Conecteaza-te cu noi

Dezvaluiri

Horă între un candidat PNL, un fost șef ‘Doi și-un sfert’ și cumetrii lui Emi Pian! Legături-dinamită

Avatar

Publicat

in

La Craiova, în hora dintre candidatul PNL la Primărie, Nicolae Giugea, și clanul Vaticanu, cumetrii lui Emi Pian, a intrat și un fost șef „Doi și-un sfert” Olt și Dolj, Georgel Enescu.

Enescu este pe locul 7 al listei de candidați PNL pentru Consiliul Local Municipal Craiova. El e și fost șef IPJ Dolj.

Publicitate

În 2008, Georgel Enescu a fost demis din fruntea IPJ Dolj, după răfuielile în care a fost implicat temutul clan „Pară”. S-a vorbit chiar că Enescu a fost complicele clanului „Pară”, scrie flux24.ro.

Un alt amănunt interesant este că prefect de Dolj, la acea vreme, era chiar Nicolae Giugea, candidatul PNL la Primăria Craiova.

Recent, Bugetul.ro a dezvăluit că Giugea i-a cerut sprijinul lui „Vaticanu”, cumătrul lui Emi Pian, pentru alegerile din acest an.

„Vaticanu” și Giugea au bătut palma, iar liderul de clan a intrat în campanie pentru omul propus de PNL la Primăria Craiova.

Iată ce scrie flux24.ro:

Bănia fierbe în plină campanie electorală, în timp ce clanurile de interlopi craioveni încearcă să pună stăpânire și pe politicienii locali! Candidatul PNL la Primăria Craiova, Nicolae Giugea, a obținut sprijinul clanului de interlopi „Vaticanu”, din temutul cartier craiovean Fața Luncii, fapt relatat în mod repetat, de presă, în ultima perioadă.

Interesant este faptul că pe locul 7 al listei de candidați PNL pentru Consiliul Local Municipal Craiova se regăsește și comisarul-șef în rezervă Georgel Enescu, demis din fruntea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj în 2008, din cauza răfuielilor dintre clanul de interlopi „Pară” și firma de pază a lui „Enryko” (Constantinescu).

Ministrul de Interne de la acea vreme, Cristi David, i-a cerut demisia comisarului-șef Enescu, în direct, la tv, din fruntea Inspectoratului de Poliție al Județului Dolj.

La fel de interesant este faptul că atunci când Georgel Enescu era complice al clanului „Pară”, prefect al județului Dolj era Nicolae Giugea. Iată că vechile frății dintre Enescu, Giugea și „Pară” nu se uită!

Demis cu surle și trâmbițe din cauza legăturilor cu interlopii, el fiind și naș al liderului unui clan suspectat de trafic de persoane pe relația Mexic-SUA, aflat în atenția FBI, Georgel Enescu a fost pus ofițer la dispoziția IGPR, pentru a fi numit, apoi, șef al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI) Olt, apoi transferat la instituția omoloagă din Dolj, fostul temut Doi Și-un Sfert!

Culmea ironiei, Georgel Enescu și-a sfârșit cariera în MAI cu funcțiile de șef al Postului de Poliție Rurală Stoina (Olt) și Bălcești (Vâlcea)!

În plin scandal al legăturilor dintre lumea interlopă și șefii Poliției Române, soldat cu demiterea chestorului Liviu Vasilescu din fruntea IGPR, din cauza legăturilor cu temutul clan „Duduianu”, ai cărui cumetri sunt „Vaticanii” din Craiova, candidatul PNL Nicolae Giugea a apelat la sprijinul acestora, în încercarea de a câștiga Primăria Craiova.

Surse politice precizează că președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, fost șef PDL, l-a plasat pe Georgel Enescu (de asemenea fost susținător PDL) pe listele PNL Craiova, pentru a putea „întoarce armele” împotriva lui Nicolae Giugea (provenit din vechiul PNL, impus de însuși Ludovic Orban, de la București).

Bugetul.ro v-a vorbit, în luna august, despre înțelegerea dintre Vaticanu și Giugea

Într-o înregistrare pe care redacția noastră v-a prezentat-o se vede cum Giugea apelează la Giugea la Vaticanu, liderul clanului craiovean cu același nume și cumătrul lui Florin Mototolea, zis Emi Pian, ucis la 4 august, în București.

Acum, Bugetul.ro a intrat în posesia unei noi înregistrări. Conform acesteia, Vaticanu le cere oamenilor să-l voteze pe liberal.

Vezi și Probă video. Legătura liderului clanului care susține PNL cu Emi Pian

„Să desființăm groapa. Îi dăm foc, dacă nu. Sare în aer!”

Mai mult, liderul de clan anunță că, dacă groapa de gunoi din zona unde locuiește nu va fi desființată, o va arunca în aer.

Vrem și noi câte-un share și să îl votați pe domnul Giugea”, spune un membru al clanului Vaticanu.

Da, da, da, e bine, pe domnul Giugea”, zice chiar Vaticanu.

„(Ne face) condițiile de viață, utilitățile: gaze, canalizare și groapa asta ecologică. Să desființăm groapa. Îi dăm foc, dacă nu. Sare în aer!”, spune liderul de clan.

Vaticanu, cumătrul lui Emi Pian

Acum Bugetul.ro a descoperit o nouă filmare pe care apare același Vaticanu, împreună cu Florin Mototolea, zis Emi Pian, omorât la începutul acestei luni.

Vezi și O nouă filmare explozivă! După ce le-a promis ‘pensii’ țiganilor, PNL fraternizează cu clanurile

Vaticanu se laudă că este în mașină cu Emi Pian și cu fiul acestuia, Aly Pian.

Mai mult, el spune că este cumătrul lui Emi Pian și se fălește că a primit un ceas de 6.000 de euro de la fostul lider al Duduienilor, ucis la 4 august, după o ceartă la un joc de barbut.

În prezent, Richard Emanuel Gheorghe, zis Richard al lui Rinu sau Piticu’, este arestat preventiv, fiind acuzat de uciderea lui Emi Pian.

Vezi și Vești uriașe! Statul sare în ajutorul unei categorii de români

Mare atenție! Se dau amenzi de până la 3000 de lei

EXCLUSIV Guvernul Orban se pregătește să instaleze ‘Omerta’! Ordin pentru punerea în aplicare a ‘Codului Tăcerii’

Vezi și

EXCLUSIV Controverse în privința transformării medicilor veterinari în polițiști: ‘Mi se pare o lipsă de respect față de polițiștii care au făcut o școală’

Dezbatere cu scântei la Ministerul de Interne! ‘Cum stabilește milițianul?’, ‘Pentru a vă dovedi că nu suntem milițieni’

Document. Nebunie! Guvernul Orban a luat-o razna! Se solicită prezentarea mortului, la eliberarea pașaportului

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate

Dezvaluiri

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Avatar

Publicat

in

De

Dezvăluire Bugetul.ro. Într-o perioadă în care se bate să scoată Partidul Social Democrat de la Primăria Capitalei, Nicușor Dan face afaceri cu firma unui fost politician din „Garda Veche” a lui Ion Iliescu, „Părintele” PSD-ului.

Concret, Nicușor Dan a comandat pentru această campanie 500.000 de broșuri de la firma Integral Top Solutions SRL. Una dintre aceste broșuri e folosită și de actorul Mihai Călin, în „Îndemnul la vot” în vederea susținerii lui Nicușor Dan la Primăria Capitalei.

Publicitate

Potrivit datelor primite de la Registrul Comerțului de Bugetul.ro, unul dintre asociații firmei Integral Top Solutions SRL este Marin Jugravu, fost deputat de Argeș de pe listele FDSN (n.r. – prima denumire a Partidului Social Democrat), ulterior deputat PDSR.

Vezi și EXCLUSIV BUGETUL.RO Tatăl lui Vlad Voiculescu, colaborator al Securității! (Documente)

Practic, Marin Jugravu a fost parlamentar PDSR în „perioada de aur” a lui Ion Iliescu, între anii 1992-1996.

Firma Integral Top Solutions SRL a fost înregistrată la 08.01.2002, sub numele de Integral Grup SRL, Marin Jugravu fiind unic asociat și administrator.

În anul 2016, Marin Jugravu a numit-o administrator pe Ioana Raluca Jugravu. Doi ani mai târziu, în 2018, fostul deputat PDSR i-a cedat acesteia 50% din părțile sociale, potrivit datelor transmise la solicitarea Bugetul.ro.

Tot în anul 2018, Integral Grup SRL a devenit Integral Top Solutions SRL, firma pe care a contractat-o Nicușor Dan pentru realizarea broșurilor „Noul București”.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

Dezvaluiri

Orașul penalilor (II). Canidatul PNL-USR a turnat la Securitate, iar cel al PSD a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu

Avatar

Publicat

in

De

Bugetul.ro vă prezintă astăzi partea a doua a anchetei „Orașul penalilor”. Locuitorii din Oltenița au o mare dilemă în privința votului de duminică: să aleagă candidatul PNL-USR care a turnat la Securitate și a avut probleme cu ANI sau pe cel al PSD, actual primar, care a făcut pușcărie pe vremea lui Ceaușescu?

La începutul lunii septembrie, Bugetul.ro titra „Profil de candidat PNL-USR: A turnat la Securitate și a fost ținut pe tușă de ANI, după ce i-a făcut ‘cadou’ soției o stradă”. Concret, Candidatul PNL-USR la Primăria Oltenița este un vechi client al Agenției Naționale de Integritate (ANI). Este vorba despre Costinel Milescu, fost primar al Olteniței, intrat în vizorul ANI în 2010, după ce i-a făcut „cadou” soției o stradă.

Publicitate

Partidul Social Democrat îl propune pentru scrutinul de duminică pe Petre Țone, actualul primar al Olteniței. El a făcut pușcărie în regimul dictatorial al lui Nicolae Ceaușescu.

Petre Țone a ajuns celebru în presa națională, după ce a declarat că „e greu să-ți petreci timpul în Oltenița, dacă nu bei”.

„Eu nu intru în cârciumi, nu beau, e foarte greu să îți petreci timpul în Oltenița, dacă nu bei. La ora actuală e foarte dificil să îți petreci timpul liber…”, a afrimat Petre Țone.

În ceea ce privește condamnarea din anul 1984, Țone nu se ascunde și spune că a făcut închisoare pentru că a dat aprobare ca salariații pe care îi conducea să cumpere niște lenjerii, seturi plușate.

Am dat o aprobare ca salariații pe care eu îi conduceam să cumpere niște lenjerii, seturi plușate. Banii s-au oprit pe ștat, nici un leu prejudiciu. S-a considerat la vremea respectivă contravenție la legea ratelor, vânzare din depozit și înșelăciune în dauna avutului obștesc. Fără să am vreodată calitatea de gestionar. Eram șef de unitate și am dat această dispoziție gestonarului. La vremea respectivă, am luat eu totul asupra mea, pentru că eu dădusem dispoziția. Da, este adevărat, n-am negat niciodată, dar eu am venit de la închisoare sâmbata și luni am fost pus din nou șef de unitate, de unde am plecat. Asta ca să vedeți cât de vinovat am fost considerat eu de colegii și de conducerea întreprinderii respective. Deci, pe același loc am fost pus”, a declarat Petre Țone, pentru Oltenițeanul.

Vezi și

Cozmin Gușă dezvăluie cine e ‘Președintele din Umbră’ al României! El e principalul influencer al deciziilor lui Klaus Iohannis

Au îngropat securea războiului! Eliberat din pușcărie, temutul lider al Cordunenilor a semnat tratatul de pace

Video. Un ministru din Guvernul Orban a fost prins cu minciuna! A declarat că nu are contracte cu statul, deși în SEAP apare altceva

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend