Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

Horoscop 11 mai 2019 – Schimbări majore pentru o zodie!

Avatar

Publicat

in

Berbec

Trezeşte-te din vis, pentru că s-ar putea să fii captiv într-o iluzie şi, dacă nu deschizi ochii acum, vei alimenta mai departe un plan imposibil. Fii atent la semnalele care vin de pretutindeni că lucrurile nu sunt chiar aşa cum le vezi, pentru că ţi-ai inventat singur un scenariu în care ai început să crezi, de parcă ar reprezenta realitatea, ceea ce nu e adevărat.

Ai fost indus în eroare de un miraj, ai fost prins în mreje de o persoană care te-a manipulat şi a ştiut să te influenţeze în direcţia pe care o dorea, dar azi sună clopoţelul şi bula de săpun în care ai plutit o vreme se sparge. Revii cu picioarele pe pământ şi începi să te dezmeticeşti din rătăcire. Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Taur

Exagerezi cu ideile fixe de care nu mai poţi scăpa, deşi ai alături de tine oameni care îţi prezintă şi alte păreri, şi alte soluţii, dar tu nu şi nu: te ţii doar de ale tale cu încăpăţânare. Oricât de mult ai crede în principiile după care îţi ghidezi viaţa, ar trebui să fii mai atent şi la alte opinii, pentru că toată viaţa e o şcoală, la urma urmei.

Fii deschis la dialog, ascultă părerile altora, chiar dacă par diametral opuse celor în care crezi, şi nu respinge schimbul de idei. Ai alături de tine nişte oameni care au multe de spus, dar dacă tu blochezi poarta spre o comunicare eficientă şi amiabilă, cum ai vrea să afli ce au să-ţi transmită? Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Gemeni

Priveşte lucid situaţia în care te afli şi, mai ales, lasă acea voce interioară să spună ce este mai bine pentru tine. Intuiţia ta nu dă greş niciodată, deci fă puţină linişte în mintea ta pentru a auzi ce-ţi transmite cel mai bun profesor de viaţă: conştiinţa ta, raţiunea ta, subconştientul tău.

Ştii deja ce ai de făcut, dar trebuie doar să scoţi la lumină soluţiile pe care le-ai învăţat deja, le-ai descoperit mai demult, dar nu aveai starea potrivită pentru a le pune în practică. Nu întreba, tu ştii deja, iar răspunsul e chiar în interiorul tău: ascultă-te! Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Rac

: Oricâţi ani ai purta pe umeri, nu are rost s-o faci pe maturul, pe sobrul, pe împovăratul, ci să deschizi orice nou capitol al aventurii din care faci parte cu inocenţă şi bucurie de copil.

Nu te gândi la griji, la hopuri, la eşecuri anterioare, ci adu-ţi aminte de vremea când erai copil şi mergeai la teatrul de păpuşi şi tropăiai de nerăbdare să înceapă odată povestea! Exact aceasta e atitudinea pe care trebuie s-o abordezi şi acum, fie că ai 20 de ani, fie că ai 70! Viitorul e la fel de palpitant la orice vârstă, deci bucură-te intens de tot ce vine. Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Leu

Nu te crampona cu orice preţ de capătul de drum la care visezi să ajungi cu tot dinadinsul. E bine să te laşi uneori şi în voia curentului, lasă jos controlul şi încrâncenarea. Ai să vezi cât de mult înaintezi dacă te arunci pe val şi-l laşi pe el să te îndrume unde vrea.

Altfel, dacă insişti să mergi într-o anumită direcţie şi nu te abaţi de la traseu, ai descoperi că ai consumat energie şi timp când, între timp, ar fi apărut multe alte oportunităţi. Chiar dacă tot traseul se reconfigurează din mers, dacă-l laşi să meargă cum vrea el, fii sigur că ai ajunge mult mai uşor la ceea ce e mai bun şi mai potrivit pentru tine. Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Fecioară

Simţi că lumea aşteaptă mult de la tine, dar nu eşti în cea mai bună formă pentru a le şi oferi ceea ce pretind. Nu eşti într-o pasă prea optimistă şi nu ai încredere în tine, ceea ce te face să preferi să stai în umbră, ca să nu-i dezamăgeşti pe cei care au aşteptări atât de mari de la tine.

Altădată pretenţiile lor te-ar fi ambiţionat mai tare, te-ar fi împins mai sus pe calea ta, dar azi te retragi şi taci, sperând să nu te observe nimeni. Nu e atitudinea cea mai bună: mai bine te-ai privi prin ochii celor care te apreciază şi atunci te-ai ambiţiona din nou, pentru că poţi ceea ce vor ceilalţi de la tine. Nu e o dorinţă imposibilă! Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Balanță

Nu te grăbi, căci nu iese nimic bun dacă încerci să sari peste etapele fireşti, ca atare ia-o încet, pas cu pas, spre ţinta propusă. Dacă vezi că apar piedici pe parcurs, ele sunt un semnal de alarmă s-o laşi mai moale, să nu pretinzi rezultate imediate, pentru că nu se ajunge uşor acolo unde doreai!

Este un proces de lungă durată, care uneori nici nu pare să înainteze, ci trenează pe un nivel stabil, dar vei vedea că, în situaţia de faţă, se potriveşte perfect zicala încetul cu încetul se face oţetul. Cu calm şi cu răbdare, totul se ridică pe un fundament mai trainic. Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

 Scorpion

Nu te gândi neapărat de unde vii sau unde te îndrepţi, pentru că tu înveţi cu fiecare clipă a existenţei tale. Aşa e viaţa ta de acum, o şcoală la care, zi de zi, mai ai ceva de acumulat. Aşa te maturizezi, prin fiecare lecţie învăţată, deci fii mândru că ai ocazia să trăieşti tot ce ţi se predă de maestrul divin.

Nimic nu e greu, nimic nu e rău, ci totul face parte din cursul la care participi ca un învăţăcel dornic să se dezvolte. Azi poţi vedea cât de mult ai evoluat, deci fii recunoscător pentru examenele vieţii – bune, grele – dar prin care ai trecut cu brio! Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

 Săgetător

Unii te susţin în lupta ta pentru dreptate, pentru că şi ei cred în aceleaşi idealuri şi văd în tine un reprezentant demn de încredere pentru a le susţine şi lor cauza. Când vezi că eşti susţinut cu atâta vehemenţă, prinzi şi mai mult curaj să lupţi pentru scopul propus, deoarece aşa ştii că nu eşti singurul care crede într-o idee.

Şi tu şi adepţii tăi sunteţi convinşi că adevărul e de partea voastră, că inamicii puternici pot fi înfrânţi pe căi corecte, şi împreună, deveniţi o armată pregătită de luptă pentru un singur scop: victoria! Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Capricorn

Nu eşti în cele mai bune toane şi se vede că nimic nu-ţi convine după tonul pe care îl foloseşti cu cei care încearcă să-ţi intre în graţii. Ei încearcă să fie amabili şi prietenoşi, dar ceea ce primesc de la tine e un atac nemeritat.

Ajustează-ţi comportamentul înainte de a da replica celor care întind o mână spre tine, pentru că, fără să-ţi dai seama, ai putea răni profund un prieten care îţi vrea binele. Calmează-te înainte de a da un răspuns, înainte de a lua o decizie, înainte de a-ţi expune părerea, pentru că eşti prea nervos ca să oferi ceea ce aşteaptă ceilalţi de la tine. Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

 Vărsător

Deşi nu te afli în cea mai dinamică şi optimistă companie, ceva din interiorul tău îţi spune să rezişti, pentru că e o stare trecătoare. Eşti influenţat de anturaj, şi azi parcă atragi spre tine cei mai pesimişti, blazaţi şi apatici oameni, ceea ce te poate afecta şi pe tine în mare măsură, dar faci totuşi efortul să te integrezi printre ei, simţind că ai un rol în acest mediu.

Probabil tu vei fi sursa lor de energie pozitivă, colacul ce îi va readuce pe linia de plutire, deci îţi dai seama ce important eşti pentru aceşti oameni? Ei plâng, tu zâmbeşti către ei, ei coboară, tu îi ridici după tine, deci nu aluneca şi tu pe panta pe care merg aceştia. Opune-te valului descendent! Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

 Pești

Se naşte alt om acum sub ochii tăi şi acela eşti tu! E o renaştere benefică, deci acceptă cu bucurie şi entuziasm noua viziune care ţi se deschide în faţa ochilor, chiar dacă nu eşti cel mai mare iubitor de nou şi schimbare.

De data aceasta, a aborda o astfel de strategie, modernă, diferită, poate chiar ciudată pentru mulţi, se va dovedi a fi exact ce aveai nevoie pentru a te scoate din rutină, din banal, din penumbră. Nu-i aşa că visai o astfel de renaştere? Nu aveai curaj s-o declanşezi chiar tu, acum trebuie doar să o laşi să te conducă, e în faţa ta. Horoscopul de weekend pentru zodia ta.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Horoscop zilnic. Vineri, 20 noiembrie 2020

Avatar

Publicat

in

BERBEC

Incearca sa abordezi cu mult calm aceasta zi, mai ales daca ai de incheiat intelegeri importante! Daca vei simti intr-un anumit moment ca esti cumva depasit/a de situatie, apeleaza la prietenii/colegii tai care au trecut prin experiente similare!

TAUR

Azi te vei relaxa intr-un mediu care pare rece pentru majoritatea oamenilor. Din fericire, reusesti sa extragi ce e mai frumos din orice situatie si sa iei intotdeauna cele mai bune decizii. Tine-o tot asa!

GEMENI

Daca esti pasionat/a de un anume sport, ar trebui sa investesti intr-un echipament mai bun si de ce nu, sa apelezi la serviciile unor antrenori cunoscuti! Doar asa vei reusi sa atingi nivelul pe care ti-l doresti!

RAC

Nu-i asa ca te-ai saturat sa primesti aceleasi reprosuri din partea jumatatii tale? E cazul sa iei atitudine si sa ii arati ca si tu poti sa actionezi la fel! Daca nu te vei plange, va considera ca totul e perfect…

LEU

Azi vei fi impiedicat/a sa obtii un anumit document (foarte important pentru tine) de catre o persoana care face exces de zel. Daca nu reusesti sa convingi respectiva persoana cu vorbe bune, nu te sfii sa apelezi la amenintari! Uneori e nevoie si de astfel de metode…

FECIOARA

Ultima zi lucratoare a saptamanii va fi cu adevarat reusita pentru tine, mai ales din punct de vedere financiar! Daca suma de bani pe care o vei castiga va fi impresionanta, cel mai bine e sa te gandesti la o investitie profitabila! Domeniul imobiliar poate fi solutia ideala pentru tine!

BALANTA

Nu crezi ca trebuie sa le acorzi mai multa atentie rudelor tale? Sigur, job-ul este si va ramane mereu important pentru tine dar parca in ultimul timp, doar la asta te-ai gandit! Pastreaza un echilibru intre cele doua aspecte ale vietii tale, daca nu vrei sa regreti mai tarziu!

SCORPION

Azi o sa intampini mici probleme digestive, mai ales in prima parte a zilei. Nu te ingrijora peste masura, daca te vei odihni corespunzator si vei consuma doar alimente proaspete, o sa scapi de medic! Totusi, ar fi foarte bine daca ai invata ceva de pe urma acestei experiente…

SAGETATOR

Nu se va intampla nimic notabil pentru tine astazi, iar asta nu-i neaparat un lucru rau. Daca te simti foarte plictisit/a, o solutie ar fi sa iti organizezi o escapada pentru acest weekend, in care sa vizitezi cat mai multe obiective turistice!

CAPRICORN

Ziua va incepe foarte bine pentru tine, dar situatia se va deteriora treptat odata cu trecerea timpului. Asadar, nu trebuie sa te entuziasmezi prea mult in aceasta zi, ci din contra, e de preferat sa arati ca esti pregatit/a pentru orice!

VARSATOR

Chiar daca esti bine vazut/a la locul de munca, asta nu inseamna ca trebuie sa renunti la modestie si sa ii privesti de sus pe colegii tai! Daca detii mai multe informatii decat acestia, nu face din asta o evidenta! Incearca sa le oferi sfaturile de care au nevoie si pe cat posibil, sa le arati ca le esti prieten/a!

PESTI

Nu o duci excelent din punct de vedere financiar, dar asta nu inseamna ca nu meriti din cand in cand cate un rasfat! Nu ii asculta pe cei din jurul tau care pun mereu raul in fata, e timpul sa privesti cu incredere spre viitor si pur si simplu sa iti traiesti viata!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Horoscop zilnic. Miercuri, 18 noiembrie 2020

Avatar

Publicat

in

BERBEC

Partenerul tau de viata are pretentii tot mai exagerate? Spune-i deschis care iti sunt nemultumirile si cere-i sa faca tot ce poate ca sa le remedieze. Evident, trebuie ca si tu sa faci acelasi lucru. Ca sa ceri, trebuie mai intai sa oferi!

TAUR

Azi te vei intalni cu un vechi prieten din copilarie si impreuna veti depana amintiri frumoase. Daca simti ca intalnirea va dura aproape toata ziua, ar fi o idee buna sa iti inviti si partenerul de viata la aceasta. Astfel, nu se va simti exclus si chiar veti avea chiar mai multe subiecte de discutat!

GEMENI

Starea ta financiara nu este tocmai buna si din aceasta cauza, esti cumva nevoit/a sa renunti la anumite evenimente ce pareau a fi distractive. Totusi, nu e cazul sa te intristezi, iti vei reveni rapid si vei relua legatura cu cei dragi!

RAC

Dimineata te vei trezi cu o durere de cap crunta, iar niciunul dintre remediile obisnuite nu va functiona. In astfel de conditii, ideal e sa apelezi la cei mai buni medici, chiar daca asta va insemna o cheltuiala suplimentara!

LEU

Simti ca esti cumva exclus/a de colegii de la locul de munca? N-ar trebui sa te gandesti prea mult la astfel de detalii! Urmareste-ti propriul interes si axeaza-te doar pe dezvoltarea relatiei tale amoroase! Restul nu conteaza la fel de mult.

FECIOARA

Daca esti stapanul unui animal de companie, azi vei fi nevoit/a sa ii acorzi mai multa atentie decat de obicei. Fie ca va fi vorba de o problema de sanatate sau de aparitia unui conflict ce il va avea ca protagonist, trebuie sa iti indeplinesti cu seriozitate atributiile de stapan. Fii responsabil/a!

BALANTA

Vei incepe aceasta zi destul de slabit/a, dar odata cu trecerea timpului, energia ta va reveni la normal. Totusi, nu iti forta organismul pentru ca azi nu e un moment prielnic pentru a-ti depasi limitele!

SCORPION

Esti cu nervii la pamant si din aceasta cauza, nu reusesti sa duci la bun sfarsit absolut nimic din ce iti propui. Daca ai posibilitatea, incearca sa eviti interactiunile astazi si sa petreci cat mai mult timp analizandu-ti propriul comportament!

SAGETATOR

Astazi vei avea parte de o emotie foarte puternica, ce te va scoate din zona de confort. Daca esti singur/a, s-ar putea sa intalnesti o persoana de sex opus extrem de atragatoare. Totusi, nu te grabi sa ii intri in gratii pentru ca risti sa o sperii!

CAPRICORN

Dupa o perioada mai putin buna din punct de vedere financiar, azi reusesti sa te redresezi cat de cat. Continua sa faci economii pentru ca viitorul nu se anunta a fi deloc usor, iar banii nu vor fi niciodata prea multi!

VARSATOR

Simti ca jumatatea ta este tot mai abatuta? Ofera-i mangaierea de care are nevoie si explica-i ca o sa ii fi alaturi permanent! Cu siguranta asta o va linisti si ii va permite sa ia cele mai bune decizii!

PESTI

Ziua aceasta va fi destul de agitata pentru tine si iti va consuma rapid toata energia. Daca nu te vei mai simti capabil/a sa rezolvi si ultimele probleme ale zilei, aminteste-ti ca ai colegi sau prieteni dornici sa te ajute!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend