Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Ieșire de ultimă oră a Ralucăi Turcan! ‘La Camera Deputaților am decis că nu cresc salariile parlamentarilor! La Senat s-a greșit’

Publicat

in

Raluca Turcan, fost ministru al Muncii, a afirmă că la Camera Deputaților s-a decis ca salariile parlamentarilor să nu crească.

Însă, spune Turcan, autoritățile publice locale trebuie susținute, astfel că acolo vor fi majorate salariile.

În plus, Raluca Turcan vorbește despre modernizarea Legii pensiilor și Legii salarizării în sectorul bugetar.

„La Camera Deputaților am decis că NU cresc salariile Parlamentarilor!

La Senat s-a greșit, s-a creat percepția că demnitarii sunt preocupați doar de salariile lor. Parlamentarii, Miniștrii trebuie scoși din majorări.

Bugetarii nu trebuie puși cap în cap cu angajații din privat. Salariul minim va crește, au început discuțiile tripartite, astfel încât salariile să poată sa fie plătite concomitent cu dezvoltarea investițiilor.

Autoritățile publice locale trebuie susținute, pentru că de la bază se dezvoltă comunitățile. Pentru buna gospodărire, pentru integritate și activitate în interesul comunității.

Normal este să crească salariile tuturor angajaților din România, atât celor din privat, cât și celor de la stat raportat la rata inflației.

Dacă vrem performanță într-o primărie – avem nevoie și de salarii decente. Fiecare angajat să primească un salariu în funcție de calificările și responsabilitățile pe care le are.

Sunt și funcționari în sectorul public care sunt afectați de inflație și pe care trebuie să-i sprijinim analizând exact categoriile salariale rămase în urmă din perspectiva salarizării.

În plus, este obligatoriu să modernizăm cele două mari legi: legea pensiilor și legea salarizării în sectorul bugetar”, a afirmat Turcan.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Schimbări importante pentru milioane de utilizatori! Modificarea se va face începând cu luna februarie

Publicat

in

Utilizatorii au fost deja notificați că perioada acestei extraopțiuni va fi mai mică. Asta înseamnă că va scădea la o valabilitate de 21 de zile pentru toți clienții cu cartele preplătite, fiind vorba de opțiunea achitată cu 12 euro.

„Din 09.02.2023, opţiunea de 12 euro credit cu roaming SEE va fi valabilă 21 de zile”, este anunțul făcut de compania de telefonie mobilă Orange, scrie zf.ro.

În cazul în care conform ofertei tale din prezent beneficiezi de un tarif național pentru traficul de internet mai mic de 0,0018 euro/MB, atunci compania spune că se va aplica și în roaming SEE același tarif național.

Vodafone, al doilea mare jucător de pe piața locală de telefonie mobilă, a transmis că se află pe urmele celor de la Orange. Asta înseamnă că extraopţiunile cu roaming inclus nu mai sunt valabile 30 de zile, ci 21 de zile

Mai exact, această opțiune are un tarif de 15 euro pe lună pentru clienții care o folosesc în spațiul european și o valabilitate redusă de la 28 de zile la doar 21 de zile.

Telekom Mobile are la rândul său această ofertă cu un cost de 12 euro pe lună. În momentul de față este valabilă 28 de zile, însă opțiunea se mai poate activa doar până la data de 15 februarie 2023.

Cei de la Digi nu au deloc în oferta lor extraopţiuni pentru roaming cu minute şi net inclus pentru că au un alt sistem de tarifare.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Avertizare Infotrafic: Ceaţă densă pe mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Sibiu

Publicat

in

Centrul Infotrafic avertizează că este ceaţă densă pe mai multe artere rutiere din judeţele Argeş, Dâmboviţa, Prahova şi Sibiu, iar meteorologii au emis cod galben până la ora 23.00.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend