Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP: Trei zodii care pot citi oamenii. Te scanează şi în 5 minute ştiu totul despre tine

Publicat

in

Unele persoane au fost hărăzite cu darul de a citi pur şi simplu gândurile celor din jur. Mai mult sau mai puţin voluntar, acestea reuşesc să îşi dea seama ce este în mintea fiecăruia, astfel că va fi greu să te ascunzi de ele.

Că să îţi dai seama cine sunt cei care te scanează fără drept de apel, îţi vom dezvălui zodiile în care sunt născute persoanele cu astfel de puteri speciale.

Rac

Mulţi pun puterea Racului de a citi gândurile pe seama sensibilităţii sale. E adevărat că empatia sa celebra îl ajută să descopere ceea ce se află în spatele gesturilor şi al cuvintelor. Însă şi intuiţia sa fantastică are rolul de a scoate la lumină gândurile cele mai ascunse. Devine uneori chiar înspăimântător să te afli lângă un Rac care începe să spună despre tine lucruri pe care credeai că numai tu le ştii. Are şi vise profetice, aşa că dacă afli că te-a visat, poţi fi sigur că se va întâmplă ceea ce a văzut în visul său.

Capricorn

Vigilenţa specifică îl determină pe Capricorn să fie mereu cu ochii deschişi şi îndreptaţi în toate direcţiile. Nu îşi permite să fie înşelat, motiv pentru care se va asigura rapid că ştie totul despre persoana din faţa sa. Chiar îşi dezvoltă un simt aparte care îl ajută în acest sens. Este şi foarte empatic şi tocmai de aceea reuşeşte să între uşor în pielea adversarului. Atunci când vrea să obţină ceva de la cineva va ştii cum să speculeze punctele sensibile.

Leu

Guvernat de Soare, Leul are o abilitate aparte de a atrage atenţia celor din jur asupra sa. Şi cum poate să facă asta decât folosindu-se cât mai bine de intuiţia care i-a fost menită. Poţi fi sigur că atunci când ai în faţa ta un nativ Leu e greu să ascunzi de el ceva. Te va privi iscoditor pe sub gene şi va scoate adevărul la iveală când nici nu te aştepţi. Îşi dă seama imediat ce faci, cum faci şi ce se ascunde în spatele vorbelor tale.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Soarele intra in Leu si vine cu vesti bune – la ce sa se astepte fiecare zodie in parte

Publicat

in

Sigur ca Leii, regii zodiacului, sunt vedetele lunii august, pentru ca, guvernatorul lor, Soarele, intra la ei in zodie. Vor avea parte de o stare mai buna de spirit, cei raniti in dragoste isi revin, iar finantele se redreseaza.  Sunt vesti bune pentru aproape toate zodiile. Exceptie fac Berbecii si Varsatorii – care regreta decizii proaste din trecut – dar si nativii din Sagetator, care au pierderi financiare, iar in plan social isi pierd puterea de a manipula.  Este o luna a deciziilor pentru multe semne zodiacale. Dar acest lucru nu inseamna ca veti lua decizii acum, in august, ci ca acum sunt plantate semintele privind schimbarea pe care vreti sa o faceti in viata, fie ca e vorba de planul amoros, fie de cel profesional. Aspectele pentru fiecare zodie pot fi citite aici https://newsin.ro/luna-august-vesti-bune-pentru-aproape-toate-zodiile/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Iunie 2022, luna marilor schimbari in plan sentimental pentru toate zodiile

Publicat

in

Se anunta mari schimbari si clarificari pentru nativii din toate zodiile. Aceste schimbari sunt declansate de eclipsa totala din 16 mai, care aduce cu sine o viziune mai limpede asupra situatiei in care ne aflam, inclusiv in plan sentimental. Pentru multi nativi, se ridica ceata si isi vor vedea partenerul/partenera in adevarata lumina, mai ales daca e vorba de iubiri recente, de doar cateva luni. Alte semne zodiacale, Berbecul de exemplu, plang dupa trecut si regreta niste decizii, dar isi dau seama abia acum ca au gresit. In iunie are loc “marea trezire”: ne vom intelege greselile si vom avea claritatea mintii pentru a merge mai departe. Explicatii pentru fiecare zodie in planul iubirii gasiti aici https://www.ucoz.ro/horoscop-de-dragoste-iunie-2022/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend