Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Implicarea primarului Vasile Preda dă roade: 3 familii din Valea Danului primesc 75.000 lei pentru instalarea de sisteme fotovoltaice – VEZI LISTA

Avatar

Publicat

in

Administrația Fondului pentru Mediu (AFM) a publicat zilele acestea o nouă listă cu 65 de beneficiari ai programului de finanțare ce dă posibilitatea primirii unui ajutor consistent de la stat, pentru instalarea de panouri fotovoltaice în gospodăriile izolate. Printre beneficiari se numara si 3 familii din comuna Valea Danului care au obtinut aceasta finantare cu sprijinul primăriei prin edilul Vasile Preda. Astfel, primaria Valea Danului, a intocmit documentația necesară pentru cele trei familii si a depus proiectul si cererea de finantare in urma cu un an, mai exact la data de 05.07.2019. După analiza atenta a dosarului depus de primarul Vasile Preda, AFM a decis sa finanteze cele trei familii cu un total de 75.000 lei pentru cumpărarea și instalarea de panouri fotovoltaice. Asta inseamna ca in, scurt timp, cele trei gospodarii din Valea Danului vor beneficia gratuit de sistemul care le va asigura sursa de curent gratuită. Iata care sunt cele trei familii din Valea Danului care vor avea curent electric gratuit urmare a finanțării aprobate de AFM.

  1. Plesa Vasile, sat Borobanesti, pct “Acasa” – 25.000 lei
  2. Lupu Ion, sat Borobanesti, pct “Ivaneasa”- 25.000 lei
  3. Gheorghe Marian, sat Borobanesti, pct “Frasin” – 25.000 lei

Reamintim că, prin programul AFM, cei ce dețin gospodării izolate și neracordate la rețeaua electrică națională pot solicita autorităților o finanțare nerambursabilă de 100% din valoarea cheltuielilor eligibile, dar nu mai mult de 25.000 lei (inclusiv TVA), pentru cumpărarea și instalarea de panouri fotovoltaice. Banii nu se primesc toți odată, ci eșalonat, pe toată durata implementării proiectului, și sunt gestionați de către primăria de care aparține respectiva gospodărie.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Alexandru Rafila: ‘În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic’

Avatar

Publicat

in

De

Medicul Alexandru Rafila precizează că Ministerul Sănătății sub conducerea lui Vlad Voiculescu a scăpat de sub control pandemia de COVID-19.

„Nu cred ca e vorba de lipsa de autoritate, ci de lipsa de viziune, în primul rând, de lipsa de acțiune și de lipsa de asumare. Sunt trei elemente care au lipsit în acest ministeriat al lui Vlad Voiculescu. În mod evident, gestionarea pandemiei a scăpat de sub control, vă spun din punct de vedere profesional, nu politic. Situația aceasta imposibila în care am  ajuns, cu blocarea spitalelor, a secțiilor ATI, era previzibilă, datorită inacțiunii ministerului Sănătății. Am avut un joc, tot timpul, care n-a avut rost, când discutam despre testare, domnul ministru transparentiza datele despre câteva centre de vaccinare administrate de MAPN, când discutăm despre asistenta medicală, face o conferință de presa care avea un alt subiect. Tot timpul a fost o diversiune și o lipsă de asumare a responsabilității… Faptul că prim-ministrul Cîțu și-a asumat responsabilitatea, este foarte bine, chiar dacă mai târziu”, a spus Rafila, conform b1.ro.

Vezi și:

Alexandru Rafila: ‘Nu cred că Alianța USR PLUS va ieși de la guvernare. Au interese foarte mari în zona economică și acest lucru se răsfrângea și în zona Sănătății’

Alexandru Rafila a răbufnit: ‘Până de curând, ‘greaua moștenire’ era de la PSD, acum vedem că ‘greaua moștenire’ se referă la guvernul precedent condus, de Ludovic Orban

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

George Simion: ‘Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani’

Avatar

Publicat

in

De

„O să participăm la consultări și o să venim cu o soluție. Specialiști din afara partidelor actuale din Parlament. Pentru ministerul Sănătății, Educației, Agriculturii, Energiei.”, a spus George Simion, informează Antena3.ro.

„Vrem un Guvern de specialiști în afara acestor partide care au distrus România timp de 31 de ani. Noi nu vom intra la guvernare dacă se propune dar vom propune specialiști.

Năsui, Popescu și ce miniștri mai avem acum nu satisfac necesitatea țării de a avea niște conducători.

Din păcate nu există șanse pentru alegeri anticipate. Este egoismul prea mare din partea unora. Suspendarea lui Klaus Iohannis este însă de actualitate.”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend