Conecteaza-te cu noi

HOROSCOP

HOROSCOP 10 iunie: Astrologul Anca Martin îţi spune ce zodii dispun de multă energie

Avatar

Publicat

in

Săptămâna debutează cu trei aspecte tensionate, unul de careu şi altele două de opoziţie între Luna din Fecioară şi Jupiter retrograd din Săgetător, Lună şi Neptun din Peşti, respectiv Soarele din Gemeni şi acelaşi Jupiter retrograd din Săgetător. Pe fondul acesta, zodiile Mutabile (Gemenii, Fecioarele, Săgetătorii şi Peştii) ar putea fi mai agitaţi decât de obicei. Vestea bună vine pentru zodiile de Pământ (Tauri, Fecioare şi Capricorni) care dispun de multă energie mulţumită trigoanelor armonioase la care aderă aceeaşi Lună şi Saturn, respectiv Pluto retrograde din Capricorn.

HOROSCOP 7 iunie 2019

Berbec

Cu toate că este luni, pari să te trezeşti cu multă energie şi poftă de muncă, dar s-ar putea ca nu toate lucrurile să meargă conform planului. Anumite drumuri făcute prin oraş în interes profesional sau pe la instituţiile publice pentru a obţine aprobări, adeverinţe sau alte documente ar putea să nu-ţi aducă rezultatele scontate. Unde mai pui că şi la serviciu nu te poţi ţine de agenda zilei pentru că apar tot felul de urgenţe şi întârzieri. Vestea bună este însă aceea că eşti perseverent(ă) şi nu dai înapoi prea uşor. Nu te lăsa dezamăgită şi continuă-ţi treaba netulburat(ă).

Taur

Preocupările de moment şi planurile de viitor te solicită financiar destul de mult astăzi. Poate fi nevoie să faci investiţii în ambele direcţii, iar bugetul să nu-ţi permită momentan acest lucru. Dacă ai nevoie de un sfat pentru a face alegerea cea mai potrivită, află de la astre că acum este momentul să te concentrezi pe prezent. Capitalul care se duce în direcţia unor proiecte mai îndelugate s-ar putea pierde dacă nu ţi-ai luat măsuri de siguranţă şi ai riscat prea mult. Aşadar, este important să vezi ce te-ar satisface acum şi caută să-ţi satisfaci acea pasiune sau acel interes.

Gemeni

Se întrevede la orizont o zi în care ai parte de provocări atât pe plan familial, cât şi profesional. Nu este exclus ca cele două domenii să ajungă să interacţioneze astăzi: tu sau partenerul aveţi tendinţa să vă purtaţi acasă aşa cum o faceţi la birou sau dacă lucraţi împreună sau treceţi amândoi prin încercări la serviciu, s-ar putea să le treceţi de pragul căminului şi să le permiteţi astfel să-şi pună amprenta şi pe atmosfera din familie. Astfel de situaţii vă călesc ca legătură şi vă fac mai puternicim, dar încearcă pe viitor să menţii aceste domenii clar delimitate.

Rac

Încă de la începutul săptămânii, planul profesional s-ar putea să-ţi dea bătăi de cap. Unele obstacole cu care te-ai putea confrunta ar fi putut încărcate – dacă, de exemplu, ai fi salvat proiectul la care lucrezi pe mai multe platforme -, iar altele ţin mai degrabă de chestiuni personale din vieţile celor cu care lucrezi şi nu poţi decât să te pliezi pe ele, încercând să comunici eficient cu ei. Per ansamblu aşadar, pentru a trece cu succes peste toate hopurile cu care te-ai putea întâlni astăzi, este nevoie să ai mintea deschisă, un calm de neclintit şi să te exprimi clar.

Leu

Ziua de astăzi ar putea aduce cu sine unele frământări de natură sentimentală, mai ales în vieţile acelor nativi(e) ai(le) acestui semn care nu se bucură de stabilitate şi o relaţie consolidată. Ar putea să-ţi încolţească în minte tot felul de scenarii care mai de care mai rupte de realitate, iar acest lucru te poate face să iei distanţă şi să te cufunzi în muncă. Într-un fel, ar fi mai bine decât să dai curs unor declaraţii pe care ai vrea să le retragi mai încolo. Caută să-ţi controlezi firea şi să vezi cât de oportune ar fi reacţiile tale.

Fecioară

Poate fi vorba astăzi de o lipsă a armoniei între mai multe domenii ale vieţii tale. S-ar putea ca unele chestiuni de natură familială sau gospodărească să îţi producă multe griji şi să performezi mai puţin bine decât te-ai aşteptat pe celelalte planuri. Caută să-ţi propui să le rezolvi pe toate pe rând, deoarece altfel s-ar putea să te pierzi cu firea şi să încurci iţele şi mai mult decât până acum. Cere sfatul partenerului sau petrece mai mult timp cu copiii. Simplul fapt că stai în prezenţa lor te ajută să-ţi dai seama ce contează şi care-ţi sunt priorităţile.

Balanţă

Ziua de astăzi ar putea fi una destul de aglomerată şi solicitantă pentru tine. Problema nu este faptul că ai multe de rezolvat şi că nu toate îţi ies aşa cum ai plănuit şi ţi-ai imaginat, dar s-ar putea ca ceea ce te deranjează cel mai mult să fie faptul că nu dispui de energia mentală şi fizică pentru a ţine piept tuturor provocărilor. Pentru încurajări sau doar dacă ai nevoie să te descarci, apelează la rudele apropiate. Ele te vor ajuta să te repui pe picioare şi să priveşti astfel de situaţii cu mai puţină încrâncenare decât de obicei.

Scorpion

S-ar putea ca astăzi să faci unele cheltuieli pe care nu le-ai planificat, iar banii tăi să se ducă fie în direcţia unor hobby-uri sau satisfacţii personale, fie înspre planuri de viitor sau proiecte pe termen lung. Recomandarea astrelor ar fi să te concentrezi pe cele din urmă. Răsfăţurile ar mai putea aştepta o perioadă, dat fiind că acum ţi se pun la dispoziţie oportunităţi de evoluţie de care ar fi păcat să nu profiţi. Aşadar, dacă tot se întâmplă să faci unele investiţii, caută să le îndrepţi către ceva constructiv, care te va servi multă vreme de acum încolo.

Săgetător

Începutul de săptămână vine cu speranţă pe unele planuri şi cu încercări pe altele, deci pregăteşte-te pentru eventualitatea în care nu mulţumeşti pe toată lumea, în ciuda încercărilor tale de a satisface aşteptărilor celor care contează pentru tine. Ţi se oferă astăzi oportunităţi de afirmare la serviciu şi de a-ţi suplimenta veniturile, dar s-ar putea ca familia să nu fie prea fericită că petreci ore în plus la serviciu sau te întorci acasă mai obosit(ă) şi stresat(ă) decât de obicei. Poate că dacă ţi-ai răpi din timp să le explici cât de importantă este această ocazie pentru tine, ar înţelege.

Capricorn

Pe lângă inerentele schimbări care pot apărea astăzi în programul de la serviciu, s-ar putea să te mai confrunţi şi cu unele intrigi de birou în care ajungi într-un fel sau altul să fii implicat(ă). Este posibil să-ţi dai seama că ai contribuit într-un fel sau altul la răspândirea unor zvonuri ori poate chiar ai stat departe de aşa ceva, dar ţi s-a dus vorba c-ai făcut sau ai spus unele lucruri total neadevărate. Noroc că stai bine cu moralul şi ieşi din astfel de ecuaţii înainte să te afecteze şi mai rău decât atât. Concentrează-te pe cu totul altceva.

Vărsător

S-ar putea ca tu sau partenerul să vă surprindeţi astăzi unul pe celălalt cu unele dovezi de gelozie şi posesivitate. De regulă nu sunteţi aşa sau cel puţin, aţi depăşit această etapă a relaţiei voastre, dar s-ar putea ca climatul astral al acestei zile să readucă în actualitate unele dubii şi frici în această direcţie. În cazul altor nativi, poate fi vorba de neîncredere în raport cu un prieten, generată probabil de unele sume de bani pe care ţi le datorează şi evită să ţi le restituie. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie rediscutate anumite chestiuni de substanţă.

Peşti

Astăzi nu reacţionezi prea bine la demonstraţii de autoritate, nici dacă vin din partea superiorilor, nici dacă ţi le serveşte partenerul. Tocmai din acest motiv te străduieşti să te exprimi pe un ton calm şi să nu împingi eventualele situaţii tensionate să escaladeze la certuri în toată regula. Cu partenerul s-ar putea să-ţi iasă, deoarece ştii exact cum să-l iei, dar cu şefii s-ar putea să ai mai mult de furcă decât ţi-ai imaginat. Caută să-ţi stăpâneşti eventualele reacţii necontrolate şi să nu torni gaz pe foc. S-ar putea să-ţi fie mult prea greu să-l stingi complet cândva mai încolo.

Comenteaza cu profilul de FB

HOROSCOP

Horoscop 2 noiembrie 2019

Avatar

Publicat

in

Şanse mari în dragoste, anunţă astrologii pentru această zi. Fiţi deschişi, sinceri şi comunicativi cu cei din jur, iar lucrurile bune vi se vor întoarce înzecit.

La serviciu, aveţi grijă dacă trebuie să semnaţi documente importante. Citiţi de mai multe ori pentru a fi siguri, nu vă asumaţi riscuri inconştiente.

Publicitate

Berbec

Distracţia fără măsură de aseară s-ar putea să fie resimţită în activitatea voastră de la serviciu, astăzi. Încercaţi să vă rezolvaţi sarcinile în mod exemplar, chiar dacă vor fi momente în care vă veţi simţi extenuaţi. Seara, o idee bună ar fi să mergeţi acasă şi să vă relaxaţi în compania unei persoane dragi sau, de ce nu, citind o carte, vizionând un film bun.

Taur

Lucrurile ar putea părea haotice pentru voi, astăzi, însă dacă luaţi o scurtă pauză, vă aşezaţi şi începeţi să vă stabiliţi o listă de priorităţi, s-ar putea să descoperiţi că activitatea voastră poate fi uşurată într-o clipă. Spre seară ar fi bine să luaţi o gură de aer, plimbaţi-vă într-un parc, mergeţi într-o zonă preferată şi aşezaţi-vă pe o bancă. Reflectaţi.

Gemeni

Dragi Gemeni, fiţi chibzuiţi în luarea deciziilor, mai ales în ceea ce priveşte dragostea. S-ar putea să întâlniţi o persoană specială, însă este necesară o perioadă de acomodare, de cunoaştere, pentru a înţelege dacă sufletele voastre se pot uni într-un tot. La serviciu, şefii vă vor face surpriza de a vă recompensa pentru munca exemplară depusă în ultima vreme.

Rac

Ar fi cazul să te fi odihnit puţin azinoapte, azi e ziua în care vei duce la bun sfârşit tot ce ai de făcut. Fie că e ceva în preajma casei, fie că mergi la magazinul alimentar şi faci cumpărături pentru întreaga săptămână viitoare, fie găteşti o cină uimitoare. Fă exact ceea ce iubeşti azi şi casa ta va fi plină de viaţă. Spre seară fă un duş fierbinte şi citeşte o carte bună. Până autunci, umple ziua cu pregătiri pentru săptămâna viitoare, vei fi extrem de productiv.

Leu

Azi ţi-ar plăcea să fii un leu leneş care stă şi se încălzeşte la soare. Dar dacă decizi să faci câteva lucruri astăzi, săptămâna viitoare va fi mult mai productivă. Nimic ieşit din comun, doar termină acel proiect început acum trei săptămâni. Sau încearcă să obţi ceva din starea creativă care te încearcă. Vei vedea că te imţi mai bine după aceea. Lasă aşadar lenea deoparte şi fii activ.

Fecioară

Ieri simţeai că lumea se prăbuşeşte în jurul tău, astăzi e o nouă zi şi e una care te cheamă din nou în natură. Trebuie să te reconectezi cu pământul şi să îţi reâncarci bateriile. Poţi să mergi la o lungă plimbare în pădure, sau doar să stai pe o bancă în parc şi să admiri norii care trec pe deasupra capului tău.

Balanţă

Seara aceasta este făcută pentru distracție, Balanță! Este timpul să uiți de toate problemele din viața personală și să te distrezi cu cineva nou. E timpul să-ţi dezlănţui farmecul și să flirtezi aşa cum ştii tu mai bine. Viața este prea scurtă pentru a planifica lucrurile, când vine vorba despre sentimente, sau chiar pentru a vă gândi la consecințe. Cine are nevoie de asta atunci când inima îţi spune că trebuie s-o faci?

Scorpion

Scorpionul s-ar putea simți puțin confuz sau amăgit. În timp ce căutaţi în mod constant adevărul, s-ar putea să vă pierdeți oarecum în detalii. Astăzi este o zi bună pentru a vă întoarce la planul iniţial și a face o listă pro și contra pentru cineva pe care încercați să-l descifrați … sau puteți discuta doar cu persoana respectivă și vă poate spune despre chiar ea ce doriţi să aflaţi.

Săgetător

Dacă sunteți un Săgetător și încă nu ați decis ce să faceţi în acestă zi, ideea de plimbare sau aventură pentru weekend, ar fi excelentă. Pentru cei care nu au posibilitatea s-o facă, o relaxare acasă, înconjurat de oameni plăcuţi, ar trebui să fie suficient. Totuşi, aveţi în vedere să petreceţi puţin timp şi în natură. E păcat, pentru că va fi timp frumos.

Capricorn

Capricornilor li se pare că lumea în jurul lor este mult prea serioasă şi că toţi caută sămânţă de scandal. De fapt, singurii vinovaţi sunteţi chiar voi, care nu mai aveţi răbdare cu nimeni. Spre sfârşitul zilei, veţi petrece câteva ore în compania unui om extrem de respectat, care pare dispus să împărtășească din imensa lui experiență de viață. Aveţi ocazia de a înainta în carieră, aşa că nu fiţi superficiali. Trebuie să ştiţi că succesul vine odată cu multă muncă şi responsabilitate. Norocul nu pică din cer.

Vărsător

Vărsătorii ar trebui să fie mai îngăduitori cu îi înşişi. Vreţi să vă petreceţi ziua în linişte, departe de zgomot şi de ochii lumii. Asta ar putea fi un lucru bun, o gură de aer proaspăt pentru voi. Plimbaţi-vă, citiţi o carte sau ieşiţi să luaţi masa în oraş, singuri. Trebuie să vă satisfaceţi pripriile plăceri, să vă iubiţi mai mult. Profitaţi de acest moment de respiro, pentru că de luni vă veţi întoarce la activităţile obişnuite.

Peşti

Astăzi, Peştii au planetele de partea lor şi se simt ca nişte magicieni. Profitaţi de asta şi distraţi-vă! Nu lăsaţi pe nimeni să vă strice buna dispoziţie. S-ar putea, însă, ca cineva foarte apropiat să aibă anumite probleme personale. Oferiţă-vă ajutorul, dar nu lăsaţi ca problemele acestei persoane să vă afecteze. Veţi încheia ziua în compania prietenilor. În plus, dacă sunteţi singuri, aveţi şansa să vă întâlniţi jumătatea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

HOROSCOP

Horoscop de weekend noiembrie 2019

Avatar

Publicat

in

În această perioadă are loc ultimul tranzit al lui Mercur din acest an, iar acest lucru afectează toate zodiile. Urmează o perioadă cu schimbări pozitive pentru majoritatea nativilor din zodiac.

Este o perioadă bună pentru un nou început, pentru a cunoaște persoane noi sau pentru a vă muta în casă nouă. Avem o perspectivă nouă asupra lucrurilor și asta ne ajută să ne ducem planurile la îndeplinire.

Publicitate

Berbec

Trebuie să fii mai atent la tot ce ți se întâmplă, în special pe plan profesional. Nu toți cei care își propun parteneriate sunt serioși și își vor binele. E timpul să înveți să citești printre rânduri și să nu mai iei de bună tot ce ți se spune.

Este un moment potrivit să te gândești mai mult la pasiunile tale, să acorzi mai mult timp lucrurilor care își fac plăcere. Relaxează-te și lasă la o parte îngrijorările fără motiv.

 Taur

Este bine să te gândelti la tot ce s-a întâmplat în săptămâna care tocmai a trecut. Cântărește bine lucrurile și gândește-te la ce ar trebui să înveți din tot ce s-a petrecut.

Anumite persoane nu îți sunt loiale și trebuie să îți dai seama despre cine este vorba. Totodată, este momentul perfect să repari anumite greșeli din trecut.

Gemeni

Te simți extraordinar, ești în contact cu forțele tale interioare, își ies toate lucrurile bine și asta îți oferă multă putere pentru săptămâna care urmează.

Nu te lăsa răpus de cei spun ceilalți și fii în continuare stăpân pe tine, căci ești într-o perioadă extrem de înfloritoare.

Rac

Acest weekend trebuie să îl petreci în familie, să ai mai multă grijă de partenerul tău și de copii dacă vrei ca lucrurile să rămână pe un făgaș normal.

Te vor surprinde multe lucruri la cei de lângă tine, dar trebuie să faci tot posibilul să te pui în locul lor și să încerci să îi înțelegi. Doar așa vei păstra armonia în relațiile apropiate.

Leu

Este posibil să apară câteva probleme în familie, însă cu mult tact și rpbdare vei reuși să pui totul în ordine. Fii mai calm și nu mai răspunde atât de arogant celor din jur.

Ai face bine să te odihnești mai mult sătpămâna asta, pentru că nu ești în cea mai bună formă din punct de vedere fizic și ai nevoie de forțe proaspete pentru sătpămâna care urmează.

 Fecioară

Fecioarele stau excelent pe plan sentimental în acest weekend. Nu este exlcus să cunoști o persoană nouă, să te faci remarcat ăn ochii cuiva la care visezi de mult. Fii tu însuți, asta e cel mai important.

Vei avea zile pline de distracție alături de prieteni. Poate ieși în oraș sau chiar pleci într-o mică vacanță la munte. Nimic nu este exclus.

Balanță

Dacă săptămâna care tocmai a trecut ai avut parte de emoții puternice, acum te linitești și îți vei găsi în sfârșit locul.

Nu este exclus să ai parte de o surpriză majoră din partea familiei tale. Poate că e o petrecere surpriză, sau o excursie pe care ei o plănuiesc de mult. Fii pregătit!

 Scorpion

Este cazul să te protejezi de anumite persoane toxice care nu aduc binele în viața ta. Analizează-i mai mult pe cei din jur și dă-ți seama despre cine este vorba.

Te simși foarte obosit și asta se vede de la o poștă. Poate ar fi mai bine să petreci weekendul în casă, să te odihnești și să meditezi la tot ce și s-a întâmplat în ultimul timp.

Săgetător

Este timpul să își protejezi relația cu un prieten apropiat. Fă tot ce poți pentru a-l înțelege pe celălalt și pune-te și în postura lui. s-ar putea să nu îi fie ușor.

Mergi la un eveniment important, așa că trebuie să arăți senzațional. Ia-ți tot timpul de care ai nevoie pentru a te pregăti pentru că este timpul tău să strălucești!

Capricorn

Vei accpeta noi provocări și asta îți prinde foarte bine! Ești sigur pe tine, știi ce poți și nimic nu te mai poate opri din a-ți atinge scopurile.

Prietenii îți sunt alături mai mult ca niciodată și vă bucurați împreună de reușitele tale! Este un lucru extraordinar așa cp ar trebui să  le fii recunoscători.

Vărsător

Vrei să te reconectezi cu tine însuți, așa că ți-ar prinde bine să mergi undeva în natură și să îți aduni gândurile.

Este timpul să îți analizezi mai bine sentimentele și să decizi ce este cel mai bine pentru tine! Ai nevoie de o pauză bine meritată pentru a putea face asta!

Pești

Un weekend minunat te așteaptă! Vei participa la o mare petrecere alături de persoane apropiate care te iubesc foarte mult.

Fii mai vesel și mai optimist, pentru că ai o mulțime de motive de bucurie!

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend