Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Idei pentru cadouri de sărbători mai speciale

Publicat

in

Perioada sărbătorilor de iarnă se apropie, iar acest lucru poate cauza multă bătaie de cap și stres, atunci când vine vorba de cadourile pentru familie și cei dragi. Să nimerești cadourile de Crăciun mult visate de fiecare membru drag în parte este o utopie, însă la finalul zilei cu toții apreciem fiecare dar sau gest oferit din toată inima. Cu acest gând, putem trece dincolo de ideea consumeristă a acestor momente magice ale anului și să ne bucurăm simplu de compania persoanelor noastre preferate și de câteva cadouri personalizate. Sărbătorile fericite sunt atunci când casa este plină, masa este și ea bogată în bunătățuri, iar toată lumea ia o pauză, chiar și pentru câteva ore.

Daruri pentru cei mici

Această perioadă din an constituie pentru mulți dintre noi un moment de răgaz, o pauză de la tumultul vieții cotidiene, în care tot ceea ce avem nevoie este să petrecem cât mai mult timp împreună cu familia, să împărtășim momente de liniște, bucurie și generozitatea în jurul pomului de Crăciun. Cei mici sunt, cu siguranță, cei mai încântați de această lună specială a anului, și, totodată, sunt cei care așteaptă cu nerăbdare ziua despachetării cadourilor. Printre cele mai apreciate vor fi, bineînțeles,  jucării copii, iar în cel mai recent Supeco catalog, gama de produse Supeco pentru copii se regăsește la prețuri foarte avantajoase. În acest fel, mezinii familiei se vor bucura pe deplin de darurile primite, fără ca dvs. să fiți nevoiți să faceți o gaură în buget.  Oferta Supeco din Supeco catalog promoțional de sărbători cuprinde o varietate de produse destinate copiilor de toate vârstele. Nu uitați să consultați Supeco program sărbători atunci când răsfoiți Supeco catalog pentru a nu avea suprize neplăcute. Tot ce mai rămâne de făcut după o vizită la Supeco este pregăritea fursecurilor pentru Moșul și setarea alarmei cât mai devreme, pentru ca cei mici să poată savura întreaga zi de sărbătoare.

Bunătăți sub formă de cadou

Un cadou cu care nu puteți da niciodată greș în această perioadă este mâncarea, fără doar și poate. Niciodată prea multă și niciodată la fel, mâncarea tradițională pentru sărbători reprezintă un motiv de bucurie pentru oricine. Fie că vorbim de salate sau fripturi foarte apreciate, dulciuri festive sau alimente proaspete pentru un aperitiv bogat, gama de oferte Carrefour Market conține toate cele necesare pentru realizarea acestora acasă. Mai mult, tot în cadrul oferte Carrefour Market veți putea descoperi coșuri cadou Carrefour. Acestea conțin o varietate de bunătățuri gata să fie dăruite, precum cozonaci și prăjituri de sezon, fructe, șampanie Carrefour și chiar câteva decorațiuni de sărbătoare. Cu ajutorul acestor coșuri de Crăciun, musafirii și oamenii cei mai dragi sufletului dvs. se vor simți cu adevărat apreciați. Iar timpul petrecut în bucătărie va fi unul minim.

Cadouri personalizate, făurite din suflet

Iar dacă timpul vă permite, probabil cel mai frumos dar pe care l-ați putea oferi persoanelor dragi sunt cadourile personalizate, realizate de mâinile fiecaruia dintre noi. Pentru acest lucru nu este nevoie de o diplomă în arte plastice, ci doar de dedicare și puțină dragoste pentru ca rezultatul final să fie pe măsură. La finalul zilei, oamenii sufletului vor aprecia mai mult intenția, decât cadoul în sine, precum și timpul pe care l-ați pus în realizarea darului.  Așadar, dacă vă decideți ca pentru aceste sărbători să creați acasă cadoruile pentru cei dragi, promoțiile disponibile pe portalul Kaufino, la secțiunea Bunuri în acțiune vă pot veni în ajutor. Gama bunuri în acțiune cuprinde cele mai bune oferte și reduceri la o categorie imensă de produse, de la magazinele cele mai apreciate de pe piață. Așa că nu mai stați pe gânduri și găsiți-vă inspirația pentru realizarea unor cadouri deosebite, chiar de aici de pe site.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Alocații majorate începând cu luna aceasta! Cu cât vor primi, în plus, părinții

Publicat

in

sursa foto:  romaniatv.net

    Alexandra Pătrașcu, redactor

  • 07.02.2023

Alocațiile pentru copii s-au majorat la începul acestui an cu aproape 14%, valoarea inflației anunțate de Institutul Național de Statistică (INS) pentru 2022. Primele alocații mărite vor intra pe carduri chiar de miercuri, 8 februarie 2023

Începând din această lună, alocațiile pentru copii vor avea următoarele valori:

  • 683 de lei – pentru copiii cu vârsta de până la doi ani (sau de până la trei ani, în cazul copiilor cu dizabilități);
  • 277 de lei – pentru copiii cu vârsta între doi și 18 ani (precum și pentru tinerii de peste 18 ani care urmează cursurile liceale sau profesionale);
  • 683 de lei – pentru copiii cu dizabilități cu vârsta între trei și 18 ani.

COMENTEAZĂ

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul Marcel Boloș, după transmiterea declarațiilor de cheltuieli din ianuarie: ‘Cadrul Financiar Multianual 2014-2020 ne-a adus deja peste 26 miliarde de euro și tragem să salvăm până la ultimul cent pe care îl putem obține’

Publicat

in

Astfel, Autoritatea de Management a Programului Operațional Infrastructură Mare a transmis declarații de cheltuieli în valoare de 104 milioane euro, Autoritatea de Management a Programului Operațional Competitivitate – 21 milioane euro, Autoritatea de Management a Programului Operațional Regional – 52 milioane euro și Autoritatea de Management a Programului Operațional Capacitate Administrativă – 7 milioane euro.

„Ne-am asumat că vom aduce anul acesta rata de absorbție cât mai aproape de 100%, fără să ne permitem să acceptăm mai puțin de 95%. Începutul ne face să fim optimiști că vom reuși ceea ce ne-am propus, după ce am senat în 30 de zile peste 600 contracte de finanțare, în valoare de aprox. 257 milioane euro. Ele se adaugă celor peste 2.300 semnate anul trecut. Cel mai important este că impactul proiectelor pe care le finanțăm prin aceste programe operaționale se regăsește atât în economie, prin sprijinul pe care l-am acordat mediului de afaceri, cât și în calitatea vieții din mediile rural și urban, prin investițiile în infrastructura de transport, în extinderea rețelelor de apă și apă uzată, în energie verde sau în domenii precum educație sau sănătate”, a precizat ministrul Marcel Boloș.

În ceea ce privește execuția Cadrului Financiar Multianual 2014-2020, până la această dată, sumele totale primite de la Comisia Europeană, reprezentând prefinanțări și rambursări, aferente programelor finanțate din FESI (PO Infrastructură Mare, PO Competitivitate, PO Regional, PO Capacitate Administrativă, PO Asistență Tehnică, PO Capital Uman, PN Dezvoltare Rurală, PO Pescuit și Afaceri Maritime) și din FEAD (POAD) se situează la aprox. 26,1 miliarde euro (6,2 miliarde euro de la începutul anului 2022 până în prezent, din care 180 milioane euro în anul 2023), ceea ce reprezintă aprox. 74% din alocarea UE aferentă acestor programe.

Peste 15.000 de contracte cu beneficiarii

În plus, s-au rambursat de către Comisia Europeană aprox. 12,55 miliarde euro pentru plăți directe în agricultură (1,86 miliarde euro de la începutul anului 2022 până în prezent).

Autoritățile de management au semnat 15.358 contracte de finanțare  cu beneficiarii, cu o valoare totală de aprox. 47,4 miliarde euro, iar plățile totale către beneficiari în cadrul contractelor semnate însumează aprox. 20,1 miliarde euro.

Sumele solicitate Comisiei Europene sunt de aprox. 16,9 miliarde euro (5,02 miliarde euro de la începutul anului 2022 până în prezent). Din acestea, CE a efectuat rambursări de aprox. 14,94 miliarde euro: 4,4 miliarde euro de la începutul anului 2022, din care 180 milioane euro în anul 2023.

Până în prezent, în cadrul exercițiului financiar 2014-2020 nu au fost dezangajate sume aferente programelor operaționale, întrucât valoarea aplicațiilor de plată transmise CE a acoperit necesarul de cheltuieli, se arată în comunicatul transmis de MIPE.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend