Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop 8 iunie 2019. Urmează o zi plină de emoţii pozitive

Avatar

Publicat

in

O zi cu multe beneficii în ceea ce priveşte sfera amoroasă. Unii nativi îşi întâlnesc perechea, alţii vor alege să meargă pe drumuri separate, însă toate aceste modificări din viaţa voastră vor avea o finalitate pozitivă.

În carieră vă puteţi aştepta la o mărire de salariu sau la o propunere ingenioasă de afaceri.

Publicitate

Berbec

Berbeci, vi se recomandă să petreceţi ziua în compania persoanelor apropiate, de încredere. Orice fel de argument optimist, pozitiv și încurajator, este binevenit. Puteți uita de afaceri în favoarea romantismului. Vizitele celor dragi vor fi cu drag primite. Per total, este o zi bună pentru orice v-aţi dori să faceţi, dar evitaţi conflictele sau discuţiile aprinse care vă pot strica starea.

Taur

Taurii în această zi ar trebui să se gândească mai bine la viitorul lor. Dacăa veţi planuri în ceea ce priveşte deschdierea unei noi afaceri, puneţi bazele şi aveţi curaj. Ce se poate întâmpla? Reţineţi: dacă nu vă asumaţi un risc, vă veţi întreba mereu “Ce-ar fi fost dacă?” În dragoste lucrurile emrg foarte bine şi vă puteţi aştepta chiar şi la o surpriză din partea persoanei iubite.

Gemeni

Gemenii se pot afla departe de casă, fie într-o călătorie de afaceri, fie în compania unei persoane dragi. Profitaţi totuşi de această escapadă pentru a vă reîncărca bateriile şi pentru a vă pregăti de o nouă săptămână de muncă intensă în domeniul în care activaţi. Astrologii prevăd schimbări mari în cariera voastră.

Rac

Nativii din Rac vor fi, astăzi, în centrul atenţiei. Persoanele din jurul vostru, în special familia, vă va aprecia pentru felul în care arătaţi, pentru faptul că aţi slăbit sau pentru felul în care vă îmbrăcaţi. Tot astăzi este un moment ideal pentru a vă relaxa şi odihni. Încercaţi să evitaţi ieşirile lungi sau extenuante şi alegeţi să aveţi grijă de voi. Este tot ce contează în această perioadă.

Leu

Nativii din Leu vor suferi, astăzi, din cauza unui prieten care vă înşală încrederea. Veţi descoperi, prin intermediul unui alt prieteni, care are propriile sale motive, că cel mai bun prieten v-a ascuns un lucru şi neapărat pentru a vă proteja. Veţi fi obligaţi să îl confruntaţi, însă trebuie să fiţi atenţi la conflict şi să găsiţi soluţia pentru a nu transforma totul într-un scandal de proporţii. Luaţi decizia cea mai bună după ce vă consultaţi cu familia.

Fecioară

Nativii din Fecioară au o şansă uriaşă, astăzi, de a se îmbogăţi… sufleteşte. O ieşire în oraş alături de mai multe persoane, multe dintre ele necunoscute, vă va oferi şansa de a vă face noi prieteni. Totodată, există şi posibilitatea de a începe o nouă relaţie. Fiţi voi înşivă, fiţi deschişi şi sinceri şi totul va decurge perfect. Vă aşteaptă o zi minunată, presărată cu numeroase emoţii pozitive şi sentimente de iubrie.

Balanţă

Balanţa astăzi este foarte posibil să se enerveze din cauza unor apeluri nesfarsite, mesaje pe social media sau vizite personale. Mulți vor avea nevoie de ajutor constant sau de sfaturi, iar tu nu ai timp pentru toţi. Luaţi în calcul o ieşire undeva în natură, pentru a vă mai limpezi creierul. Nu vă faceţi planuri în avans în această zi agitată şi nu vă consumaţi energia pe toate lucrurile care nu vă aduc beneficii.

Scorpion

Scorpionul va fi mulțumit de rezultatele acestei zile. Majoritatea evenimentelor planificate vor avea succes, cu sprijinul prietenilor sau rudelor. Singurul lucru cu care aţi putea fi ajutat este o problemă personale. În timpul zilei va fi nevoie să începeți o conversație de importanţă crucială cu o cunoștință mai veche şi poate că veți decide să vă întrerupeți romantismul actual sau să mărturisiți cuiva sentimentele voastre.

Săgetător

Săgetătorul este foarte probabil să aibă parte de o serie de emoții mult așteptate. Puteți influența această predicție dacă organizaţi un scenariu de vacanță în care să includeţi o persoană foarte dragă vouă. Se recomandă totuși să părăsiți aglomerația orașului. Mergeţi în natură sau într-un loc de o frumusețe deosebită, pentru a putea scăpa de stresul de muncă acumulat. În cursul serii apare posibilitatea de a vă intersecta destinul cu o persoană de sex opus, foarte interesantă pe linie romantică.

Capricorn

Astăzi, Capricornii vor fi extrem de stresaţi şi iritaţi. Veţi critica tot ce vă iese în cale. Doar sportul vă va relaxa aşa că mergeţi la sală sau încercaţi câteva exerciţii fizice în aer liber. Nici să nu vă gândiţi să trişaţi într-un proiect la locul de muncă, pentru că sunt şanse foarte mari să fiţi prinşi. În schimb, seara v-ar putea prinde într-o companie plăcută.

 Vărsător

Vărsătorii sunt calmi şi productivi. Dacă ați planificat să începeți orice reparații în casă, astăzi este ziua perfectă pentru astfel de activităţi. Din nefericire, această zi nu este bună pentru romantism, deci, dacă este posibil, încercaţi să vă abţineţi de la tot felul de confesiuni emoționale. În schimb, un prieten va beneficia de pe urma sfaturilor valoroase legate de un proiect de afaceri.

Peşti

Astăzi, Peştii nu trebuie să fie reci şi indiferenţi cu persoanele pe care le iubesc. Încercaţi să comunicaţi cu partenerul de viaţă pentru a evita ruinarea relației. Vă puteţi pune în practică latura romantică, încercând să vă surprindeţi partenerul cu o cină, o plimbare, poate chiar o călătorie, mai ales că astrele sunt de partea voastră şi la capitolul bani.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Avatar

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Publicitate

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Avatar

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Publicitate

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend