Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ilan Laufer, turneu în forță prin țară: ‘S-au pus bazele organizațiilor locale PSL pentru Caraș Severin, Timiș și Arad’

Avatar

Publicat

in

Fostul ministru PSD pentru Mediul de Afaceri Ilan Laufer și Alex Coita s-au întâlnit cu oameni la Reșița, Timișoara și Arad, în maratonul ROMÂNIA 10 ÎN 10, unde au pus bazele organizațiilor locale PSL și au desemnat responsabilii pentru Caraș Severin, Timiș și Arad.

Citește și: BREAKING Gheorghe Dincă, amenințat cu moartea și huiduit la Tribunalul Olt

DE INTERES

„Turul României 10 în 10

Reșița – Timișoara – Arad

În primele 36 de ore din maratonul ROMÂNIA 10 ÎN 10, Ilan Laufer și Alex Coita, împreună cu echipa PSL, s-au întâlnit cu oameni la Reșița, Timișoara și Arad, unde au pus bazele organizațiilor locale PSL și au desemnat responsabilii pentru Caraș Severin, Timiș și Arad.

Echipele PSL din aceste județe construiesc în zilele și săptămânile următoare structurile până la nivel de comună/sat. Daca vrei să faci parte din echipă, te rog să ne trimiți un CV sau o descriere personală la adresa de mail

simieimipasa@gmail.com

#Romania10in10

#mieimipasa”, se arată pe pagina de Facebook a lui Ilan Laufer.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Franța caută 25.000 de voluntari pentru testarea mai multor vaccinuri anti-Covid

Avatar

Publicat

in

De

Franţa a făcut apel la 25.000 de voluntari adulţi care să se înscrie pentru o serie de teste clinice pe scară largă în care va fi evaluată siguranţa şi eficacitatea câtorva vaccinuri candidate împotriva COVID-19, transmite joi Reuters, potrivit Agerpres.

Fazele II şi III ale testelor clinice, care ar putea începe în curând în această lună, se vor desfăşura în 24 de spitale din ţară. Voluntarii sunt invitaţi să se înscrie online.

DE INTERES

Citește și: Premierul Ludovic Orban, despre repetarea alegerilor: În politică trebuie să știi să câștigi, trebuie să și pierzi

În prezent nu există niciun vaccin aprobat la nivel internaţional pentru prevenirea COVID-19, boala cauzată de noul coronavirus, care a făcut peste un milion de victime la nivel mondial.

INSERM (Institutul Naţional de Sănătate şi Cercetări Medicale), responsabil de acest proiect, nu a precizat ce vaccinuri vor fi testate, menţionând că discută în prezent cu producători farma, urmând să aleagă spre testare ‘cele mai promiţătoare’ vaccinuri candidate.

Citește și: Medicul Alexandru Rafila face noi recomandări! Ce trebuie sa faceți începând cu 15 octombrie

La ora actuală, mai mult de 150 de vaccinuri potenţiale sunt dezvoltate şi testate pentru stoparea pandemiei de COVID-19, 38 dintre ele în teste clinice pe oameni, conform Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS).

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

NATIONAL

Fifor Mihai: PNL a crescut cu 1,07 procente față de precedentele alegeri locale. Asta e marea victorie clamată de Iohannis

Avatar

Publicat

in

De

Liderul PSD Arad, senatorul Mihai Fifor, spune că scorul istoric revendicat de liberali, după alegerile locale din 27 septembrie, reprezintă o creștere cu 1,07 puncte procentuale față de precedentele alegeri locale.

Citește și: Se conturează un duel exploziv la parlamentare: Gabriela Firea VS Victor Ponta, posibili capi de listă în București / SURSE .

DE INTERES

„PNL și Iohannis sunt disperați să aibă toată puterea, să poată dicta și să ia orice decizii doresc fără ca cineva să-i mai poată opri. PSD este singurul partid care îi încurcă pentru că este capabil să le facă față și corectează ori anulează-n Parlament toate aberațiile ori prostiile pe care Guvernul Orban le comite. Românii nu pot fi însă păcăliți. In propagandei uriașe și a miliardelor irosite, a demonizării timp de 4 ani a PSD și a liderilor săi, PNL la aceste locale, nu a reușit decât un modest plus de 1,07 puncte procentuale, față de cele din 2016, de la 31,93 %, la 33. Aceasta este „marea victorie a PNL“, clamată de Iohannis. Mai mult cu 1 procent față de acum 4 ani. Patetic și ridicol, în același timp!”, a scris Mihai Fifor pe Facebook.

„Guvernul PNL lasă sute de mii de români pe drumuri! Încă 700.000 de locuri de muncă au dispărut din economia națională în ultimele 4 luni, timp în care guvernarea Iohannis-Orban a fost preocupată doar de campania electorală și de alegeri. Iar pensionarii au ajuns să protesteze-n stradă, față de cinismul cu care Guvernul Orban refuză aplicarea legii și majorarea cu 40% a punctului de pensie. Sunt probe elocvente că PNL nu guvernează pentru oameni, pentru cetățeni, ci doar pentru interesul său și al acoliților. NU economia, NU agricultura, NU turismul, NU SĂNĂTATEA, NU BUNĂSTAREA oamenilor și NICI dezvoltarea țării reprezintă priorități pentru Guvernul PNL, ci doar alegerile”, a mai scris social-democratul.

Președintele Klaus Iohannis a afirmat, miercuri, la Cotroceni, că alegerile locale au fost câştigate de PNL cu un scor politic de 34%, el punctând că este prima dată în istoria postdecembristă când PSD pierde alegerile locale.

“E şi o victorie simbolică a PNL. E prima dată după Revoluţie când un partid de dreapta câştigă net alegerile locale din România. Dar nimeni nu este perfect. Au fost situaţii unde rezultatele, din păcate, au fost departe de aşteptări, cum au fost şi situaţii interesante unde rezultatele au fost peste aşteptări”, a afirmat Klaus Iohannis.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend