Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP: Trei zodii care pot citi oamenii. Te scanează şi în 5 minute ştiu totul despre tine

Publicat

in

Unele persoane au fost hărăzite cu darul de a citi pur şi simplu gândurile celor din jur. Mai mult sau mai puţin voluntar, acestea reuşesc să îşi dea seama ce este în mintea fiecăruia, astfel că va fi greu să te ascunzi de ele.

Că să îţi dai seama cine sunt cei care te scanează fără drept de apel, îţi vom dezvălui zodiile în care sunt născute persoanele cu astfel de puteri speciale.

Rac

Mulţi pun puterea Racului de a citi gândurile pe seama sensibilităţii sale. E adevărat că empatia sa celebra îl ajută să descopere ceea ce se află în spatele gesturilor şi al cuvintelor. Însă şi intuiţia sa fantastică are rolul de a scoate la lumină gândurile cele mai ascunse. Devine uneori chiar înspăimântător să te afli lângă un Rac care începe să spună despre tine lucruri pe care credeai că numai tu le ştii. Are şi vise profetice, aşa că dacă afli că te-a visat, poţi fi sigur că se va întâmplă ceea ce a văzut în visul său.

Capricorn

Vigilenţa specifică îl determină pe Capricorn să fie mereu cu ochii deschişi şi îndreptaţi în toate direcţiile. Nu îşi permite să fie înşelat, motiv pentru care se va asigura rapid că ştie totul despre persoana din faţa sa. Chiar îşi dezvoltă un simt aparte care îl ajută în acest sens. Este şi foarte empatic şi tocmai de aceea reuşeşte să între uşor în pielea adversarului. Atunci când vrea să obţină ceva de la cineva va ştii cum să speculeze punctele sensibile.

Leu

Guvernat de Soare, Leul are o abilitate aparte de a atrage atenţia celor din jur asupra sa. Şi cum poate să facă asta decât folosindu-se cât mai bine de intuiţia care i-a fost menită. Poţi fi sigur că atunci când ai în faţa ta un nativ Leu e greu să ascunzi de el ceva. Te va privi iscoditor pe sub gene şi va scoate adevărul la iveală când nici nu te aştepţi. Îşi dă seama imediat ce faci, cum faci şi ce se ascunde în spatele vorbelor tale.

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame

HOROSCOP

Zodiac 2022 – ce ne asteapta ?

Publicat

in

Va fi un an al schimbarilor fundamentale, pentru aproape toate zodiile. Unele semne zodiacale isi vor schimba serviciul, altele divorteaza si alte zodii se indragostesc si pornesc o viata noua in doi. Va fi un adevarat vartej al schimbarilor si in 2022 vom trai cu centura de siguranta pusa: vor avea loc rasturnari de situatie, evenimente imprevizibile. In privinta banilor, indemnul general, adresat tuturor zodiilor este : “fiti echilibrati!”. Chiar daca banii vin mai usor decat in 2021, se si duc mai usor – cheltuieli neprevazute, scumpiri, datorii de achitat urgent. Nativii din Pesti sunt rasfatatii anului 2022. Lor le va merge bine pe toate planurile. Despre traseul sentimental, profesional si financiar al fiecarei zodii in parte, citeste aici https://newsin.ro/2022-anul-schimbarilor-fulger/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult

HOROSCOP

Zodiacul tradarii: cum reactioneaza nativii din fiecare zodie la tradare si minciuna

Publicat

in

Modul in care raspundem atunci cand cineva ne insala increderea tine de mai multi factori. Dar nu in ultimul rand de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care se manifesta inclusiv in momentele delicate cand cineva ne tradeaza. Cele mai indulgente semne zodiacale par a fi Pestii si Gemenii. Iarta cel mai des, prefera sa se concentreze pe viitor, nu pe trecut. Leii isi vor trambita peste tot suferinta ca au avut incredere in cine nu trebuie, iar nativii Capricorn sufera in tacere. Cum reactioneaza fiecare zodie in parte aici https://ghimpele.ro/cum-reactioneaza-zodiile-la-tradare/

Comenteaza cu profilul de FB
Reclame
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

Publicitate decathlon.ro

În Trend