Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop de weekend 22 – 23 decembrie 2018

Publicat

in

Suntem în pragul Crăciunului, iar unele zodii au parte de provocări.

Pentru anumiți nativi, zilele de sâmbătă și duminică sunt pline de încercări.

Iată ce au rezervat astrele în acest weekend!

Berbec

Sâmbătă: Te simți eliberat de un stres care devenise o adevărată obsesie pentru tine. Acum poți să te ocupi și de alte lucruri și să le rezolvi și pe acestea.

Duminică: O schimbare a relațiilor cu prietenii nu este potrivită în acest moment, chiar dacă cei din anturaj sunt în ultima vreme destul de potrivnici ideilor tale.

Taur

Sâmbătă: O nouă perspectivă îți apare în față și ești cuprins de entuziasm. Prinzi curaj să îți atingi cât mai repede scopul final! Succesul e aproape.

Duminică: Vi se deschid multe perspective încântătoare, mai ales daca profitați de toate șansele de afirmare ale acestei zile. Nu-i mai ascultați pe invidioși și apreciați noile șanse financiare!

Gemeni

Sâmbătă: Te afli într-un mediu destul de aglomerat, dar e ocazie perfectă să îți pui în valoare abilitățile de comunicare. Ești o persoană agreabilă și toți se vor simți bine în preajma ta.

Duminică: S-a restabilit calmul în familia ta, dar mai ai destule persoane abia așteaptă să te prindă cu garda jos prin anturaj. Nu îi refuza azi pe cei care solicită ajutorul întro problemă sentimentală.

Rac

Sâmbătă: Ai ceva apăsător pe suflet și în loc să cauți persoane optimiste, te înconjori de oameni care au și ei necazuri. Cu toate acestea, când vezi că și alții au dezamăgiri, reușești să te liniștești puțin.

Duminică: Vă puteți certa cu persoana iubită, dacă nu renuntați la atitudinea de respingere totală a satisfacerii cererilor acesteia.

Leu

Sâmbătă: Nu ești lăsat să te manifești în voie, de parcă cineva s-ar afla mereu lângă tine si-ți taie elanul sau îți pune pumnul în gură.

Duminică: Puteți face față vieții mai ușor, dacă vă limitați la vorbe frumoase și renunțați la intruziunile în viața altora. Criticile nu își au rostul în această perioadă.

Fecioară

Sâmbătă: Acuzi o stare de oboseală fizică și psihică și este clar că nu ești în cea mai bună formă și ai nevoie de pauză. Este, însă, o perioadă destul de aglomerată și sunt șanse slabe să te poți odihni cum se cuvine.

Duminică: Este din nou necesar să faceți multe drumuri. V-ați săturat de scandaluri și calomnii, dar nu aveți cum să le contracarați pentru un moment.

Balanță

Sâmbătă: Ai parte doar de iubire și te simți răsfățat și scăldat în afecțiune de persoana iubită. Reușești să le intri în grații tuturor.

Duminică: Faceți investiții care vă pun în pericol bugetul lunar și sunteți nevoit ca de azi să treceți la economii importante.

Scorpion

Sâmbătă: E o plăcere să descoperi în jurul tău oameni care privesc spre viitor cu același optimism. Vă alimentați unul altora visele și vă susțineți planurile.

Duminică: Este o zi plină de surprize, de sensibilitate și de iritabilitate din partea anturajului. Nimic nu vă convine și nu lăsați nepenalizată nicio vorbă care nu vă convine.

Săgetător

Sâmbătă: Primești un surplus de energie de la o persoană plină de optimism. Te molipsești și începi să privești spre viitor cu o atitudine mult mai pozitivă.

Duminică: Cu riscul de a rupe relațiile cu persoana iubită, vei cere lămuriri, clarificări, dovezi ale bunei credințe. Dai dovadă azi de o gelozie ieșită din comun.

Capricorn

Sâmbătă: Este o zi profitabilă pentru tine și îți merge bine în plan financiar. Poți avea parte de un câștig financiar, ce-i drept nu foarte mare, dar binevenit.

Duminică: Pentru cei cu o relație, se instalează o stare de acalmie datorată încasării unor sume suficiente pentru aprovizionarea necesară pentru aceste Sărbători.

Vărsător

Sâmbătă: Ai o ocazie de a te afirma, ocazia de a ieși în față și a demonstra de ce ești în stare. Fă un pas în față și arată la ce ești tu cel mai bun!

Duminică: Vei fi mai obosit decît de obicei, din pricina celor care uită pur și simplu să-și facă datoria ori doar să se încadreze în program.

Pești

Sâmbătă: Descoperi că cineva te-a mințit și treci la măsuri severe. Ești de părere că lucrurile importante trebuie exprimate sincer și ferm, în loc să te ascunzi după deget.

Duminică: Colaborarile pe care sperai că te poți baza te vor dezamăgi astăzi. Vei fi nevoit să găsești alte planuri.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

HOROSCOP

Zodiacul tradarii: cum reactioneaza nativii din fiecare zodie la tradare si minciuna

Publicat

in

Modul in care raspundem atunci cand cineva ne insala increderea tine de mai multi factori. Dar nu in ultimul rand de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care se manifesta inclusiv in momentele delicate cand cineva ne tradeaza. Cele mai indulgente semne zodiacale par a fi Pestii si Gemenii. Iarta cel mai des, prefera sa se concentreze pe viitor, nu pe trecut. Leii isi vor trambita peste tot suferinta ca au avut incredere in cine nu trebuie, iar nativii Capricorn sufera in tacere. Cum reactioneaza fiecare zodie in parte aici https://ghimpele.ro/cum-reactioneaza-zodiile-la-tradare/

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop 9 martie! Vești bune pentru o zodie la locul de muncă!

Publicat

in

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 PEŞTI

O să v-apucaţi de curăţenia de primăvară pe-acasă, scoateţi ce nu va mai e de folos şi cumpăraţi lucruri noi şi utile. O să faceţi tot posibilul să lichidaţi o problemă din trecut, să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BERBEC

Poate va trebui să vă ocupaţi şi mai serios de reparaţia maşinii, c-o s-aveţi drumuri de făcut şi e obligatoriu să fie funcţională. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte profesionişti ca să daţi drumul unui proiect care să vă facă şi mai cunoscuţi, şi poate veţi câştiga şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 TAUR

Voi sunteţi în negocieri pentru un post mai bun şi se poate chiar la actualul serviciu să apară o astfel de oportunitate. E momentul să ieşiţi la rampă şi cu alte calităţi, ca să primiţi mai multă atenţie şi bani, să intraţi într-o altă categorie de salarizare.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 GEMENI

V-aţi putea îndrepta spre o specializare şi o să faceţi, probabil, cursurile on line, şi examenele le veţi susţine la fel. Poate colaboraţi în termeni foarte buni cu nişte parteneri din altă zonă îndepărtată şi când va fi posibil o s-ajungeţi unii la alţii, să strângeţi rândurile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 RAC

O să puteţi legaliza nişte acte care zac de multă vreme pe biroul unor autorităţi şi o s-aveţi de câştigat pe mai multe planuri. Se poate să strângeţi bani ca să plecaţi cu ai voştri la vară, dacă nu chiar mai devreme în vacanţă pe undeva şi o să le faceţi o surpriză – le spuneţi atunci.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 LEU

Se poate să apelaţi la un credit bancar ca să-ncepeți o afacere, sau să vă luaţi o casă, ori o maşină. O să vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi veţi găsi susţinere la cei din jur, o să faceţi progrese pe parcursul anului şi viaţa voastră va arăta altfel.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 FECIOARĂ

O să spuneţi lucrurilor pe nume şi multe dintre aspectele nedorite din relaţia de cuplu se vor estompa. O să vă puteţi lupta pentru drepturile voastre şi o să aveţi câştig de cauză pentru că munca voastră vorbeşte de la sine şi vă bucuraţi de respectul celorlalţi.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă faceţi programul în funcţie de şcoala copiilor şi o să mai renunţaţi la activităţile care vă fac plăcere, o vreme. Poate începeţi pregătirile pentru un eveniment de familie, un botez, o nuntă, cu oricât de puţini invitaţi, dar tot o să fie solicitant.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SCORPION

E un proiect mai vechi, un hobby pe care vreţi să-l repuneţi pe tapet ca să vă etalaţi o serie de calităţi ascunse. Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru zugrăvit, ori poate mai construiţi ceva pe lângă casă, şi costă, dar v-aţi propus mai demult să le faceţi şi vă menţineţi intenţiile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi propus să reamenajaţi un spaţiu de studiu, de joacă, o cameră a copiilor, şi-ncepeți şantierul. Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să colaboraţi în cei mai buni termeni, să fie un plus de imagine şi pentru voi, individual, nu numai colectiv.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 CAPRICORN

O să vă consolidaţi poziţia la slujbă, poate aţi devenit de neînlocuit şi vă creşte salariul. Voi se poate să vă sporiţi veniturile cu vreo colaborare, se poate să câştigaţi un proces şi să primiţi despăgubiri materiale, să se umple contul bancar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi vă sporiţi veniturile – găsiţi voi o cale. Se întrevăd nişte posibilităţi de a vă extinde afacerile şi să câştigaţi bani, să cultivaţi şi alte relaţii profesionale care să vă propulseze în carieră – e anul vostru special.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend