Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP: Cum stai cu iubirea în luna octombrie

Publicat

in

Dacă simți o nouă vibrație în viața ta sau ești atrasă în mod deosebit de o persoană, s-ar putea să te îndrăgostești mai repede decât ai crede. Pentru unii nativi, dragostea nu întârzie să apară! Află dacă te numeri printre zodiile norocoase.

Berbec

De ceva vreme, îți tot dai întâlnire cu cineva care te-a pus pe jar. Ești atras de modul său de a fi și de felul în care îți vorbește. La mijlocul lunii octombrie, presupusul pretendent îți va face o surpriză de proporții.

Taur

Persoana pe care o placi îți este aproape interzisă și tu știi acest lucru. Cu toate astea, continui să pui paie pe foc și să faci tot posibilul pentru a-i atrage atenția. Ai grijă cum te comporți, căci s-ar putea să îi complici viața.

Gemeni

Tu și partenerul aveți câteva dificultăți în relația de cuplu. Toate pornesc de la faptul că nu știți să comunicați și să vă exprimați dorințele. Sunteți firi puternice, care se supără din orice și cu greu se iartă reciproc.

Rac

La finalul lunii octombrie, s-ar putea să primești o cerere în căsătorie sau să începi o nouă relație. Totul se va întâmpla exact cum îți dorești, însă doar dacă vei ști să iei cele mai bune decizii. Nu exclude un posibil partener care insistă de ceva vreme.

Leu

În viața ta, dragostea mai are de așteptat și asta pentru că tu ești o persoană foarte ocupată, care nu are la dispoziție prea mult timp liber. Preferi să te baricadezi în casă și să urmărești un film bun, în loc să ieși pe stradă cu necunoscuți.

Fecioară

Te îndrăgostești atât de ușor încât ai putea renunța și la o relație serioasă pentru un partener pe placul tău. Totuși, firea ta naivă te face să suferi mari dezamăgiri. Analizează rațional fiecare decizie.

Balanță

Ai încercat să ieși de mai multe ori cu cineva, însă respectiva persoană nu ți-a spus clar care sunt intențiile sale. Ție nu îți place să trăiești în confuzie și nici să aștepți prea mult, așa că preferi să te retragi și să îți vezi de viața ta.

Ești o persoană vulcanică, de caracter, care spune lucrurilor pe nume și îi place să aibă ultimul cuvânt într-o relație. Ca partener, ești foarte respectat și apreciat de persoana iubita, așa că nu ai niciun motiv de îngrijorare.

Săgetător

Dorul de partener te face să fii mai visător, mai empatic și mai sensibil ca niciodată. Aștepți cu nerăbdare să vă revedeți și parcă nu ai mai pleca vreodată de lângă el. Ce ai spune dacă, din luna octombrie, ați reuși să vă mutați împreună definitiv?

Capricorn

Recent, ai trecut printr-o decepție extrem de dureroasă, care nu îți mai permite să fii la fel de credulă ca înainte. Preferi să îți testezi partenerul, să îl supui la tot felul de provocări și, uneori, ai tendința să te răzbuni. Nu uita că unii chiar nu merită acest lucru.

Vărsător

Situația stresantă de la serviciu se răsfrânge și asupra vieții de cuplu. Ești mai mereu obosit, ocupat, fără chef de nimic, iar partenerul nu înțelege unde s-a pierdut dragostea pentru el. Încearcă să fii mai tandru, să îi vorbești mai frumos și să îi arăți că îți pasă de el, altfel îl poți pierde.

Pești

Nu vrei să auzi de dragoste, însă octombrie vine cu o nouă idilă în viața ta. Oricât ai încerca să te ferești, dragostea vine atunci când te aștepți mai puțin, așa că ce ai spune de o ieșire în doi la o cafenea? S-ar putea să fii plăcut surprinsă!

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

HOROSCOP

Zodiacul tradarii: cum reactioneaza nativii din fiecare zodie la tradare si minciuna

Publicat

in

Modul in care raspundem atunci cand cineva ne insala increderea tine de mai multi factori. Dar nu in ultimul rand de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care se manifesta inclusiv in momentele delicate cand cineva ne tradeaza. Cele mai indulgente semne zodiacale par a fi Pestii si Gemenii. Iarta cel mai des, prefera sa se concentreze pe viitor, nu pe trecut. Leii isi vor trambita peste tot suferinta ca au avut incredere in cine nu trebuie, iar nativii Capricorn sufera in tacere. Cum reactioneaza fiecare zodie in parte aici https://ghimpele.ro/cum-reactioneaza-zodiile-la-tradare/

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop 9 martie! Vești bune pentru o zodie la locul de muncă!

Publicat

in

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 PEŞTI

O să v-apucaţi de curăţenia de primăvară pe-acasă, scoateţi ce nu va mai e de folos şi cumpăraţi lucruri noi şi utile. O să faceţi tot posibilul să lichidaţi o problemă din trecut, să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BERBEC

Poate va trebui să vă ocupaţi şi mai serios de reparaţia maşinii, c-o s-aveţi drumuri de făcut şi e obligatoriu să fie funcţională. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte profesionişti ca să daţi drumul unui proiect care să vă facă şi mai cunoscuţi, şi poate veţi câştiga şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 TAUR

Voi sunteţi în negocieri pentru un post mai bun şi se poate chiar la actualul serviciu să apară o astfel de oportunitate. E momentul să ieşiţi la rampă şi cu alte calităţi, ca să primiţi mai multă atenţie şi bani, să intraţi într-o altă categorie de salarizare.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 GEMENI

V-aţi putea îndrepta spre o specializare şi o să faceţi, probabil, cursurile on line, şi examenele le veţi susţine la fel. Poate colaboraţi în termeni foarte buni cu nişte parteneri din altă zonă îndepărtată şi când va fi posibil o s-ajungeţi unii la alţii, să strângeţi rândurile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 RAC

O să puteţi legaliza nişte acte care zac de multă vreme pe biroul unor autorităţi şi o s-aveţi de câştigat pe mai multe planuri. Se poate să strângeţi bani ca să plecaţi cu ai voştri la vară, dacă nu chiar mai devreme în vacanţă pe undeva şi o să le faceţi o surpriză – le spuneţi atunci.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 LEU

Se poate să apelaţi la un credit bancar ca să-ncepeți o afacere, sau să vă luaţi o casă, ori o maşină. O să vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi veţi găsi susţinere la cei din jur, o să faceţi progrese pe parcursul anului şi viaţa voastră va arăta altfel.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 FECIOARĂ

O să spuneţi lucrurilor pe nume şi multe dintre aspectele nedorite din relaţia de cuplu se vor estompa. O să vă puteţi lupta pentru drepturile voastre şi o să aveţi câştig de cauză pentru că munca voastră vorbeşte de la sine şi vă bucuraţi de respectul celorlalţi.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă faceţi programul în funcţie de şcoala copiilor şi o să mai renunţaţi la activităţile care vă fac plăcere, o vreme. Poate începeţi pregătirile pentru un eveniment de familie, un botez, o nuntă, cu oricât de puţini invitaţi, dar tot o să fie solicitant.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SCORPION

E un proiect mai vechi, un hobby pe care vreţi să-l repuneţi pe tapet ca să vă etalaţi o serie de calităţi ascunse. Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru zugrăvit, ori poate mai construiţi ceva pe lângă casă, şi costă, dar v-aţi propus mai demult să le faceţi şi vă menţineţi intenţiile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi propus să reamenajaţi un spaţiu de studiu, de joacă, o cameră a copiilor, şi-ncepeți şantierul. Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să colaboraţi în cei mai buni termeni, să fie un plus de imagine şi pentru voi, individual, nu numai colectiv.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 CAPRICORN

O să vă consolidaţi poziţia la slujbă, poate aţi devenit de neînlocuit şi vă creşte salariul. Voi se poate să vă sporiţi veniturile cu vreo colaborare, se poate să câştigaţi un proces şi să primiţi despăgubiri materiale, să se umple contul bancar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi vă sporiţi veniturile – găsiţi voi o cale. Se întrevăd nişte posibilităţi de a vă extinde afacerile şi să câştigaţi bani, să cultivaţi şi alte relaţii profesionale care să vă propulseze în carieră – e anul vostru special.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend