Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Hoţii au spart Halele centrale, cea mai mare piaţă care funcţionează într-un spaţiu închis în Ploieşti

Publicat

in

Doi tineri au spart, în noaptea de duminică spre luni, Halele Centrale, cea mai mare piaţă care funcţionează într-un spaţiu închis din Ploieşti şi în care zeci de societăţi comerciale au standuri. Hoţii au furat de la un magazin cu produse chinezeşti trei treninguri şi o pereche de încălţăminte, potrivit news.ro.

NATIONAL

Demisia lui Heiuș: Politicienii se pregăteau să dea vina pe ANAF pentru faptul că nu pot fi crescute salariile profesorilor – surse

Publicat

in

Politicienii se pregăteau, zilele astea, să dea vina pe ANAF pentru faptul că nu vor să mărească salariile profesorilor și a altor bugetari care se pregătesc de grevă.

Liderii Coalitiei – Nicolae Ciuca, Marcel Ciolacu si Kelemen HunorFoto: AGERPRES

Ar fi urmat să spună că Fiscul nu a colectat suficient. Mai exact ar fi vorba despre cei din PSD, potrivit unor surse politice.

Decizia demisiei lui Heiuș a fost una politică, pentru a nu da “gloanțe” PSD și a „închide un capitol”.

“Viitorul președinte al ANAF nu va mai avea presiunea politică a colectării și se va putea ocupa de Agenție”, ne-au spus sursele citate.

De asemenea, ne-au precizat că greșeala a fost la elaborarea bugetului, că au fost incluse venituri care nu aveau cum să se mai repete în acest an.

Vezi și:

Unde se va duce Lucian Heiuș din 6 iunie, după demisia de la șefia ANAF

Verdict: Bugetul a fost scris prost. Profesorii și economiștii îl contrazic pe ministrul Finanțelor

Șeful ANAF explică de ce a fost scris greșit bugetul pe 2023. Ce nu a luat în calcul ministrul Finanțelor. Nici nu au întrebat la ANAF dacă se poate colecta atât

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Ultima ofertă a Guvernului pentru profesori: PSD și PNL își asumă semnarea unui acord pe Legea salarizării

Publicat

in

Guvernul a venit cu o nouă ofertă înaintată profesorilor. Este vorba despre o primă pentru susținerea carierei didactice de 2000 de lei în iunie și o altă primă de 2000 de lei în octombrie, care se va acorda până 2027. De asemenea, PSD și PNL își asumă semnarea unui acord pentru renegocierea Legii salarizării.

Oferta Guvernului îndeplinește doar parțial solicitarea profesorilor, în sensul că sunt de acord cu un act prin care să ofere garanții privind renegocierea Legii salarizării.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend