităţile lor profesionale. Punem pe primul loc priceperea şi buna credinţă pentru a dezvolta Piteştiul. Pentru asta este nevoie de o altfel de politică şi de un model de dezvoltare bazat pe principii sănătoase de business, orientate către succes pe termen lung.

    Partidul Naţional Liberal are ca obiectiv replicarea în cât mai multe comunităţi a modelului de succes al administraţiilor liberale de tradiţie, venind cu candidaţi pregătiţi să transforme comunităţile pe care le conduc. Performanţele liberalilor s-au obținut prin muncă în administraţie şi mai puţină politică.

     PNL a reuşit în toate administraţiile liberale să aducă soluţii moderne de dezvoltare, să aducă investiţii consistente şi, cel mai important, să pună cetăţeanul în centrul politicilor publice, nu interesul de partid. A venit vremea Piteştiului să performeze! 

În perioada următoare, Sorin Apostoliceanu va fi prezent în mijlocul oamenilor împreună cu echipa PNL şi va discuta despre multele probleme ale comunităţii şi despre cele mai bune soluţii pentru oraşul nostru. 

     Omul care a câștigat încrederea piteștenilor prin implicare și seriozitate, omul care a fost alături de piteșteni are astăzi cea mai mare șansă sa câștige această luptă în numele lor. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO, ACUM! Accident la Albota – S-au răsturnat cu mașina în șanț

Publicat

in

De

În urmă cu puțin timp, un accident care ar fi putut avea urmari grave, s-a produs in localitatea Albota, in zona statiunii. Un sofer neatent a scăpat controlul volanului si a ajuns intr-un șanț adânc de pe marginea șoselei. Masina s-a rasturant dar, din fericire, ocupanții acesteia s-au ales cu cu o sperietura si cateva rani superficiale si au iesit singuri din masina. La fata locului se deplaseaza un echipaj al ISU Argeș.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend