Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscopul tibetan. Află lucruri neştiute despre tine!

Avatar

Publicat

in

Previziunile compilate de călugării tibetani cu sute de ani în urmă răspund la întrebări clasice: cu cine să te împrieteneşti , de cine să-ţi fie frică, căror  trăsături de caracter să acorzi o atenţie deosebită.
Zmeul luminos

Anul naşterii : 1940 , 1952, 1964 , 1976 , 1988, 2000

Persoanele născute în aceşti ani sunt foarte ambigue şi contradictorii. În orice moment se pot transforma din oameni buni în monştri.  De regulă, ei nu trăiesc, plutesc printre nori, visează şi se uită la oameni de sus în jos. De obicei, nu  observă greutăţile vieţii pentru că  pur şi simplu  nu se ciocnesc cu ele. Se pare că toate problemele sunt rezolvate de alţii pentru ei.  Oamenii din  acest semn sunt infantili, foarte sensibili şi vulnerabili. Ei sunt deschişi şi sociabili, plini de viaţă dornici de distracţie şi lipsiţi de griji.

Cobra

Anul naşterii : 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001
Oamenii născuţi sub acest semn sunt oratori înnăscuţi, filosofi şi educatori.  Ei pot îndruma pe oricine pe calea cea dreaptă.  Le place să dea sfaturi înţelepte. Sunt grijulii şi un pic extravaganţi, întotdeauna încearcă să-i ajute pe alţii, aşa că, uneori, uita de ei înşişi. Iubitori, populari pentru sexul opus. Cobrele ar trebui să se gândească mai mult la  propriile lor vieţi, nu să se scufunde în întregime în suferinţa altor oameni.

Protectorul focului

Anul naşterii: 1942 , 1954 , 1966 , 1978 , 1990 , 2002

Potrivit horoscopului tibetan , oamenii din acest semn au o intuiţie foarte bună, ceea ce le permite ca vocea raţiunii să fie de acord cu chemările inimii.  Ei au sunt mereu bineveniţi în  compania prietenilor, dar, în ciuda acestui fapt Protectorii Focului încă nu se poate scutura de sentimentul de singurătate. Oamenii de acest tip sunt extrem de decenţi  şi oneşti . Morala este pentru ei în capul mesei.  Un pic aroganţi, închişi , conservator . Nu le-ar strica să fie un pic mai deschişi şi mai iertători.

Sursa de apă curată

Anul naşterii : 1943 , 1955, 1967, 1979 , 1991 , 2003

Sursa de apă curată – un izvor de generozitate, bunătate şi energie pozitivă. Oamenii din acest semn  zodiacal nu ştiu ce înseamnă  cruzimea, nedreptatea şi mercantilismul. Ei aduc mereu  veşti bune şi emoţii pozitive, apreciază relaţia de prietenie, consideră trădarea un act nepermis . Sursa de apă curată poate recomanda doar să-ţi asculţi mai des intuiţia .

Coloana Jade

Anul naşterii: 1944, 1956, 1968, 1980, 1992, 2004

Oamenilor din acest semn nu le plac mulţimile. Ei nu tolerează nici o constrângere şi o încălcare a spaţiului personal, preferă tăcerea şi singurătatea. Au o minte sclipitoare şi sunt într-o căutare constantă pentru adevăr. În societate, ei par reci şi imperioşi. Horoscopul tibetan sfătuieşte nativii să acorde mai multă atenţie oamenilor din jurul lor, să înveţe să fie mai  flexibili şi mai înţelegători.

Gongul din metal

Anul naşterii: 1945, 1957,1969, 1981, 1993, 2005

Oamenii de acest semn sunt galanţi, nobili şi generoşi. Ei sunt foarte autocritici şi sensibili. Aceştia sunt atenţi la  orice răsturnări de situaţie şi  transformări inevitabile ale vieţii, încercând să nu arate altora calităţile lor proaste, se limitează în mare măsură să reziste tentaţiei. Ei preferă să trăiască pentru cineva şi pentru ceva. Oamenii de acest semn au de multe ori tendinţa  să renunţe la cursa pentru idealuri înalte şi să facă o pauză pentru a se bucura  aici şi acum de viaţă.

Broasca ţestoasă neagră

Anul naşterii: 1946 , 1958 , 1970 , 1982, 1994, 2006

Aceşti oameni deţin controlul asupra destinului lor, creând condiţii favorabile pentru realizarea planurilor sale.Ei sunt  blânzi şi loiali. Cu toate acestea, ei nu trebuie să uite că oamenii din jurul lor nu sunt atât de frumoşi şi buni precum par.

Brăţară din piele

Anul naşterii: 1947, 1959, 1971, 1983, 1995, 2007

Persoanele născute în aceşti ani, se bucură de mister, ei sunt interesaţi de necunoscut.  Perioadele de izolare şi tendinţa către  reflecţiile sumbre sunt urmate de perioade de sociabilitate. Din cauza fricii de singurătate, persoanele născute sub semnul brăţării din piele sunt în mod constant în mişcare, în căutare de noi prieteni. Oamenii de acest semn dispreţuiesc agresiunea şi conflictul, şi, în ciuda independenţei lor,  sunt legaţi emoţional de oameni foarte apropiaţi.

Bivolul  negru

Anul naşterii : 1948 , 1960 , 1972, 1984, 1996 , 2008

Bivolul negru acţionează simplu, nu merge niciodată în cerc. Încearcă să evite situaţiile neplăcute. Oamenii din acest semn sunt puternici şi încrezători în invulnerabilitate lor, iar acest lucru îi atrage pe alţii. Horoscopul tibetan sfătuieşte reprezentanţii acestui semn  să fie atenţi la duşmanii lor, să nu-i subestimeze . Uneori, ei pot fi foarte periculoşi.

Luna noua

Anul naşterii : 1949 , 1961, 1973 , 1985 , 1997 , 2009

Sub semnul lunii noi se nasc oameni de vis, sensibili şi blânzi, activi şi pasionali. Luna Noua este foarte schimbătoare , capricioasă şi geloasă şi  creează o mulţime de probleme. Oamenii din acest semn sunt  sfătuiţi să controleze propriile emoţii şi modificări ale dispoziţiei. Atunci  comunicarea cu ei va fi mai simplă  şi mai plăcută.

Soare arzător

Anul naşterii: 1950, 1962, 1974, 1986, 1998, 2010

Oamenii de acest semn sunt plini de vitalitate şi optimism. Ei sunt  prieteni adevăraţi şi ajutoare pe care te poţi baza în  orice situaţie. Cei mai mulţi oameni din acest semn se tem să-şi  piardă libertatea. Ei rezolvă situaţiile dificile cu o viteză uimitoare. În fiecare an, oamenii din acest semn sunt mai relaxaţi şi mai veseli. Dacă nu vreţi să-şi piardă gustul pentru viaţă, lăsaţi-i să mai aibă câte o sclipire răutăcioasă.

Călugăr

Anul naşterii: 1951, 1963, 1975, 1987, 1999, 2011

Oamenii din acest semn ştiu să-şi atingă scopurile. Ei sunt veseli şi sociabili, au o imaginaţie vie  şi o dragoste aparte pentru a dezbate şi argumenta. Călugării apreciază în oameni bunătatea, deschiderea, sinceritatea, uşurinţa de comunicare. În  dragoste, oamenii din acest semn sunt devotaţi şi constanţi, incapabili de trădare. Pentru a evita conflictele, călugării ar trebui să fie toleranţi cu alţii, şi să înţeleagă că nu toată lumea poate fi atât de înţeleaptă ca ei.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Horoscop 9 martie! Vești bune pentru o zodie la locul de muncă!

Avatar

Publicat

in

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 PEŞTI

O să v-apucaţi de curăţenia de primăvară pe-acasă, scoateţi ce nu va mai e de folos şi cumpăraţi lucruri noi şi utile. O să faceţi tot posibilul să lichidaţi o problemă din trecut, să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BERBEC

Poate va trebui să vă ocupaţi şi mai serios de reparaţia maşinii, c-o s-aveţi drumuri de făcut şi e obligatoriu să fie funcţională. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte profesionişti ca să daţi drumul unui proiect care să vă facă şi mai cunoscuţi, şi poate veţi câştiga şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 TAUR

Voi sunteţi în negocieri pentru un post mai bun şi se poate chiar la actualul serviciu să apară o astfel de oportunitate. E momentul să ieşiţi la rampă şi cu alte calităţi, ca să primiţi mai multă atenţie şi bani, să intraţi într-o altă categorie de salarizare.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 GEMENI

V-aţi putea îndrepta spre o specializare şi o să faceţi, probabil, cursurile on line, şi examenele le veţi susţine la fel. Poate colaboraţi în termeni foarte buni cu nişte parteneri din altă zonă îndepărtată şi când va fi posibil o s-ajungeţi unii la alţii, să strângeţi rândurile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 RAC

O să puteţi legaliza nişte acte care zac de multă vreme pe biroul unor autorităţi şi o s-aveţi de câştigat pe mai multe planuri. Se poate să strângeţi bani ca să plecaţi cu ai voştri la vară, dacă nu chiar mai devreme în vacanţă pe undeva şi o să le faceţi o surpriză – le spuneţi atunci.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 LEU

Se poate să apelaţi la un credit bancar ca să-ncepeți o afacere, sau să vă luaţi o casă, ori o maşină. O să vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi veţi găsi susţinere la cei din jur, o să faceţi progrese pe parcursul anului şi viaţa voastră va arăta altfel.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 FECIOARĂ

O să spuneţi lucrurilor pe nume şi multe dintre aspectele nedorite din relaţia de cuplu se vor estompa. O să vă puteţi lupta pentru drepturile voastre şi o să aveţi câştig de cauză pentru că munca voastră vorbeşte de la sine şi vă bucuraţi de respectul celorlalţi.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă faceţi programul în funcţie de şcoala copiilor şi o să mai renunţaţi la activităţile care vă fac plăcere, o vreme. Poate începeţi pregătirile pentru un eveniment de familie, un botez, o nuntă, cu oricât de puţini invitaţi, dar tot o să fie solicitant.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SCORPION

E un proiect mai vechi, un hobby pe care vreţi să-l repuneţi pe tapet ca să vă etalaţi o serie de calităţi ascunse. Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru zugrăvit, ori poate mai construiţi ceva pe lângă casă, şi costă, dar v-aţi propus mai demult să le faceţi şi vă menţineţi intenţiile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi propus să reamenajaţi un spaţiu de studiu, de joacă, o cameră a copiilor, şi-ncepeți şantierul. Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să colaboraţi în cei mai buni termeni, să fie un plus de imagine şi pentru voi, individual, nu numai colectiv.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 CAPRICORN

O să vă consolidaţi poziţia la slujbă, poate aţi devenit de neînlocuit şi vă creşte salariul. Voi se poate să vă sporiţi veniturile cu vreo colaborare, se poate să câştigaţi un proces şi să primiţi despăgubiri materiale, să se umple contul bancar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi vă sporiţi veniturile – găsiţi voi o cale. Se întrevăd nişte posibilităţi de a vă extinde afacerile şi să câştigaţi bani, să cultivaţi şi alte relaţii profesionale care să vă propulseze în carieră – e anul vostru special.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop 3 martie 2021 – Capricornii sunt norocoșii zodiacului

Avatar

Publicat

in

Berbec: nativii berbec au ajuns în punctul în care trebuie să analizeze relaţiile de iubire anterioare şi trebuie să vadă unde au greşit pentru a îmbunătăţi relaţia cu actualul partener sau, în cazul celor single, pentru a afla ce aşteptări să aibă de la următorul partener.

Taur: Configuraţia astrală de astăzi vă ajută să înţelegeţi mai bine anumite situaţii în care sunteţi implicaţi, atât în viaţa personală, cât şi în viaţa profesională. Există posibilitatea de a ajunge într-un punct în care vă veţi da seama dacă se mai merită să vă implicaţi emoţional ori la locul de muncă ori în relaţia cu partenerul de viaţă sau cu o rudă apropiată. Nu este exclusă posibilitatea de a face o schimbare radicală în viaţa voastră.

Gemeni: Nativii Gemeni sunt afectaţi astăzi de probleme de ordin financiar. Amânarea unui moment în care ar fi trebuit să încasaţi nişte bani vă poate afecta pe termen lung. Ideal ar fi să nu vă lăsaţi copleşiţi de situaţie şi găsiţi soluţii pentru a acţiona în consecinţă. Există pericolul ca, din cauza situaţiei financiare, să intraţi în conflict cu o persoană care nu are nicio vină

Rac: Lucrurile ar trebui să îți meargă bine, azi. Cu cât strălucești mai mult, cu atât mai multă prosperitate va veni în viața ta. Lucrurile vor decurge lin, iar mintea ta va fi limpede şi puternică. Ai în mod natural o agresivitate care e puternică şi eficientă. Foloseşte asta în avantajul tău şi încearcă să-i aduci pe restul la nivelul tău, în loc să îi faci să se simtă sub tine.

Leu: S-ar putea să fie nevoie să faci câteva ajustări mentale pentru a fi pe aceeaşi lungime de undă cu ceilalţi oameni. S-ar putea să nu îţi dai seama pentru ce e toată agitaţia. Nu lua lucrurile prea în serios şi nu încerca să faci toate detaliile să aibă sens. Unele lucruri e mai bine să rămână necunoscute. Bucură-te de diversitatea din lumea ta şi respectă diferenţele din abordările celorlalţi oameni.

Fecioară: vei primi lecţii importante despre echilibru. Asigură-te că eşti pregătit să faci faţă uraganului, că vine spre tine. Egourile sunt mari şi toată lumea va avea o părere despre orice. Vor exista tensiuni, dar asta nu înseamnă că trebuie să baţi în retragere. Fii flexibil şi înţelegător, dar nu considera neapărat că greşeşti.

Balanţă: Evenimentele zilei te-ar putea lăsa ușor confuz și nedumerit. Poate că simți că nu primești atenția pe care simți că o meriți. S-ar putea să vă întrebați de ce singurul lucru pe care îl doriți cel mai mult poate fi singurul lucru pe care nu îl puteți avea. Însă trebuie să știi că ai mai mult decât crezi. Nimeni nu vrea să fie în preajma cuiva deprimat. Fii încrezător în viitor și lasă să iasă la suprafață acea lumină pe care o ai în suflet.

Scorpion: Scorpionii au o zi grozavă! Pentru prima dată după multă vreme, astăzi ești pus pe fapte mari și tot ce îți pui în minte să îndeplinești ..prinde contur. Focul din interiorul tău se aprinde și devii tot mai energit. Folosește această energie în scop productiv. Vei descoperi că ești mai mult decât capabil să realizezi tot ceea ce îți dorești.

Săgetător: Săgetătorii trebuie să învețe să fie diplomați și să nu-și mai piardă cumpătul. Riscați să rămâneți singuri dacă veți continua să aveți o atitudine ofensivă. O discuție neplăcută cu un superior o să vă pună pe gânduri. Vă simțiți nedreptățiți într-o problemă la locul de muncă, dar nimeni nu vă sare în apărare tocmai din cauza atitudinii neplăcute.

Capricorn: Capricornii sunt norocoșii zodiacului azi. Un telefon surpriză o să vă facă ziua mai fericită, iar o persoană în care aveți încredere va veni cu o propunere de job deloc de ignorat. Sfătuiți-vă cu familia și decideți dacă să mergeți pe acel drum sau nu, dar astrele sunt de partea voastră dacă vreți să o luați de la zero pe plan professional.

Vărsător: Astăzi, nimeni şi nimic nu le poate strica bunadispoziţie Vărsătorilor. Ești extrem de mulțumit de tine însuți și ai toate motivele să simți asta. Ai succes în tot ce îţi propui, iar câștigurile bănești destul de consistente îți fac viața mai frumoasă. În plan personal, pot să apară ceva probleme dacă nu acorzi mai multă atenție pertenerului de viață. Dacă ești singur, sunt şanse mari să întâlneşti o persoană specială. Fii curajos, riscă, poate fi chiar jumătatea pe care o aştepţi de atâta vreme.

Peşti: Pentru Peşti, ziua de miercuri ar putea să te pună la încercare, mai ales din punct de vedere profesional. Sfatul astrelor pentru tine este să încerci să stai departe de bârfele colegilor şi să nu te implici în conflicte care nu te privesc sau în care nu eşti implicat direct. În jurul tău pot fi oameni invidioşi care îţi pot face probleme. Spre seară, o veste de la o persoană cu care nu ai mai vorbit de foarte multă vreme te va pune pe gânduri. Apar noi oportunităţi şi ţi se deschid multe uşi. Seara, partenerul de viaţă îţi va face o surpriză frumoasă.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend