Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP: Ce schimbări îți aduce luna noiembrie în funcție de zodie

Publicat

in

Luna noiembrie le pregătește tuturor nativilor o mulțime de schimbări, mai ales pe plan personal. Datorită oportunităților care vor apărea într-un timp foarte scurt, aceștia vor avea ocazia să iasă din zona de confort și, dacă vor reuși să facă acest lucru, vor avea numai de câștigat.

Berbec

Te afli într-o perioadă în care ești dispusă să renunți la lucrurile care nu îți mai sunt folositoare, fără să ai nici cel mai mic regret. Pe plan personal îți revizuiești relațiile de prietenie și pui punct celor care nu te mai împlinesc. Cel mai bine stai din punct de vedere profesional, deoarece ai posibilitatea să fii implicată într-un proiect important, care ți se potrivește mănușă.

Taur

Noiembrie reprezintă pentru tine luna în care în sfârșit te poți relaxa. Ai reușit să găsești rezolvarea unor probleme care te măcinau de o perioadă lungă de timp, dar care pot reveni cât de curând, așadar, fii pregătită! Între timp, bucură-te de prezența celor dragi, pe care i-ai cam neglijat din cauza programului tău încărcat. Dacă îți dorești să pornești o afacere, acum e momentul propice.

Gemeni

Luna aceasta vei da dovadă de înțelepciune, răbdare și tact când va trebui să te înfrunți problemele apărute la muncă. Vei lua decizia înțeleaptă de a nu ceda primului impuls și vei cântări bine orice gest înainte de a-l face. Dacă te afli într-o relație și au existat de curând mici certuri, pasiunea se va reaprinde și vei avea parte de liniște.

Rac

Starea ta de bine din ultima vreme are un impact pozitiv asupra tuturor aspectelor din viața ta. Dacă până acum tonusul tău fizic a avut de suferit, luna aceasta ai foarte multă energie, de aceea este indicat să te implici în diverse activități antrenante. Pe plan sentimental, te poți certa cu partenerul dacă te afli într-o relație, iar dacă ești singură, e foarte posibil să dai cu piciorul unui pretendent care ar merita în schimb atenția ta.

Leu

Luna aceasta ți-ai propus să îți dedici mai mult timp ție și să te preocupi de lucrurile care-ți bucură sufletul. Vei simți nevoia să te odihnești mai mult și dacă până acum obișnuiai să ieși des, în această perioadă vei petrece mai mult timp acasă, alături de familie. Ai grijă la apetit, dacă nu vrei să iei câteva kilograme în plus, căci vei avea tendința să cedezi ușor ispitelor culinare.

Fecioară

Luna noiembrie îți oferă oportunitatea de a face lucrurile într-o manieră diferită de cea cu care erai obișnuită. Vei avea mai mult curaj ca de obicei și lucruri care până nu demult ți-ar fi părut imposibile, îți vor stârni acum entuziasmul și pofta de viață. Acum este momentul potrivit să-ți depășești limitele pe care singură ți le-ai impus.

Balanță

Ai senzația că fericirea a ajuns în sfârșit și pe strada ta, după o perioadă agitată atât pe plan profesional, cât și pe plan sentimental. Toată luna vei avea parte de atenția celor din jur care te vor compleși cu grija și afecțiunea lor. Te vei simți răsfățată, dar acesta nu e un motiv să te culci pe-o ureche, căci s-ar putea să stârnești nemulțumirea șefului care poate avea impresia că nu mai iei lucrurile în serios așa cum o făceai până acum.

Scorpion

Dacă până acum ai întâmpinat greutăți financiare, luna aceasta îți va aduce câștiguri la care nici nu te aștepți. Eforturile îți vor fi apreciate și dacă aveai în plan să ceri o mărire de salariu acum poate fi momentul oportun. Puterea ta de seducție este impresionantă luna aceasta și vei face multe cuceriri, în special dacă ești singură.

Săgetător

Începutul lunii noiembrie va fi destul de liniștit și îți vei putea face ordine în gânduri. O persoană importantă din trecutul tău te va căuta și te va învăța o lecție importantă. La muncă atmosfera este destul de tensionată, dar dacă îți vei păstra calmul, vei reuși să aplanezi conflictele. Casa iubirii este frumos aspectată și poți primi o cerere în căsătorie.

Capricorn

Noiembrie este luna în care poți spune lucrurilor pe nume, fără să te temi de consecințe. Preferi adevărul în locul unei minciuni frumos cosmetizate. Tot ceea ce îți propui în această perioadă se va concretiza și, chiar dacă vei întâmpina piedici, le vei depăși cu succes. Vei învăța să asculți mai mult și vei fi mai atentă la nevoile celor din jurul tău.

Vărsător

Toată luna este presărată cu surprize pe toate planurile. Unele dintre ele te vor surprinde plăcut, în timp ce altele îți vor lăsa un gust amar, important este să mergi mai departe. Chiar dacă vei simți că norocul nu este de partea ta, vei vedea că lucrurile se vor schimba după jumătatea lunii. Trebuie să ai răbdare și să nu uiți să-ți păstrezi calmul care te-a scos din impas de multe ori.

Pești

Ai multă putere de muncă luna aceasta și chiar dacă sunt momente în care îți fuge gândul la o vacanță, știi că merită să tragi tare acum pentru a culege roadele mai târziu. Pe plan sentimental nu mai ești dispusă să faci niciun compromis și dacă ceva te deranjează, spui lucrurilor pe nume, fără menajamente. Atitutdinea ta sinceră și directă îi va dezarma pe mulți și te va ajuta să vezi care-ți sunt prietenii adevărați.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements

HOROSCOP

Zodiacul tradarii: cum reactioneaza nativii din fiecare zodie la tradare si minciuna

Publicat

in

Modul in care raspundem atunci cand cineva ne insala increderea tine de mai multi factori. Dar nu in ultimul rand de zodie. Fiecare semn zodiacal are anumite caracteristici care se manifesta inclusiv in momentele delicate cand cineva ne tradeaza. Cele mai indulgente semne zodiacale par a fi Pestii si Gemenii. Iarta cel mai des, prefera sa se concentreze pe viitor, nu pe trecut. Leii isi vor trambita peste tot suferinta ca au avut incredere in cine nu trebuie, iar nativii Capricorn sufera in tacere. Cum reactioneaza fiecare zodie in parte aici https://ghimpele.ro/cum-reactioneaza-zodiile-la-tradare/

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop 9 martie! Vești bune pentru o zodie la locul de muncă!

Publicat

in

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 PEŞTI

O să v-apucaţi de curăţenia de primăvară pe-acasă, scoateţi ce nu va mai e de folos şi cumpăraţi lucruri noi şi utile. O să faceţi tot posibilul să lichidaţi o problemă din trecut, să vă puteţi lansa într-o nouă aventură profesională, c-aveţi multe de arătat lumii.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BERBEC

Poate va trebui să vă ocupaţi şi mai serios de reparaţia maşinii, c-o s-aveţi drumuri de făcut şi e obligatoriu să fie funcţională. Se pare c-o să vă asociaţi cu nişte profesionişti ca să daţi drumul unui proiect care să vă facă şi mai cunoscuţi, şi poate veţi câştiga şi mai mulţi bani.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 TAUR

Voi sunteţi în negocieri pentru un post mai bun şi se poate chiar la actualul serviciu să apară o astfel de oportunitate. E momentul să ieşiţi la rampă şi cu alte calităţi, ca să primiţi mai multă atenţie şi bani, să intraţi într-o altă categorie de salarizare.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 GEMENI

V-aţi putea îndrepta spre o specializare şi o să faceţi, probabil, cursurile on line, şi examenele le veţi susţine la fel. Poate colaboraţi în termeni foarte buni cu nişte parteneri din altă zonă îndepărtată şi când va fi posibil o s-ajungeţi unii la alţii, să strângeţi rândurile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 RAC

O să puteţi legaliza nişte acte care zac de multă vreme pe biroul unor autorităţi şi o s-aveţi de câştigat pe mai multe planuri. Se poate să strângeţi bani ca să plecaţi cu ai voştri la vară, dacă nu chiar mai devreme în vacanţă pe undeva şi o să le faceţi o surpriză – le spuneţi atunci.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 LEU

Se poate să apelaţi la un credit bancar ca să-ncepeți o afacere, sau să vă luaţi o casă, ori o maşină. O să vă daţi ok-ul pentru o colaborare şi veţi găsi susţinere la cei din jur, o să faceţi progrese pe parcursul anului şi viaţa voastră va arăta altfel.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 FECIOARĂ

O să spuneţi lucrurilor pe nume şi multe dintre aspectele nedorite din relaţia de cuplu se vor estompa. O să vă puteţi lupta pentru drepturile voastre şi o să aveţi câştig de cauză pentru că munca voastră vorbeşte de la sine şi vă bucuraţi de respectul celorlalţi.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 BALANŢĂ

Se poate să vă faceţi programul în funcţie de şcoala copiilor şi o să mai renunţaţi la activităţile care vă fac plăcere, o vreme. Poate începeţi pregătirile pentru un eveniment de familie, un botez, o nuntă, cu oricât de puţini invitaţi, dar tot o să fie solicitant.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SCORPION

E un proiect mai vechi, un hobby pe care vreţi să-l repuneţi pe tapet ca să vă etalaţi o serie de calităţi ascunse. Vă socotiţi banii să v-ajungă pentru zugrăvit, ori poate mai construiţi ceva pe lângă casă, şi costă, dar v-aţi propus mai demult să le faceţi şi vă menţineţi intenţiile.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 SĂGETĂTOR

Poate v-aţi propus să reamenajaţi un spaţiu de studiu, de joacă, o cameră a copiilor, şi-ncepeți şantierul. Se poate să vă implicaţi într-o activitate de grup şi să colaboraţi în cei mai buni termeni, să fie un plus de imagine şi pentru voi, individual, nu numai colectiv.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 CAPRICORN

O să vă consolidaţi poziţia la slujbă, poate aţi devenit de neînlocuit şi vă creşte salariul. Voi se poate să vă sporiţi veniturile cu vreo colaborare, se poate să câştigaţi un proces şi să primiţi despăgubiri materiale, să se umple contul bancar.

HOROSCOP 9 MARTIE 2021 VĂRSĂTOR

Poate faceţi echipă cu partenerul de cuplu şi vă sporiţi veniturile – găsiţi voi o cale. Se întrevăd nişte posibilităţi de a vă extinde afacerile şi să câştigaţi bani, să cultivaţi şi alte relaţii profesionale care să vă propulseze în carieră – e anul vostru special.

Comenteaza cu profilul de FB
Advertisements
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend