Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP 18 iunie: Zodiile care pot avea parte de surprize plăcute astăzi

Avatar

Publicat

in

Luna din Capricorn aderă astăzi la un armonios trigon cu Uranus din Taur, aspect care poate produce surprize plăcute pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), mai ales în plan social şi sentimental. Conjuncţia lui Mercur cu Marte din Rac animă sectorul personal, familial, relaţional şi cariera zodiilor de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti).

Berbec

S-ar putea ca astăzi să se manifeste unele tensiuni pe plan domestic sau pe seama unor chestiuni familiale asupra cărora tu şi rudle apropiate nu puteţi cădea de acord. Încearcă să nu alimentezi vâlvătaia dacă se aprind scântei şi concentrează-te mai degrabă pe descoperirea unei rezolvări rapide şi eficiente a conflictului. Pe de altă parte, s-ar putea ca astăzi să primeşti un bonus sau o primă pentru unele performanţe de care ai dat dovadă la locul de muncă. Sau poate că primeşti promisiuni ferme cu privire la o creştere salarială. În orice caz, se anunţă veşti bune pe plan financiar.

Taur

Ai un tonus mental bun astăzi, ai o viziune practică şi orientat(ă) spre concret, dar s-ar putea ca modul în care comunici să trădeze o nesiguranţă în propria perspectivă. Aceasta ar putea avea un efect nu tocmai pozitiv asupra imaginii tale, mai ales că te-ai făcut remarcat(ă) prin stăpânire de sine şi capacitatea de a vedea lucrurile cu claritate. Cere o părere suplimentară dacă îţi pare că ceva nu se leagă. Nu este o dovadă de slăbiciune, ci dimpotrivă, de profesionalism. Uneori ai nevoie de o altă pereche de ochi care să-ţi confirme sau infirme cum stă situaţia de fapt.

Gemeni

Poate că nu toate îţi merg grozav perioada aceasta, dar prin stăpânirea de spirit de care dai dovadă, ai reuşit să faci faţă tuturor provocărilor cu care te-ai întâlnit mai mult decât onorabil. Astăzi, ar trebui să pui această calitate în slujba unor tentaţii destul de costisitoare. S-ar putea să simţi nevoia de a te recompensa pentru încercările prin care ai trecut printr-o serie de daruri scumpe sau achiziţii care ar mai fi putut aştepta. Indicat ar fi să te opreşti la timp pentru că există riscul să cheltuieşti mai mult decât ar fi de dorit pe parcursul acestei zile.

Rac

Dacă urmăreşti să legi o colaborare, să îţi îmbunătăţeşti portofoliul de clienţi, să atragi sponsori de partea ta sau să îi convingi pe cei cu care activezi în cadrul unui proiect de grup de viabilitatea unei strategii de viitor, acum este momentul să iei atitudine, să-ţi faci cunoscute opiniile şi să negociezi contracte. Pe termen lung, acestea se pot dovedi extrem de lucrative, iar aceste relaţii îţi vor oferi lecţii de business extrem de valoroase. Ziua de azi este, de asemenea, favorabilă discuţiilor cu partenerul în vederea creionării unor planuri comune cu bătaie lungă. Veţi ajunge la un consens imediat.

 Leu

Pe plan profesional, toate par să meargă în direcţia pe care ai planificat-o. Dispui de un randament crescut, gândeşti la unison cu superiorii, comunici eficient cu colegii de muncă şi te poziţionezi din ce în ce mai aproape de o promovare. Problema constă însă în faptul că, odată cu progresele înregistrate pe acest plan, se accentuează şi competiţia neloială, iar erorile pe care le produci sunt mai strict contabilizate şi criticate. Concurenţa abia aşteaptă să faci o greşeală, deci fii atent(ă) ce decizii iei. În caz contrar, s-ar putea să ţi-o ia înainte deşi eşti cu câteva paşi în faţă.

Fecioară

Astăzi este o zi în care poţi face uz atât de talentele tale, cât şi de experienţa pe care ai acumulat-o în domeniu. Faci progrese dacă te ocupi de sarcini profesionale care te solicită din punct de vedere creativ şi îţi pun mintea la contribuţie. Dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă sau cu o persoană de o altă naţionalitate/ religie, s-ar putea să treceţi mai uşor peste diferenţe sau peste faptul că vă despart mulţi kilometri. Pe plan social, te bucuri de popularitate, dar ai unele reţineri. Sau ar fi înţelept să le ai pentru că te pasc riscuri.

Balanţă

Ziua de astăzi ar putea veni la pachet cu un deznodământ favorabil în privinţa unor chestiuni succesorale complicate care trenau de multă vreme. Dacă ai fost implicat(ă) într-un litigiu cu privire la un teren sau un spaţiu de locuit, s-ar putea să apară indicii clare că acţiunea se va concluziona în favoarea ta. De la fel de mult succes se bucură şi nativii(ele) care căutau să închirieze/ cumpere sau să înstrăineze un apartament sau o casă. Pe plan profesional, lucrurile evoluează bine, dar se întrevăd şi provocări la orizont. Nu alimenta eventualele tensiuni între tine şi superiori dacă acestea apar.

Scorpion

Îţi găseşti în sfârşit curajul astăzi să pui în discuţie cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri unele subiecte pe care le-aţi tot evitat în ultima vreme. Te-ai aştepta ca acestea să vă aducă la un conflict, dar spre surprinderea voastră, s-ar putea să ajungeţi mai repede decât v-aţi aşteptat la un consens. Ştii să asculţi şi ţii cont de părerea celui drag sau a asociatului, fără a se stârni tensiuni sau a stărui prea mult asupra diferenţelor de viziune între voi. De asemenea, acesta este un moment bun să pui bazele unor colaborări profesionale sau să atragi clienţi noi.

Săgetător

Se prefigurează astăzi şanse sporit de câştig, cel mai probabil de pe urma unor activităţi pe care le derulezi extraprofesional. Ţine însă cont de faptul că s-ar putea ca obiceiurile tale de consum să se schimbe şi ele. Desigur, pe fondul acesta, îţi permiţi unele achiziţii care nu figurează pe lista de cumpărături, dar s-ar putea să nu-ţi dai seama când ar fi cazul să te opreşti. Înainte de a merge la cumpărături, este important să-ţi setezi unele limite clare. Altfel, s-ar putea ca o bună parte din suplimentele cu care te-ai ales astăzi să dispară fără să-ţi dai seama.

Capricorn

Se anunţă astăzi o zi extrem de favorabilă pentru tine pe plan sentimental, indiferent dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie consacrată, ai pus de curând bazele unui cuplu sau te afli încă în căutarea sufletului pereche. Astrele te sprijină în toate demersurile care vizează reaprinderea scânteii între tine şi partener sau descoperirea curajului necesar abordării unei persoane care ţi-a stârnit interesul. Permite-ţi să fii spontan(ă), dă dovadă de creativitate şi surprinde persoana dragă într-un fel sau altul. Orice vei alege să faci, va avea sorţi de izbândă şi-şi va pune pozitiv amprenta asupra atmosferei din acest plan. Trebuie doar să îndrăzneşti.

Vărsător

S-ar putea ca astăzi să ajungi la finalul unor încercări la care ai fost supus(ă) pe plan familial. Sau poate ai fost extrem de implicat(ă) într-o problemă cu care s-a confruntat o rudă apropiată şi observi în sfârşit că eforturile tale nu au fost în zadar. Apar indicii clare că situaţia evoluează în direcţia bună şi că ajungi încetul cu încetul la liman. Dacă grijile şi-au pus amprenta asupra sănătăţii tale, s-ar putea să observi o ameliorare şi pe acest plan. Cu toate acestea, nu este încă momentul să pui presiuni suplimentare pe tine. Caută să-ţi consolidezi starea de bine.

Peşti

Se întrevede o zi mai mult decât potrivită pentru a te concentra pe iniţiative pe termen lung, proiecte de grup şi planuri de viitor. Întâlneşti persoane cu care ai putea colabora extrem de bine în acest sens şi te bucuri de sprijin material sau moral din partea unor persoane care îţi împărtăşesc viziunea şi idealurile. De asemenea, se animă atmosfera pe plan sentimental, semn că relaţia de cuplu iese din inerţie şi se reproziţionează pe o curbă ascendentă. Tot acest dinamism care curprinde cele două domenii de viaţă poate părea copleşitor la început, dar îi vei face faţă cu brio.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Horoscop zilnic. Luni, 19 octombrie

Avatar

Publicat

in

BERBEC

Persoana cu care esti implicat/a acum intr-o relatie este adevarata ta iubire. De asemenea, vei primi vesti bune cu privire la bani sau in legatura cu atingerea unor noi obiective. Incearca sa mai slabesti putin facand sport.

TAUR

Astazi ai putea incheia o aventura cu o persoana pe care nu o cunosti prea bine. Vei cheltui bani pentru a-i multumi pe cei dragi. Modul tau de lucru este destul de haotic.

GEMENI

Planifica mai multe activitati impreuna cu prietenii. Nu iti irosi timpul! Gaseste ceva care sa te motiveze pentru a excela la locul de munca.

RAC

Cei dragi sunt foarte afectuosi cu tine astazi. Este un moment bun pentru a deveni independent/a financiar. Vei avea parte de succes profesional datorita modului tau de actiune. Starea ta de sanatate incepe sa se imbunatateasca.

LEU

Tine-ti gelozia in frau, se poate intoarce impotriva ta in cel mai scurt timp. Problemele dintre tine si persoana iubita trebuie rezolvate atunci cand apar, altfel relatia voastra se va degrada incet, dar sigur.

FECIOARA

Astazi vei avea parte de chetuieli majore care iti pot pune stabilitatea financiara in pericol. Incearca sa faci afaceri doar daca ai garantia ca iti vor aduce beneficii.

BALANTA

In ceea ce priveste dragostea va domni incertitudinea. Nu iti face atat de multe griji pentru bani, bucura-te de ceea ce ai. Nu comite excese cu mancarea!

SCORPION

Nu iti neglija rudele astazi. Incearca sa lasi munca deoparte pentru moment, pentru ca altele sunt prioritatile. Daca te gandesti sa iti schimbi locul de munca, mai astepta cateva zile.

SAGETATOR

Spune stop melancoliei inainte de a pune stapanire pe tine. Nu vei avea de ales decat sa suporti o cheltuiala neprevazuta. Munca de zi cu zi nu iti va crea probleme.

CAPRICORN

Bucura-te de persoana iubita cat poti de mult, timpul trece rapid. Economiseste bani si poti pleca in calatoria pe care o planifici de mult timp. Lupta pentru ceea ce iti poate imbunatati munca. Spre seara, te-ai putea confrunta cu dureri de cap enervante.

VARSATOR

In ceea ce priveste dragostea, incepe o etapa foarte buna pentru tine. Gestionarea banilor se desfasoara fara probleme. Cariera ta poate fi afectata de lipsa ta de punctualitate.

PESTI

Temerile nefondate cu care te confrunti iti pot afecta negativ relatia in care esti implicat/a. Trebuie sa iti limitezi cheltuielile, altfel nu vei ajunge acolo unde iti doresti.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop zilnic. Vineri, 16 octombrie

Avatar

Publicat

in

BERBEC

Astazi, familia va fi cea care te va ajuta sa obtii ceea ce iti doresti. O anumita neintelegere cu o persoana necunoscuta ar putea declansa o confuzie care nu va aduce beneficii nimanui. Spune lucrurilor pe nume, dar fara sa ranesti pe cineva.

TAUR

Astazi s-ar putea sa observi ca cei mai apropiati prieteni ai tai te privesc cu suspiciune atunci cand le vorbesti despre ambitia ta de a prospera si de a realiza mai mult. Dar, asta nu ar trebui sa te afecteze deloc. Lasa-te ghidat doar de tine insuti!

GEMENI

Nu iti pune bandaj inainte de a te rani! Daca este vorba despre o chestiune legata de bani sau de o mostenire, lasa timpul sa decida. Este foarte important sa nu iti faci sperante desarte!

RAC

Capacitatea ta de a te bucura de viata si de a surprinde toate lucrurile bune de care ai parte prin intermediul prieteniei creste foarte mult astazi. Acesta va fi punctul tau forte in ceea ce priveste relatiile sociale. Pregateste-te sa petreci o zi care va fi de neuitat din multe puncte de vedere.

LEU

Daca esti implicat/a intr-o relatie, persoana iubita iti va acorda o mai mare atentie tie si nevoilor tale. Nu trebuie sa te simti coplesit/a, pentru ca un compliment sau un gest frumos iti arata doar cat de important/a esti pentru ea.

FECIOARA

Astazi vor exista discutii despre problemele financiare sau o cheltuiala oarecum mare pe care ai facut-o. Daca esti implicat/a intr-o relatie, persoana iubita se poate enerva cu usurinta in legatura cu acest lucru. Ai rabdare pentru ca nu va dura mult, insa ofera-i exlicatiile de care are nevoie si totul va fi bine.

BALANTA

Axeaza-te astazi pe aspectul tau fizic si fa tot ce tine de tine pentru a arata tot mai bine. O imagine noua iti va oferi mai multa incredere in tine, iar de asta ai cea mai mare nevoie acum.

SCORPION

Debaraseaza-te astazi de conflictele care nu te privesc. Nu e sarcina ta sa le rezolvi, chiar daca esti tentat/a sa te implici. Nu te baga in dicutiile altora, mai ales daca acele persoane nu te suporta.

SAGETATOR

A sosit momentul sa iti monitorizezi si sa ai mai multa grija de sanatatea ta. Vei fi tentat sa mananci nesanatos, dar te-ai putea alege cu un disconfort destul de mare. Incearca sa adopti o dieta echilibrata, doar asa te vei simti bine!

CAPRICORN

Astazi vei intalni o persoana, intr-un grup cu care impartasesti interese comune, care iti va spune ceva care te va conduce la o reflectie profunda si iti va deschide ochii spre o noua realitate pozitiva pentru tine. Acea persoana este cineva in care chiar poti avea incredere!

VARSATOR

Nu e o idee buna sa te grabesti, asa ca ar trebui sa amani o decizie de care inca nu esti complet sigur/a. Acorda-ti mai mult timp pentru a analiza totul si, daca este necesar si nu poti vedea solutia, cere ajutor.

PESTI

S-ar putea sa te entuziasmezi prea mult in legatura cu o persoana pe care ai intalnit-o prin intermediul retelelor sociale si sa vrei sa grabesti lucrurile. Dar, nu uita ca nu toata lumea este la fel de sincera ca si tine si ca uneori naivitatea aduce probleme serioase.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend