Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP: Defectele bărbaților în funcție de zodie. Leu, ar putea pune ochii pe mai multe femei

Publicat

in

BERBEC

Bărbatul Berbec are un deficit de atenţia şi nu se poate concentra la mai multe lucruri în acelaşi timp. Pentru că îi place aventură, este mereu în căutarea de cuceriri noi. Este un macho din fiecare punct de vedere şi are foarte multe nevoi sexuale.

TAUR

Bărbatul Taur este materialist şi risipeşte foarte mult. Nu este deloc flexibil şi uneori poate discrimina. Are o mândrie a lui şi o incapatanre pe care nu le poţi schimbă, orice ai face.

GEMENI

Bărbatul Gemeni este cerbral şi gândeşte prea mult asupra unei situaţii. Când analizează, se pierde în detalii. În plus, este mereu în căutarea experienţelor noi, aşa că poate deveni infidel. În secret, este un maniac al controlului.

RAC

Starea de spirit a bărbatului Rac este extrem de schimbătoare, aşa că nu ştii niciodată la ce să te aştepţi de la el. Se agaţă de prea multe lucruri în viaţă lui, aşa că ar putea să nu plece niciodată de lângă părinţi. În plus, adoră atenţia şi vrea să-i fie oferită mereu.

LEU

Bărbatul Leu este centrul sistemului sau de prieteni şi de valori şi crede că întreagă planetă gravitează în jurul sau. Nu ştie niciodată să aibă grijă de bani. În plus, în timp ce te răsfaţă pe ţine, ar putea pune ochii pe mai multe femei.

FECIOARA

Se pierde întotdeauna în detalii şi acordă foarte mare importantă lucrurilor care nu merită. Starea ta de spirit i se schimbă în mod constant. Îşi da cu părerea chiar şi atunci când nu i se cere.

BALANŢA

Nu este niciodată pregătit de căsătorie, chiar şi după mulţi ani de relaţie. Vanitatea lui atinge cote alarmante, aşa că pregăteşte-te pentruc e este mai rău. Câteodată, nu este sincer cu ţine, aşa că testează-l des.

SCORPION

Starea să de spirit este mereu schimbătoare. Într-o zi este pasional şi iubitor şi în altă zi nici nu te bagă în seama. Îi place să controleze lucrurile până în cel mai mic detaliu. Cea mai importantă persoană din viaţă lui este mama să, aşa că nu ai cum să concurezi cu ea.

SĂGETĂTOR

Îi place să-şi dea cu părerea chiar şi atunci când nu este nevoie şi poate fi o persoană plata, care să nu îţi spună nimic. Este mereu în căutare de cuceriri, însă niciodată nu îi convine nimic.

CAPRICORN

Te poate lasă singură de multe ori, dorindu-ţi din ce în ce mai mult. Poate fi un “om de peştera”. Nu este deloc romantic şi preferă ieşirile cu prietenii. Are fetişuri ciudate care ar putea să nu fie deloc pe placul lui.

VĂRSĂTOR

Nu poate fi niciodată serios şi nu te poţi baza pe el. În plus, îi ia prea mult timp să treacă la pasul următor într-o relaţie, preferând zona prieteniei. Este un rebel fără cauza.

PEŞTI

Este un bărbat sensibil,însă este mult prea fragil. Fiecare nuanţă din vocea ta îl afectează. Ştie să te evite de fiecare dată şi are ceva de ascuns întotdeauna.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Zodiacul tradarii: cum reactioneaza nativii din fiecare zodie la tradare si minciuna

Publicat

in

Modul in care raspundem atunci cand cineva ne insala increderea tine de mai multi factori. Dar nu in ultimul rand de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care se manifesta inclusiv in momentele delicate cand cineva ne tradeaza. Cele mai indulgente semne zodiacale par a fi Pestii si Gemenii. Iarta cel mai des, prefera sa se concentreze pe viitor, nu pe trecut. Leii isi vor trambita peste tot suferinta ca au avut incredere in cine nu trebuie, iar nativii Capricorn sufera in tacere. Cum reactioneaza fiecare zodie in parte aici https://ghimpele.ro/cum-reactioneaza-zodiile-la-tradare/

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop 9 martie! Vești bune pentru o zodie la locul de muncă!

Publicat

in

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 PEŞTI

O să v-apucaţi de curăţenia de primăvară pe-acasă, scoateţi ce nu va mai e de folos şi cumpăraţi lucruri noi şi utile. O să faceţi tot posibilul să lichidaţi o problemă din trecut, să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BERBEC

Poate va trebui să vă ocupaţi şi mai serios de reparaţia maşinii, c-o s-aveţi drumuri de făcut şi e obligatoriu să fie funcţională. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte profesionişti ca să daţi drumul unui proiect care să vă facă şi mai cunoscuţi, şi poate veţi câştiga şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 TAUR

Voi sunteţi în negocieri pentru un post mai bun şi se poate chiar la actualul serviciu să apară o astfel de oportunitate. E momentul să ieşiţi la rampă şi cu alte calităţi, ca să primiţi mai multă atenţie şi bani, să intraţi într-o altă categorie de salarizare.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 GEMENI

V-aţi putea îndrepta spre o specializare şi o să faceţi, probabil, cursurile on line, şi examenele le veţi susţine la fel. Poate colaboraţi în termeni foarte buni cu nişte parteneri din altă zonă îndepărtată şi când va fi posibil o s-ajungeţi unii la alţii, să strângeţi rândurile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 RAC

O să puteţi legaliza nişte acte care zac de multă vreme pe biroul unor autorităţi şi o s-aveţi de câştigat pe mai multe planuri. Se poate să strângeţi bani ca să plecaţi cu ai voştri la vară, dacă nu chiar mai devreme în vacanţă pe undeva şi o să le faceţi o surpriză – le spuneţi atunci.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 LEU

Se poate să apelaţi la un credit bancar ca să-ncepeți o afacere, sau să vă luaţi o casă, ori o maşină. O să vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi veţi găsi susţinere la cei din jur, o să faceţi progrese pe parcursul anului şi viaţa voastră va arăta altfel.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 FECIOARĂ

O să spuneţi lucrurilor pe nume şi multe dintre aspectele nedorite din relaţia de cuplu se vor estompa. O să vă puteţi lupta pentru drepturile voastre şi o să aveţi câştig de cauză pentru că munca voastră vorbeşte de la sine şi vă bucuraţi de respectul celorlalţi.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă faceţi programul în funcţie de şcoala copiilor şi o să mai renunţaţi la activităţile care vă fac plăcere, o vreme. Poate începeţi pregătirile pentru un eveniment de familie, un botez, o nuntă, cu oricât de puţini invitaţi, dar tot o să fie solicitant.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SCORPION

E un proiect mai vechi, un hobby pe care vreţi să-l repuneţi pe tapet ca să vă etalaţi o serie de calităţi ascunse. Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru zugrăvit, ori poate mai construiţi ceva pe lângă casă, şi costă, dar v-aţi propus mai demult să le faceţi şi vă menţineţi intenţiile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi propus să reamenajaţi un spaţiu de studiu, de joacă, o cameră a copiilor, şi-ncepeți şantierul. Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să colaboraţi în cei mai buni termeni, să fie un plus de imagine şi pentru voi, individual, nu numai colectiv.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 CAPRICORN

O să vă consolidaţi poziţia la slujbă, poate aţi devenit de neînlocuit şi vă creşte salariul. Voi se poate să vă sporiţi veniturile cu vreo colaborare, se poate să câştigaţi un proces şi să primiţi despăgubiri materiale, să se umple contul bancar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi vă sporiţi veniturile – găsiţi voi o cale. Se întrevăd nişte posibilităţi de a vă extinde afacerile şi să câştigaţi bani, să cultivaţi şi alte relaţii profesionale care să vă propulseze în carieră – e anul vostru special.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend