Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Imagini spectaculoase cu noul Santiago Bernabeu

Publicat

in

​Real Madrid a publicat miercuri ultimele imagini cu „Santiago Bernabeu”, aflat în plin proces de modernizare. „Înfrumusețarea” celebrului stadion a costat aproximativ 575 de milioane de euro, iar lucrările sunt tot mai aproape de finalizare.

Stadionul Santiago Bernabeu, in plin proces de modernizareFoto: Oscar Gonzalez/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Imagini spectaculoase de pe acoperișul noului Santiago Bernabeu

Printre multe alte facilități demne de o mare echipă, arena madrilenă va beneficia și de un acoperiș retractabil care se va putea închide sau deschide în mai puțin de 15 minute.

Potrivit AS, inaugurarea noii arene ar putea avea loc pe 6 martie, de ziua clubului. Ulterior, aceasta va putea găzdui evenimente 300 de zile pe an, de la concerte până la meciuri sportive.

Modernizarea stadionului a însemnat și proiectarea unui sistem revoluționar de retractare a gazonului, astfel că evenimentele se vor putea ține fără temeri că terenul de fotbal ar putea avea de suferit.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

Clienții mai multor bănci au rămas fără mulți bani în conturi fără aprobarea lor/ Ce trebuie să faci?

Publicat

in

În ultima perioadă, tot mai multe persoane s-au trezit cu sume considerabile furate din cont, uneori chiar și de peste 10.000 de lei, fără ca ei să fi făcut vreo plată.

Mai mulți clienți ai unei bănci s-au trezit fără banii din cont după ce au deschis un mail

Este și cazul unui bucureștean căruia i-au dispărut din cont 16.000 de lei, după cum relatează observator.ro. Concret, bărbatul se afla în mașina personală când a primit un mail pe telefon, prin care era anunțat că i s-a pus poprire pe cont. Speriat, bărbatul a sunat la call-center-ul băncii și a întrebat dacă are vreo poprire, iar angajatul băncii i-a spus că nu are.

Citeste mai mult

NATIONAL

Mărturia unui bărbat căruia i s-a oprit inima. Ce se află dincolo de moarte

Publicat

in

Un britanic de 55 de ani, care a intrat în moarte clinică, a povestit experiența prin care a trecut.

Kevin Hill, 55 de ani, scriitor din Anglia, suferă de o boală gravă și neobișnuită caracterizată de acumularea de calciu în vasele mici de sânge ale țesuturilor grase și ale pielii.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend