Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Iese Băsescu la contraatac? ‘DNA rescrie istoria cu ajutorul lui Omar Hayssam’

Avatar

Publicat

in

Traian Băsescu revine în prim-plan cu un interviu în direct la B1 TV. Fostul preşedinte este invitatul lui Cătălin Striblea, duminică seara, de la ora 21.30. În platou se va afla şi Ion Cristoiu, cel care aşteaptă ca Traian Băsescu să iasă lanseze un contraatac la foştii săi colaboratori care acum ar încerca, în opinia jurnalistului, să discrediteze mandatele fostului preşedinte.

“De 25 de ani, de cînd scriu aproape zilnic despre realitățile noastre politice, n-am cunoscut o situație asemănătoare celei prin care trece acum Traian Băsescu. (…) Culmea e că noul președinte e din aceeași familie politică cu fostul. Și mai culmea, dacă poate exista așa ceva, instituțiile de forță, cele care s-au năpustit asupra celor 10 ani de președinție a lui Traian Băsescu sunt conduse de oamenii promovați de Traian Băsescu, de oamenii cu care Traian Băsescu a realizat Proiectele sale social-politice. Și cu toate acestea, campania de discreditare a președinției lui Traian Băsescu de către Instituțiile de forță ale noului președinte lasă impresia unei răsturnări revoluționare de regim politic.

Mandatele lui Traian Băsescu sunt supuse, în ultimul timp, unei campanii de discreditare totală din partea instituțiilor de forță trecute de partea noului Stăpîn pentru că ștabii acestor instituții, promovați la șefii de Traian Băsescu, vor să-i dovedească lui Klaus Iohannis că sunt gata să-l slujească în orice ticăloșie.

Parchetul General, condus de Tiberiu Nițu, cel care ar trebui anchetat penal pentru obținerea prin declarații false a unui certificat de revoluționar dătător de avantaje necuvenite, a purces la rescrierea penală a Istoriei încercînd să arate că propaganda lui Dan Voiculescu are dreptate cînd spune că rezultatele Referendumului au fost falsificate de CCR.

Vezi şi: Omar Hayssam, denunţ la DNA. Acuzaţii extrem de grave pentru Băsescu

Binomul SRI-DNA l-a activat brusc pe Omar Hayssam din pușcărie pentru a face denunțuri la DNA împotriva lui Traian Băsescu. La fel ca în cazul Parchetului General, DNA se pregătește să rescrie penal istoria României încercînd să arate că Răpirea jurnaliștilor a fost o afacere mafiotă a lui Traian Băsescu.

De cînd au început diversiunile împotriva sa, Traian Băsescu a refuzat să treacă la contraatac, pentru a arăta opiniei publice de la noi cine sunt cu adevărat copiii săi politici deveniți acum, din motive de lichelism, ciocanele cu care Klaus Iohannis îi dă în cap antecesorului său.

După opinia mea, Traian Băsescu trebuie să ne spună, în fine, cine sunt cu adevărat cei care acum îl hăituiesc pentru a se răzbuna că l-au slujit timp de 10 ani. E o datorie ivită nu numai din nevoia de a-și apăra mandatele, dar și din nevoia ca noi, muritorii de rînd, să știm cu cine avem de a face în noul regim. Acest argument a fost hotărîtor în acceptarea invitației de a participa la dialogul de pe B1tv cu Traian Băsescu. Poate că, în fine, Traian Băsescu va renunța la prostia cu întorsul celuilalt obraz”, scrie Ion Cristoiu pe blog.

Source Article from http://www.stiripesurse.ro/iese-basescu-la-contraatac-dna-rescrie-istoria-cu-ajutorul-lui-omar-hayssam_959317.html

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Surpriză ABSOLUTĂ în pandemie: Numărul insolvențelor a SCĂZUT substanțial în 2020

Avatar

Publicat

in

De

Numărul societăţilor comerciale şi persoanelor fizice autorizate intrate în insolvenţă a scăzut cu 10,91% în primele zece luni din 2020, comparativ cu perioada similară a anului trecut, la 4.606 insolvenţe, reiese din datele publicate pe site-ul Oficiului Naţional al Registrului Comerţului (ONRC).

Cele mai multe firme şi PFA-uri intrate în insolvenţă au fost înregistrate în Bucureşti, respectiv 1.028, în creştere cu 12,35% faţă de perioada ianuarie-octombrie 2019. Pe locurile următoare în ierarhia insolvenţelor se află judeţele Bihor – cu 314 de insolvenţe (minus 27,31%), Cluj- 281 (plus 41,92%) şi Constanţa – 272 (plus 6,25%), conform Agerpres.

Citește și: Probleme pentru Ana Maria Prodan, după ce s-a infectat cu coronavirus: Sexy impresara a chemat salvarea

Cel mai mic număr de insolvenţe s-a înregistrat, în perioada menţionată, în judeţele Călăraşi – 21 (minus 38,24%), Covasna – 21 (minus 44,74%), Tulcea – 24 (minus 54,72%) şi Vaslui – 24 (plus 4,35%).

Pe domenii de activitate, în primele zece luni, cel mai mare număr de insolvenţe s-a înregistrat în comerţul cu ridicata şi cu amănuntul; repararea autovehiculelor şi motocicletelor, respectiv 1.356 (minus 14,93%), în construcţii – 734 (minus -5,53%) şi industria prelucrătoare – 550 (minus 11,72%).

În octombrie 2020 au fost înregistrate 577 de insolvenţe, cele mai multe în Bucureşti – 146, şi în judeţele Cluj – 46 şi Timiş – 37.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Întâlnire de gradul zero între Polonia și Ungaria. Viktor Orban și Mateusz Morawiecki joacă tare în negocierile cu UE

Avatar

Publicat

in

De

Prim-ministrul polonez Mateusz Morawiecki se va întâlni luni la Varşovia cu omologul său ungar Viktor Orban, a informat un purtător de cuvânt al guvernului, transmite Reuters.

Citește și: Ludovic Orban admite că PNL ar putea pierde premierul

‘Întâlnirea de lucru de astăzi (luni) este destinată, între altele, discutării acţiunilor următoare în contextul negocierilor privind bugetul UE şi al viitorului summit al Consiliului European’, a declarat Piotr Muller pentru agenţia PAP.

Întrevederea a fost anunţată şi de la Budapesta, unde şeful biroului de presă al lui Viktor Orban, Bertalan Havasi, a declarat pentru MTI că şeful guvernului se deplasează în Polonia pentru o întâlnire cu omologul Mateusz Morawiecki.

Cei doi prim-miniştri au confirmat joi, la Budapesta, că ţările lor îşi vor menţine veto-ul asupra bugetului multianual al UE în cazul unei condiţionări a accesării fondurilor europene de evaluări privind situaţia statului de drept.

În cadrul unui vot preliminar la reuniunea reprezentanţilor permanenţi ai statelor UE, Polonia şi Ungaria şi-au pus în aplicare ameninţarea că vor bloca prin veto bugetul multianual al UE pentru perioada 2021-2027 (de 1.074 de miliarde de euro) şi planul de redresare ”Next Generation” (de 750 de miliarde de euro), dacă va fi adoptat acordul convenit la începutul lunii între Parlamentul European şi preşedinţia germană a Consiliului UE privind introducerea criteriului condiţionalităţii.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend