Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop luna aprilie 2019 – Jupiter vine cu șanse nesperate

Avatar

Publicat

in

În primele două decade din aprilie 2019 ne bucurăm de energia romantică și blândă a Peștilor – zodie pe care Mercur o traversează până la 17 aprilie, iar Venus până la 20 aprilie. Drept urmare, avem suficient timp să ne lăsăm pradă reveriilor și viselor; mai avem o șansă de a regăsi conexiunile subtile cu lumea noastră interioară, condusă de forțe nevăzute, dar și cu acea rețea fină care ne leagă între noi la toate nivelurile posibile.

Mercur și Venus se întâlnesc cu Neptun (guvernatorul Peștilor), iar posibilitatea de a ne îndrăgosti de dragoste sau de un ideal de neatins e foarte mare – la fel și probabilitatea de a ne lăsa amăgiți de declarații poetice sau de promisiuni deșarte. Suntem poate mai deschiși spre a descoperi ceea ce e bun în semenii noștri sau în persoana care devine obiectul afecțiunii noastre.

Publicitate

La 10 aprilie 2019 Jupiter începe să retrogradeze în Săgetător (retrogradare care va dura până la 12 august 2019), invitându-ne la revizuirea convingerilor personale astfel încât să scăpăm de cele care ne limitează.

Jupiter se găsește în aspect tensionat cu Mercur în perioada 11-13 aprilie 2019, dar și cu Venus în intervalul 15-16 aprilie. Eastrolog.ro semnalează că aceste aspectele ne-ar putea trezi din idealizări, lansând în noi o mulțime de întrebări foarte justificate despre adevărurile în care credem.

Procesul găsirii de răspunsuri ne poartă spre propria înțelepciune interioară. Pe unii îi poate purta însă spre lăudăroșenie și minciună, astfel că la nivel public sau politic comunicarea poate fi mai marcată de manipulări decât de obicei.

Cu alte cuvinte, ni se vând gogoși la scară mare – gogoși frumos ambalate în principii înalte. Pe de altă parte, tot ceea ce s-a tot petrecut la nivel legislativ ar putea intra sub o reevaluare majoră, sau începem să resimțim neplăcut efectele negative ale modificărilor aduse unor legi.

Soarele tranzitează Berbecul până la 20 aprilie 2019, dar Berbecul se bucură și de prezența lui Mercur (de la 17 aprilie) și a lui Venus (de la 20 aprilie).

Pentru că Mercur intră în recepție mutuală cu Marte din Gemeni, fluxul mental crește, mintea e mai stimulată și mai deschisă spre a afla, spre a jongla cu idei. Comunicarea devine mai impulsivă, adesea cu o notă agresivă.

Pentru că trei dintre cele patru zodii Mutabile (și anume Gemeni, Săgetător și Pești) sunt activate de planete, se discută mult, adesea prea abstract sau poate mai mult filosofic; se dezbat lucruri, dar nu se obțin neapărat și rezultate.

Pericolul cel mai mare ar fi să ne mulțumim cu jumătăți de adevăr și să acționăm bazându-ne pe acestea. Eastrolog.ro recomandă să ne cultivăm răbdarea – nu doar de a citi până la capăt ceva, ci și de a asculta până la capăt ceea ce au de spus interlocutorii noștri.

Am putea fi foarte tentați să sărim de la una la alta, fără a duce lucrurile la bun sfârșit.

Manipularea informației – într-o direcție sau alta, în funcție de tabăra despre care vorbim – ar putea fi la ordinea zilei în aprilie 2019.

Drept urmare, ar putea deveni dificil să înțelegem corect ceea ce se petrece în jurul nostru – atât la nivel personal, cât și colectiv.

La 20 aprilie 2019, Soarele își începe tranzitul prin Taur (zodie Fixă, de Pământ) – o zodie calmă, pragmatică, perseverentă și încăpățânată.

Împreună cu Saturn și Pluton din Capricorn (tot o zodie de Pământ), Soarele ne-ar putea furniza energia necesară unor stabilizări, energia necesară conectării la realitatea concretă, obiectivă, energia necesară concretizării ideilor care ne animă.
Conjuncția Soarelui cu Uranus (21-24 aprilie 2019) ar putea stimula în fiecare dintre noi nevoia de a experimenta și de a inova, dar fără să ne asumăm riscuri inutile, ci mai degrabă riscuri bine calculate.

Am putea opta însă cu toții în mod conștient pentru revoluționarea sistemului de valori și a modului în care înțelegem nevoia de securitate. Marea întrebare a perioadei ar putea fi: „Cât sunt dispus să plătesc pentru siguranța mea?”, mai ales că siguranța este adesea iluzorie.

Ultimele zile ale lunii aprilie 2019 sunt marcate de un aspect tensionat între Marte și Neptun. Se pot reinstala confuzia, incertitudinea sau incapacitatea de a acționa într-o direcție clară.

Agresivitatea unora s-ar putea intensifica semnificativ, hrănită de frustrare, de nerăbdare și de dificultatea de a găsi soluții practice și viabile. Se pot reactiva diverse mecanisme de evitare – un fel de a ne preface că nu înțelegem care e de fapt realitatea obiectivă.

Confruntarea cu aceasta pare să fie însă singurul răspuns posibil, singurul răspuns constructiv.

La 24 aprilie 2019 Pluton își începe mersul retrograd prin Capricorn, urmat de Saturn la 30 aprilie.

Senzația ar putea fi aceea că o forță nevăzută pune brusc frână, obligându-ne să contemplăm ceea ce am înfăptuit până acum, dar și istoria noastră personală.

Riscul de a repeta erori grave este foarte ridicat și nu ar fi deloc de mirare să vedem cum istoria se repetă – atât în viața noastră privată, cât și la nivel social. Chestiuni mai vechi, evitate cu abilitate în trecut, necesită acum acțiuni radicale din partea noastră.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Avatar

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Publicitate

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Avatar

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Publicitate

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend