Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop de weekend 23 -24 februarie 2019

Publicat

in

Zodiile pentru care acest sfârșit de săptămană vine cu vești excepționale.

Iată ce surprize au rezervat astrele în aceste două zile.

Iată horoscopul de weekend pentru toate zodiile!

Berbec

Sambătă: Weekend-ul acesta folosește-l pentru a fi alături de cei dragi. Unii membrii ai familiei îți pot face tot soiul de reproșuri.

Duminică: Astăzi te gândești să ieșiți din oraș și să petreci puțin timp în natură.

Taur

Sambătă: La finalul acestei săptămâni îți poți permite niscai cumpărături dorite sau planificate demult. Totuși, mai mult este vorba despre capricii alese în grabă, decât de niște lucruri necesare ție în acest moment.

Duminică: In acest weekend petreci mult timp cu persoană de care te simți atras, așa că relaxarea ar trebui să fie prezentă.

Gemeni

Sambătă: Sunt zile bune pentru a te ocupă numai de ține și planurile tale personale la sfârșitul acestei săptămâni. Lărgește-ți orizontul și depășește-ți lentoarea, atașamentul de relațiile și situațiile cunoscute.

Duminică: Geloziile vor apărea, iar certurile nu vor lipsi. Incearcă să tratezi cu calm problemă și să îi explici că nu își are rostul acea gelozie.

Rac

Sambătă: In zilele acestui weekend este posibil să te confunti cu ceva probleme de sănătate, dar și cu o mare dorință de izolare.

Duminică: Dacă nu ești într-o relație, ieși din casă, este imposibil să nu atragi atenția.

Leu

Sambătă: Cineva din anturajul socio-profesional îți poate propune o colaborare sau îți poate oferi informații despre un nou domeniu în care ai putea să-ți valorifici, atât cumulul de educație, cât și talentele native.

Duminică: Weekendul va fi plin de relaxare și de plăcere. Profită de această zi la maxim.

Fecioară

Sambătă: Multă lume îți dorește prezența, sfaturile sau măcar poveștirile, la finalul acestei săptămâni.

Duminică: Nu te poate mulțumi nimic, deși știi și tu că modul ăsta de abordare este total greșit.

Balantă

Sambătă: Finalul acestei săptămâni este favorabil activităților care-ți bucură sufletul, cum ar fi învățarea unor subiecte noi despre domeniul social

Duminică: Ești conștient de toate privirile care se întorc spre ține și profiți din plin de orice oportunitate. Vei avea o zi plină!

Scorpion

Sambătă: Sâmbătă este potrivit să-ți revizuiești bugetul de venituri și cheltuieli și să organizezi plățile pe care le ai de făcut pe facturi.

Duminică:  Azi ai chef să te uiți la filme toată ziua, insă nu vei rezistă tentației de a ieși cu prietenii la o plimbare scurtă de weekend.

Săgetător

Sambătă: Toate bune și frumoase la sfârșitul acestei săptămâni, până la capitolul relații parteneriale și bani, bunuri comune cu partenerul de viață și colaboratorii.

Duminică: Ești o persoană responsabilă, motiv pentru care astăzi nu poți să ignori lucrurile pe care le ai de făcut cu prioritate.

Capricorn

Sambătă: Ar fi bine să te odihnești pe îndelete în zilele acestui weekend. Energia vitală este fluctuantă și astfel riști să gafezi serios.

Duminică: Cunoști o persoană nouă cu care ești pe aceeași lungime de lungă.

Vărsător

Sambătă: Orientează-ți eforturile spre activități recreative, distrează-te, râzi cu poftă la cele mai mici glume ale celorlalți și pur simplu, impune-ți să fii vesel.

Duminică: De-a lungul săptămanii ai descoperit tot felul de noi hobby-uri de care nu ai avut timp să te bucuri, insă acum este momentul.

Pești

Sambătă: Relațiile cu cei din merg de minune. Te simţi excelent în prezenta prietenilor iar astăzi vei lua cele mai inspirate decizii.

Duminică: Astăzi este pentru relaxare. Vei pleca într-o mini excursie fără să-ţi ce spun cei din jur despre. Asta simţi că vrei să faci şi o vei face.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

HOROSCOP

Zodiacul tradarii: cum reactioneaza nativii din fiecare zodie la tradare si minciuna

Publicat

in

Modul in care raspundem atunci cand cineva ne insala increderea tine de mai multi factori. Dar nu in ultimul rand de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care se manifesta inclusiv in momentele delicate cand cineva ne tradeaza. Cele mai indulgente semne zodiacale par a fi Pestii si Gemenii. Iarta cel mai des, prefera sa se concentreze pe viitor, nu pe trecut. Leii isi vor trambita peste tot suferinta ca au avut incredere in cine nu trebuie, iar nativii Capricorn sufera in tacere. Cum reactioneaza fiecare zodie in parte aici https://ghimpele.ro/cum-reactioneaza-zodiile-la-tradare/

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop 9 martie! Vești bune pentru o zodie la locul de muncă!

Publicat

in

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 PEŞTI

O să v-apucaţi de curăţenia de primăvară pe-acasă, scoateţi ce nu va mai e de folos şi cumpăraţi lucruri noi şi utile. O să faceţi tot posibilul să lichidaţi o problemă din trecut, să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BERBEC

Poate va trebui să vă ocupaţi şi mai serios de reparaţia maşinii, c-o s-aveţi drumuri de făcut şi e obligatoriu să fie funcţională. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte profesionişti ca să daţi drumul unui proiect care să vă facă şi mai cunoscuţi, şi poate veţi câştiga şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 TAUR

Voi sunteţi în negocieri pentru un post mai bun şi se poate chiar la actualul serviciu să apară o astfel de oportunitate. E momentul să ieşiţi la rampă şi cu alte calităţi, ca să primiţi mai multă atenţie şi bani, să intraţi într-o altă categorie de salarizare.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 GEMENI

V-aţi putea îndrepta spre o specializare şi o să faceţi, probabil, cursurile on line, şi examenele le veţi susţine la fel. Poate colaboraţi în termeni foarte buni cu nişte parteneri din altă zonă îndepărtată şi când va fi posibil o s-ajungeţi unii la alţii, să strângeţi rândurile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 RAC

O să puteţi legaliza nişte acte care zac de multă vreme pe biroul unor autorităţi şi o s-aveţi de câştigat pe mai multe planuri. Se poate să strângeţi bani ca să plecaţi cu ai voştri la vară, dacă nu chiar mai devreme în vacanţă pe undeva şi o să le faceţi o surpriză – le spuneţi atunci.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 LEU

Se poate să apelaţi la un credit bancar ca să-ncepeți o afacere, sau să vă luaţi o casă, ori o maşină. O să vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi veţi găsi susţinere la cei din jur, o să faceţi progrese pe parcursul anului şi viaţa voastră va arăta altfel.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 FECIOARĂ

O să spuneţi lucrurilor pe nume şi multe dintre aspectele nedorite din relaţia de cuplu se vor estompa. O să vă puteţi lupta pentru drepturile voastre şi o să aveţi câştig de cauză pentru că munca voastră vorbeşte de la sine şi vă bucuraţi de respectul celorlalţi.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă faceţi programul în funcţie de şcoala copiilor şi o să mai renunţaţi la activităţile care vă fac plăcere, o vreme. Poate începeţi pregătirile pentru un eveniment de familie, un botez, o nuntă, cu oricât de puţini invitaţi, dar tot o să fie solicitant.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SCORPION

E un proiect mai vechi, un hobby pe care vreţi să-l repuneţi pe tapet ca să vă etalaţi o serie de calităţi ascunse. Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru zugrăvit, ori poate mai construiţi ceva pe lângă casă, şi costă, dar v-aţi propus mai demult să le faceţi şi vă menţineţi intenţiile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi propus să reamenajaţi un spaţiu de studiu, de joacă, o cameră a copiilor, şi-ncepeți şantierul. Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să colaboraţi în cei mai buni termeni, să fie un plus de imagine şi pentru voi, individual, nu numai colectiv.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 CAPRICORN

O să vă consolidaţi poziţia la slujbă, poate aţi devenit de neînlocuit şi vă creşte salariul. Voi se poate să vă sporiţi veniturile cu vreo colaborare, se poate să câştigaţi un proces şi să primiţi despăgubiri materiale, să se umple contul bancar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi vă sporiţi veniturile – găsiţi voi o cale. Se întrevăd nişte posibilităţi de a vă extinde afacerile şi să câştigaţi bani, să cultivaţi şi alte relaţii profesionale care să vă propulseze în carieră – e anul vostru special.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend