Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Horoscopul zilei de 21 martie

Publicat

in

Horoscopul zilei de 21 martie 2023 spune că Berbecii trebuie să fie atenți la ce le spune inima. Nativii acestei zodii au nevoie de eliberare emoțională pentru a merge mai departe. Au nevoie să cunoască cu adevărat progresul și succesul. Vindecarea este cheia unei evoluții sănătoase.

Taurii se află într-un impas. Nativii acestei zodii au nevoie de interacțiune socială pentru a-și ridica nivelul de energie și moralul. Astrele le recomandă să își dea seama care sunt cu adevărat lucrurile care contează pentru ei și să le transforme în priorități.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

PUN și-a schimbat liderul și începe negocierile pentru a fuziona cu PLDM

Publicat

in

Partidul Unității Naționale (PUN) a decis, la congresul extraordinar organizat pe 28 mai 2023, să demareze negocieri cu Partidul Liberal Democrat din Moldova (PLDM), în vederea fuzionării celor două formațiuni.

Anunțul a fost făcut de Ana Guțu, care a deținut funcția de prim-vicepreședinte al PUN.

Citeste mai mult

NATIONAL

Legea lustrației, reinventată de Polonia: Politicienii care au avut legături cu Rusia vor fi interziși în funcții publice

Publicat

in

Preşedintele polonez Andrzej Duda a dat luni undă verde creării unei comisii care să investigheze „influenţa rusă în Polonia„, o entitate descrisă drept „neconstituţională” şi „stalinistă” de opoziţie şi de mulţi avocaţi, în contextul în care se apropie alegerile parlamentare din toamnă, informează AFP, conform Agerpres.

Compusă din nouă membri aleşi de camera inferioară a parlamentului, dominată de tabăra naţionalistă populistă, comisia va putea decide dacă liderii politici ai ţării au cedat sau nu influenţei ruse în anii 2007-2022, şi îi va condamna, fără control efectiv din partea justiţiei, avertizează observatorii.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend