Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP: Defectele bărbaților în funcție de zodie. Leu, ar putea pune ochii pe mai multe femei

Publicat

in

BERBEC

Bărbatul Berbec are un deficit de atenţia şi nu se poate concentra la mai multe lucruri în acelaşi timp. Pentru că îi place aventură, este mereu în căutarea de cuceriri noi. Este un macho din fiecare punct de vedere şi are foarte multe nevoi sexuale.

TAUR

Bărbatul Taur este materialist şi risipeşte foarte mult. Nu este deloc flexibil şi uneori poate discrimina. Are o mândrie a lui şi o incapatanre pe care nu le poţi schimbă, orice ai face.

GEMENI

Bărbatul Gemeni este cerbral şi gândeşte prea mult asupra unei situaţii. Când analizează, se pierde în detalii. În plus, este mereu în căutarea experienţelor noi, aşa că poate deveni infidel. În secret, este un maniac al controlului.

RAC

Starea de spirit a bărbatului Rac este extrem de schimbătoare, aşa că nu ştii niciodată la ce să te aştepţi de la el. Se agaţă de prea multe lucruri în viaţă lui, aşa că ar putea să nu plece niciodată de lângă părinţi. În plus, adoră atenţia şi vrea să-i fie oferită mereu.

LEU

Bărbatul Leu este centrul sistemului sau de prieteni şi de valori şi crede că întreagă planetă gravitează în jurul sau. Nu ştie niciodată să aibă grijă de bani. În plus, în timp ce te răsfaţă pe ţine, ar putea pune ochii pe mai multe femei.

FECIOARA

Se pierde întotdeauna în detalii şi acordă foarte mare importantă lucrurilor care nu merită. Starea ta de spirit i se schimbă în mod constant. Îşi da cu părerea chiar şi atunci când nu i se cere.

BALANŢA

Nu este niciodată pregătit de căsătorie, chiar şi după mulţi ani de relaţie. Vanitatea lui atinge cote alarmante, aşa că pregăteşte-te pentruc e este mai rău. Câteodată, nu este sincer cu ţine, aşa că testează-l des.

SCORPION

Starea să de spirit este mereu schimbătoare. Într-o zi este pasional şi iubitor şi în altă zi nici nu te bagă în seama. Îi place să controleze lucrurile până în cel mai mic detaliu. Cea mai importantă persoană din viaţă lui este mama să, aşa că nu ai cum să concurezi cu ea.

SĂGETĂTOR

Îi place să-şi dea cu părerea chiar şi atunci când nu este nevoie şi poate fi o persoană plata, care să nu îţi spună nimic. Este mereu în căutare de cuceriri, însă niciodată nu îi convine nimic.

CAPRICORN

Te poate lasă singură de multe ori, dorindu-ţi din ce în ce mai mult. Poate fi un „om de peştera”. Nu este deloc romantic şi preferă ieşirile cu prietenii. Are fetişuri ciudate care ar putea să nu fie deloc pe placul lui.

VĂRSĂTOR

Nu poate fi niciodată serios şi nu te poţi baza pe el. În plus, îi ia prea mult timp să treacă la pasul următor într-o relaţie, preferând zona prieteniei. Este un rebel fără cauza.

PEŞTI

Este un bărbat sensibil,însă este mult prea fragil. Fiecare nuanţă din vocea ta îl afectează. Ştie să te evite de fiecare dată şi are ceva de ascuns întotdeauna.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Zodiacul lunii septembrie

Publicat

in

Pentru aceia dintre voi care vor sa faca schimbari radicale in septembrie, sfatul astrologului este sa le lasati pe luna viitoare. Unele zodii sunt marcate de Mercur retrograd si pot avea probleme de comunicare la serviciu sau in viata de cuplu: certuri din nimic, tensiuni si incordare. E bine sa va pastrati calmul inainte de a reactiona. Cam toate zodiile au un septembrie plin, la capitolul munca. Pentru cei care nu si-au gasit serviciu, dar sunt in cautare, aceasta luna poate veni cu vesti bune. Daca vrei sa stii care sunt tendintele in functie de zodia si de ascendentul tau citeste aici https://www.ucoz.ro/care-sunt-cele-mai-norocoase-zodii-in-luna-septembrie/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ce trebuie sa faca fiecare zodie pe 8.08, momentul in care se deschide Portalul Leului

Publicat

in

Ziua de 8/8 e printre cele mai importante din an, e ziua in care se deschide Portalul Leului: vibratiile si energiile inalte ajung pe pamant, datorita faptului ca Soarele, aflat in zodia Leului, se aliniaza cu Sirius, cea mai stralucitoare stea de pe cer. Astrologii spun ca 8/8, cand se deschide Portalul Leului, e cea mai norocoasa zi din an. E ziua in care ne putem pune dorinte si ne putem face planuri de viitor. De asemenea, e ziua in care ne putem da seama ce schimbari trebuie sa facem in viata noastra. Toate zodiile sunt intr-un fel afectate de deschiderea Portalului Leului, insa totul depinde de noi ca sa profitam din plin de acest moment unic in an. Despre ce se recomanda fiecarei zodii, citeste aici https://www.ucoz.ro/8-08-ziua-in-care-se-deschide-portalul-leului-cea-mai-norocoasa-zi-din-an/

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend