Conecteaza-te cu noi

CAN CAN

Iepuraşul argeşean a dat morcovu’ pe hrean

Publicat

in

Drunk-rabbitIepuraşul argeşean
A dat morcovu’ pe hrean,
C-asa cum îl ştiţi, fudul,
Şi-a băgat morcovu-n cur.

Şi-i stresat, e agitat
Si-astă seara s-a-mbătat.
E nervos, e-n mare criză
Ca Ponta i-a pus acciză.

Ca Mircioacă al lui Drăghici
I-a servit la nunta mici.
Că in Iani a dat damblaua
Să-i ia lui Tecău sarmaua

Si ca bietul nea Pendiuc
A rămas iar singur  cuc,
Sau ca pe Nicolescu, vere,
Colibaşi-ul şef îl cere.

De fapt iepuraşul  tare,
Răsfoieşte la ziare
Si-ţi citeşte cam grăbit
Ştirea zilei din Profit:
PASTE FERICIT !

 

 

Nicolae Preda

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

ACTUAL

Fostul prim ministru Petre Roman a petrecut Paștele la Curtea de Argeș

Publicat

in

De

Fostul prim ministru al României, controversatul politician Petre Roman, a petrecut Paștele la Curtea de Argeș alături de mai tânăra sa soție. Acesta a fost cazat la o pensiune din oras si a participat la slujba de la Mânăstirea Curtea de Argeș alături de soția sa cu 27 ani mai tanara. Petre Roman, în vârstă de 75 ani, a fost căsătorit timp de 20 de ani cu Mioara Iulia Roman de care s-a despărțit în 2007 și cu ea are două fete: Catinca și Oana. În 2009, Petre Roman s-a căsătorit cu o cântăreața de manele, Silvia Chifiriuc, care este cu 26 de ani mai tânără decât el. Împreună au un băiat, Petrus.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

ACTUAL

Șoc! O artistă iubită de public a divorțat

Publicat

in

Anca Turcașiu, după 22 de ani de căsnicie cu George Cristian, divorțează. Anunțul cu un puternic impact a fost făcut chiar de către artistă.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!
Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!

Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, acesta a fost mesajul artistei într-o postare de pe rețeaua de socializare Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend