Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP: Traim ultimele 2 luni cu rebelul URANUS IN BERBEC! Se va repeta doar peste 84 ani!

Publicat

in

Traim unul din cele mai importante evenimente astrale ale inceputului de an 2019: Uranus, socanta planeta a inovatiei, miscarilor subite, rebeliunii si evolutiei, a iesit din retrograd in Berbec si isi continua miscarea inca doua luni aici, dupa care intra in Taur pana in 2026. Ultima data cand Uranus a fost in Taur a fost anul 1942!

Dat fiind ca Uranus face o rotatie completa prin cele 12 zodii in 84 ani, Uranus va mai fi in Berbec abia peste aproximativ 84 ani, deci unii dintre cei ce traiesc acum, prind acum pentru ultima data in aceasta viata pe Uranus in Berbec. Este important. Uranus a fost in Berbec din 2010 iar acum ne asteptam ca pe aceasta ultima suta de metri pana in martie sa isi spuna cantecul de lebada iar noi sa avem parte de ultimele lectii, mesaje sau beneficii ale acestui tranzit important si de lunga durata.

Sa ne reamintim: Uranus a iesit din Berbec dupa 8 ani in 15 mai 2018, intrand in Taur, apoi din pricina miscarii sale retrograde incepute in august, a reajuns in Berbec in noiembrie. Din noiembrie incoace, poate ca ai experimentat si tu anumite socori sau zguduiri, intrucat orice ramasite ale vietii tale care nu iti mai servesc pentru viitor au trebuit a fi eliberate, iar Uranus elibereaza totul cu un sut dur si rapid.

Pentru ca Uranus sta 7-8 ani intr-un semn, adica mult !, el poate fi vestitorul unor noi ere in experienta noastra colectiva. Uranus este o planeta generationala care coloreaza teme de termen lung, inventii, credinte si politica.

Dar energiile lui Uranus ne afecteaza si la nivel de constiinta personala, desigur !

Uranus este diferit. Uranus nu este deloc ca alte planete. Singurul mod de a intelege pe Uranus este sa accepti ca nu il intelegi deloc, cel putin nu cu mintile noastre asa cum sunt ele structurate. Uranus este flacara de inspiratie care vine din cer. Ea nu vine din mintea ta, nici din lumea din jur, nici din cuvintele asa cum le cunosti, ci direct din cer. Ce aduce Uranus, desi rebel, socant, brusc si imprevizibil, scutura structurile intepenite ce trebuie sa cada, pentru a veni cu ce e neaparat necesar ca nou, ca evolutie, pentru binele nostru (chiar daca nu pare asa uneori).

 

Intrarea lui Uranus in Taur in martie 2019 pana in 2026 este o schimbare semnificativa la care trebuie sa fim atenti. Ea va marca un punct de cotitura in lumea noastra pe subiectele relatiilor cu munca, cu banii, cu trupul si cu mai multe.

 

In Berbec, Uranus a fost (si inca mai este 2 luni) intens creativ, un pionier, dar si aceste energii trebuie folosite cu intelepciune. Uranus in Berbec indeamna si la un individualism extrem si la o cultura care uita cum sa echilibreze puncte de vedere diferite.

 

Orice se va intampla sub Uranus in Taur, stim sigur ca Uranus in Berbec i-a pavat calea.

 

Iar cat Uranus a fost chiar retrograd in Berbec, ti s-a dat inca o sansa sa revizitezi teme care au fost in viata ta intre 2010 si 2018. Daca inca mai ai de lucrat asupra libertatii tale personale si independentei, Uranus in Berbec inca 2 luni poate pune presiune pe tine sa iti lucrezi orice provocari cu autoritatea sau cu obligatiile pe care le ai asupra ta si care nu iti permit sa evoluezi spre noi potentialuri.

Asadar, eliberati de retrograd, traim ultimele doua luni in miscare directa a lui Uranus in Berbec, luni in care ultimele ramasite ale trecutului s-au ars. Asteapta-te la progres in orice domeniu necesita curaj, initiativa sau noi inceputuri (poate au legatura cu tot ce a fost incepand cu 27 mai 2010 cand a intrat prima data Uranus in Berbec).

Va exista o stare de urgenta a lui Uranus pe ultima sa suta de metri in Berbec, mai ales ca va reveni in acest tranzit si va aduce contributia sa pentru omenire tocmai peste 84 ani !

In unele cazuri, ce a inceput in preajma lui mai 2010 se poate termina (va fi cazul doar daca situatia respectiva a avut doar rol de catalizator pentru schimbare si nimic mai mult). Daca ceva pleaca, nu ai cum sa opresti acest lucru. Daca simti o detasare crescanda pentru o situatie curenta, inseamna ca este oportun. Daca trecutul dispare cu viteza de abia il mai vezi in oglinda retrovizoare, din nou este oportun asa.

Pe masura ce privesti in spate spre 2010, constientizeaza cat de departe ai ajuns.

 

De ce anume te-ai eliberat atunci si de atunci incoace si unde te-a adus curajul tau ?

Pentru ce situatie din viata ta inca mai ai nevoie sa beneficiezi de acest tip de energie de curaj rebel si puternic data de Uranus in Berbec ?

Mai ai 2 luni la dispozitie !

Ce inseamna pentru zodia ta ultimele 2 luni cu URANUS IN BERBEC pana in martie 2019?

BERBEC

Uranus calatoreste in semnul tau dupa ce si-a incheiat cele 5 luni de retrograd. A fost o calatorie nebuna aici in ultimii 8 ani pentru ca Uranus ti-a amplificat independenta si individualitatea feroce. Ai o fereastra de doua luni la dispozitie sa integrezi toata aceasta libertate si cunoastere de sine pe care ai castigat-o si sa o aplici pentru a-ti seta obiective pe termen lung si foarte lung. Acum esti mult mai constient cine esti, deci daca mergi tot inainte cu curaj vei fi mai putin bulversat de aparitia unor schimbari bruste de directie fata de ce ti-ai propus tu. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

TAUR

Rebelul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de miscare retrograda si calatoreste ultimele doua luni in Berbec si prin sectorul tau ce raspunde de mistic si subconstient. Sunt multe surprize si revelatii pe care Uranus le-a adus si le va mai aduce prin aceste taramuri mistice. Ai o fereastra de doua luni sa imbratisezi ideea ca singurul lucru constant in lume este schimbarea si ca in viata se intampla lucruri asupra carora nu ai niciun control. Ai invatat deja ca supararile pot fi un sut in fund deci un mare pas inainte de care ai nevoie ca sa iesi din intepeneala, deci mergand tot inainte iti va fi mult mai usor sa te descurci cu valurile schimbarii ce vor veni. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

GEMENI

Imprevizibilul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de comunitate. In acesti ani din 2010 incoace, ai avut companie prieteni unici si destepti care te-au invatat sa iti onorezi individualitatea. Chiar daca nu ti se pare ca e asa, cine a venit in viata ta te-a facut sa inveti asta chiar daca s-au purtat opus. Acum ai o fereastra de doua luni in care sa integrezi lectiile invatate despre a fi deschis la oameni capriciosi si la conexiuni ciudate umane. Aceste experiente te-au pregatit sa ai mai multa acceptare de sine, pe masura ce aspecte surprinzatoare din personalitatea ta vor fi revelate in viitoarele luni, aspecte ce trebuie acceptate si iubite (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

 RAC

Imprevizibilul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de cariera si status. In acesti ultimi 7-8 ani, viata ta profesionala a avurt suferit susuri si josuri puternice. Ai acum o fereastra de doua luni in care sa integrezi lectiile invatate despre a calatori cu succes pe valurile schimbarii, precum un surfer profesionist. Aceste experiente te-au pregatit si te pregatesc pentru viitor sa interactionezi cu grupuri si prieteni care isi urmeaza propriul lor ritm in loc sa tina pasul cu toti ceilalti, fapt ce inainte te scotea din minti. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

LEU

Independentul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de explorare. In ultimii ani, ai calatorit prin peisaje fizice si mentale salbatice si ciudate iar asta te-a invatat sa accepti si imbratisezi idei bizare si experiente neobisnuite ce nici nu ti-ar fi trecut prin cap vreodata in trecut. Ai acum o fereastra de doua luni in care sa integrezi total aceste lectii si sa gasesti moduri de a le aplica in viata ta profesionala. Vei intra in curand intr-un peisaj diferit si salbatic de cariera si ai nevoie sa fii pregatit. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

FECIOARA

Socantul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de intimitate si resurse impartasite. In ultimii ani, ai ajuns sa te astepti la orice fel de neasteptat legat de contributia pe care partenerul tau sau alti tovarasi de calatorie a vietii le aduc si pun pe masa comuna de resurse. Ai doua luni la dispozitie sa integrezi lectiile invatate despre a elibera orice fel de asteptari si sa lasi loc liber imprevizibilitatii.

In curand vei fi expus la locuri, oamenis si experiente care pot sfida idealurile tale si iti vor extinde viziunea asuopra lumii, deci tot ce ai invatat pana acum iti va fi la indemana si util. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

 BALANTA

Socantul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de parteneriate. In ultimii ani, relatiile tale (de iubire si de afaceri) au fost imprevizibile, neobisnuite si subiecte de schimbari bruste si brutale. Ai doua luni sa integrezi total toate lectiile invatate despre a fi flexibil si deschis la schimbare. In curand vei vedea ca procesul merge mai adanc pentru ca Uranus te poate provoca sa dai drumul la asteptari si sa iti reduci dependenta de forme externe de sustinere. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

SCORPION

Imprevizibilul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de munca. In ultimii ani, viata ta ce tine de munca de zi de zi a fost imprevizibila si neobisnuita dar si plina de inovatie si avans tehnologic. Ai doua luni sa integrezi lectiile invatate despre flexibilitate si a ramane deschis la moduri de a face lucruri care sfideaza credintele tale obisnuite. In curand va trebui sa aplici aceste talente in cele mai importante relatii personale. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

SAGETATOR

Imprevizibilul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de iubire, recreere si creativitate. A fost o calatorie salbatica in ultimii ani pentru ca ai invatat sa te exprimi mult mai liber si sa traiesti intr-un mod mai spontan. Vei avea doua luni sa integrezi total ce ai invatat sau, in cazul tau, sa te distrezi cu un abandon total. In curand, vei avea nevoie sa abordezi viata de munca de zi cu zi cu aceeasi flexibilitate, spirit liber si disponisibilitate de a face lucrurile in moduri noi si diferite. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

CAPRICORN

Imprevizibilul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de spiritualitate si descoperire de sine. Au fost ani de zile in care ai devenit altcineva decat erai, in care ai descoperit apropierea de credinta si rolul ei in urcusul tau de Capricorn pana sus in varf. Ai aflat ca uneori sus in varf nu e asa de bine si nici nu iti e menit sa fii acolo, dar ai invatat prin schimbari sibite de situatii.

Vei avea doua luni sa integrezi ce ai invatat, anume apropierea ta de acea forta de deasupra noastra care iti este alaturi in calatoria ta solitara, muncitoare si determinata spre varful crestei montane. sa te distrezi cu un abandon total. Evolutia evenimentelor viitoare te vor prinde cu lectiile facute, ba chiar si in forma sa dai si alta o mana de ajutor din aceasta intelepciune (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

VARSATOR

Imprevizibilul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de felul in care gandesti si comunici. In ultimii ani, ai fost in frunte cand a venit vorba de a promova ingenuitatea si ideile neconventionale. Ai fost dintre cei ce au adoptat social media rapid in viata sa precum si alte progrese tehnologice. Vei avea doua luni sa integrezi lectia de a face lucrurile diferit si a fi inaintea maselor.

In viitor, vei avea nevoie sa fii inventiv in preajma casei si familiei in moduri ce inainte nu iti pareau firesti sau acceptabile pentru tine. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

PESTI

Imprevizibilul Uranus si-a incheiat cele cinci luni de calatorie retrograda si este deja angrenat in calatoria prin Berbec doua luni si prin sectorul tau raspunzator de bani si posesiuni. In ultimii ani, situatia ta financiara a fost ca o calatorie in montagne russe. A trebuit sa ai de-a face cu circumstante neobisnuite si cu caderi si ridicari bruste. Ai doua luni sa integrezi lectiile invatate despre a fi flexibil, eliberand asteptari si fiind deschis la idei noi si neobisnuite. In curand, vei duce totul un pas mai departe si vei privi viata prin lentile total noi, cum nici nu te gandeai ca vei putea. (cum ai fi putut daca nu traiai lectiile pe care ti le-a predat Uranus in Berbec in ultimii 8 ani ?).

 

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

PROFIT 24 TV LIVE

PITEȘTI

Câmpulung

Mioveni

În Trend