Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP 18 iunie: Zodiile care pot avea parte de surprize plăcute astăzi

Publicat

in

Luna din Capricorn aderă astăzi la un armonios trigon cu Uranus din Taur, aspect care poate produce surprize plăcute pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), mai ales în plan social şi sentimental. Conjuncţia lui Mercur cu Marte din Rac animă sectorul personal, familial, relaţional şi cariera zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

Berbec

S-ar putea ca astăzi să se manifeste unele tensiuni pe plan domestic sau pe seama unor chestiuni familiale asupra cărora tu şi rudle apropiate nu puteţi cădea de acord. Încearcă să nu alimentezi vâlvătaia dacă se aprind scântei şi concentrează-te mai degrabă pe descoperirea unei rezolvări rapide şi eficiente a conflictului. Pe de altă parte, s-ar putea ca astăzi să primeşti un bonus sau o primă pentru unele performanţe de care ai dat dovadă la locul de muncă. Sau poate că primeşti promisiuni ferme cu privire la o creştere salarială. În orice caz, se anunţă veşti bune pe plan financiar.

Taur

Ai un tonus mental bun astăzi, ai o viziune practică şi orientat(ă) spre concret, dar s-ar putea ca modul în care comunici să trădeze o nesiguranţă în propria perspectivă. Aceasta ar putea avea un efect nu tocmai pozitiv asupra imaginii tale, mai ales că te-ai făcut remarcat(ă) prin stăpânire de sine şi capacitatea de a vedea lucrurile cu claritate. Cere o părere suplimentară dacă îţi pare că ceva nu se leagă. Nu este o dovadă de slăbiciune, ci dimpotrivă, de profesionalism. Uneori ai nevoie de o altă pereche de ochi care să-ţi confirme sau infirme cum stă situaţia de fapt.

Gemeni

Poate că nu toate îţi merg grozav perioada aceasta, dar prin stăpânirea de spirit de care dai dovadă, ai reuşit să faci faţă tuturor provocărilor cu care te-ai întâlnit mai mult decât onorabil. Astăzi, ar trebui să pui această calitate în slujba unor tentaţii destul de costisitoare. S-ar putea să simţi nevoia de a te recompensa pentru încercările prin care ai trecut printr-o serie de daruri scumpe sau achiziţii care ar mai fi putut aştepta. Indicat ar fi să te opreşti la timp pentru că există riscul să cheltuieşti mai mult decât ar fi de dorit pe parcursul acestei zile.

Rac

Dacă urmăreşti să legi o colaborare, să îţi îmbunătăţeşti portofoliul de clienţi, să atragi sponsori de partea ta sau să îi convingi pe cei cu care activezi în cadrul unui proiect de grup de viabilitatea unei strategii de viitor, acum este momentul să iei atitudine, să-ţi faci cunoscute opiniile şi să negociezi contracte. Pe termen lung, acestea se pot dovedi extrem de lucrative, iar aceste relaţii îţi vor oferi lecţii de business extrem de valoroase. Ziua de azi este, de asemenea, favorabilă discuţiilor cu partenerul în vederea creionării unor planuri comune cu bătaie lungă. Veţi ajunge la un consens imediat.

 Leu

Pe plan profesional, toate par să meargă în direcţia pe care ai planificat-o. Dispui de un randament crescut, gândeşti la unison cu superiorii, comunici eficient cu colegii de muncă şi te poziţionezi din ce în ce mai aproape de o promovare. Problema constă însă în faptul că, odată cu progresele înregistrate pe acest plan, se accentuează şi competiţia neloială, iar erorile pe care le produci sunt mai strict contabilizate şi criticate. Concurenţa abia aşteaptă să faci o greşeală, deci fii atent(ă) ce decizii iei. În caz contrar, s-ar putea să ţi-o ia înainte deşi eşti cu câteva paşi în faţă.

Fecioară

Astăzi este o zi în care poţi face uz atât de talentele tale, cât şi de experienţa pe care ai acumulat-o în domeniu. Faci progrese dacă te ocupi de sarcini profesionale care te solicită din punct de vedere creativ şi îţi pun mintea la contribuţie. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă sau cu o persoană de o altă naţionalitate/ religie, s-ar putea să treceţi mai uşor peste diferenţe sau peste faptul că vă despart mulţi kilometri. Pe plan social, te bucuri de popularitate, dar ai unele reţineri. Sau ar fi înţelept să le ai pentru că te pasc riscuri.

Balanţă

Ziua de astăzi ar putea veni la pachet cu un deznodământ favorabil în privinţa unor chestiuni succesorale complicate care trenau de multă vreme. Dacă ai fost implicat(ă) într-un litigiu cu privire la un teren sau un spaţiu de locuit, s-ar putea să apară indicii clare că acţiunea se va concluziona în favoarea ta. De la fel de mult succes se bucură şi nativii(ele) care căutau să închirieze/ cumpere sau să înstrăineze un apartament sau o casă. Pe plan profesional, lucrurile evoluează bine, dar se întrevăd şi provocări la orizont. Nu alimenta eventualele tensiuni între tine şi superiori dacă acestea apar.

Scorpion

Îţi găseşti în sfârşit curajul astăzi să pui în discuţie cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri unele subiecte pe care le-aţi tot evitat în ultima vreme. Te-ai aştepta ca acestea să vă aducă la un conflict, dar spre surprinderea voastră, s-ar putea să ajungeţi mai repede decât v-aţi aşteptat la un consens. Ştii să asculţi şi ţii cont de părerea celui drag sau a asociatului, fără a se stârni tensiuni sau a stărui prea mult asupra diferenţelor de viziune între voi. De asemenea, acesta este un moment bun să pui bazele unor colaborări profesionale sau să atragi clienţi noi.

Săgetător

Se prefigurează astăzi şanse sporit de câştig, cel mai probabil de pe urma unor activităţi pe care le derulezi extraprofesional. Ţine însă cont de faptul că s-ar putea ca obiceiurile tale de consum să se schimbe şi ele. Desigur, pe fondul acesta, îţi permiţi unele achiziţii care nu figurează pe lista de cumpărături, dar s-ar putea să nu-ţi dai seama când ar fi cazul să te opreşti. Înainte de a merge la cumpărături, este important să-ţi setezi unele limite clare. Altfel, s-ar putea ca o bună parte din suplimentele cu care te-ai ales astăzi să dispară fără să-ţi dai seama.

Capricorn

Se anunţă astăzi o zi extrem de favorabilă pentru tine pe plan sentimental, indiferent dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie consacrată, ai pus de curând bazele unui cuplu sau te afli încă în căutarea sufletului pereche. Astrele te sprijină în toate demersurile care vizează reaprinderea scânteii între tine şi partener sau descoperirea curajului necesar abordării unei persoane care ţi-a stârnit interesul. Permite-ţi să fii spontan(ă), dă dovadă de creativitate şi surprinde persoana dragă într-un fel sau altul. Orice vei alege să faci, va avea sorţi de izbândă şi-şi va pune pozitiv amprenta asupra atmosferei din acest plan. Trebuie doar să îndrăzneşti.

Vărsător

S-ar putea ca astăzi să ajungi la finalul unor încercări la care ai fost supus(ă) pe plan familial. Sau poate ai fost extrem de implicat(ă) într-o problemă cu care s-a confruntat o rudă apropiată şi observi în sfârşit că eforturile tale nu au fost în zadar. Apar indicii clare că situaţia evoluează în direcţia bună şi că ajungi încetul cu încetul la liman. Dacă grijile şi-au pus amprenta asupra sănătăţii tale, s-ar putea să observi o ameliorare şi pe acest plan. Cu toate acestea, nu este încă momentul să pui presiuni suplimentare pe tine. Caută să-ţi consolidezi starea de bine.

Peşti

Se întrevede o zi mai mult decât potrivită pentru a te concentra pe iniţiative pe termen lung, proiecte de grup şi planuri de viitor. Întâlneşti persoane cu care ai putea colabora extrem de bine în acest sens şi te bucuri de sprijin material sau moral din partea unor persoane care îţi împărtăşesc viziunea şi idealurile. De asemenea, se animă atmosfera pe plan sentimental, semn că relaţia de cuplu iese din inerţie şi se reproziţionează pe o curbă ascendentă. Tot acest dinamism care curprinde cele două domenii de viaţă poate părea copleşitor la început, dar îi vei face faţă cu brio.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PITEȘTI

Publicitate
Publicitate

Mioveni

În Trend