Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

I-a ars fânul de la o afumătoare de caş!

Publicat

in

În această seară, în comuna Lereşti a fost nevoie de intervenţia a două autospeciale ale Detaşamentului de Pompieri Câmpulung Muscel. Într-o gospodărie din apropiere de Capul Satului – Lereşti a luat foc o afumătoare, iar în numai câteva minute flăcările s-au extins şi la fânar. Pentru a stinge incendiul a fost nevoie de două autospeciale, dar şi de timp îndelungat, intervenţia pompierilor musceleni fiind îngreunată de fumul dens. incendiu leresti 018
„Am udat tot fânul, meu pentru că mai era puţin şi focul se extindea şi la noi. Bine că nu a fost noaptea şi că s-a descoperit la timp că, Doamne Fereşte!, se aprindeau toate casele din zonă, dar şi pădurea din spate. La ce caniculă e şi cum e atât de uscat, iar casele sunt foarte apropiate una de alta se putea produce o adevărată tragedie. Asta e dacă unii îşi lasă afumătorile de caş nesupravegheate!”, ne-a precizat un lereştean din vecinătatea gospodăriei afectată de incendiu.

 

incendiu leresti 027 incendiu leresti 011 incendiu leresti 012 incendiu leresti 013 incendiu leresti 019 incendiu leresti 018 incendiu leresti 016 incendiu leresti 015 incendiu leresti 014 incendiu leresti 020 incendiu leresti 021 incendiu leresti 023 incendiu leresti 024 incendiu leresti 025

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend