Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Hopa ! Uite ce STAR participa la protestul impotriva DNA

Avatar

Publicat

in

La ora 18, în fața Palatului Cotroceni, are loc un nou miting pus la cale de cei care sunt nemulțumiți de modul în care procurorii acționează în România. Dacă la precedenta manifestație au fost prezenți deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, fostul ofițer SRI, Daniel Dragomir, avocatele Ingrid Mocanu și Laura Vicol, la evenimentul din această seară și-a făcut anunțată prezența un star mondial. Daniel Ghiță, unul dintre cei mai buni luptători de K1 din istoria sportului, spune că va fi alături de cei care protestează împotriva procurorilor și a șefei DNA, Laura Codruța Kovesi.

Comenteaza cu profilul de FB

NATIONAL

Cascada Măgura din Munţii Rodnei a fost introdusă în circuitul turistic local şi naţional

Avatar

Publicat

in

De

Cascada Măgura din Munţii Rodnei a fost introdusă în circuitul turistic local şi naţional, informează Agerpres care citează Centrul de Informare şi Promovare Turistică „Moisei Turistic” (CIPTMT).

Obiectivul turistic descoperit recent a fost amenajat pentru a oferi condiţii optime turiştilor care aleg să viziteze zona Moisei, potrivit basilica.ro.

Publicitate

Citește și: Acuzații GRAVE împotriva deputatului Emanuel Ungureanu (USR)! TVR spune că este CONTROLAT și va sesiza Parlamentul: ‘S-a remarcat ca denunţător’

„Au fost puse băncuţe, au fost făcute şi instalate pavilioane, pentru a mânca cât mai aproape de natură, coşuri pentru depozitarea gunoiului menajer. Turiştii au acces cu autoturismul proprietate personală”, au precizat reprezentanţii CIPTMT.

Moiseiul, aflat la aproape 140 km de Baia Mare, are multe obiective turistice recunoscute naţional şi internaţional: rezervaţia naturală Izvorul Bătrâna (0,5 ha), Parcul Naţional Munţii Rodnei cu vârful “Pietrosul” (2303m), Monumentul Eroilor sau Mănăstirea Moisei (1600).

În ceea ce priveşte cascadele, în Maramureş se regăsesc numeroase astfel de bijuterii naturale: Cascada Cailor (cea mai înaltă din România, căderea de apă este de 90 metri), Cascada Puzdrele ( aflată la 1520 m altitudine), Cascada Şipot etc.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

ULTIMA ORĂ Șefa DIICOT redeschide dosarul 10 august, în care sunt vizați șefii din Jandarmerie

Avatar

Publicat

in

De

Procurorul şef al DIICOT, Giorgiana Hosu, a infirmat parţial marţi soluţia de clasare a dosarului ”10 august” şi a dispus redeschiderea urmăririi penale în cazul foştilor şefi din Jandarmerie.

Giorgiana Hosu a decis redeschiderea urmăririi penale faţă de colonelul Gheorghe Sebastian Cucoş, fost prim adjunct al Jandarmeriei Române; maiorul Laurenţiu Cazan, fost director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti; colonelul Cătălin Sindile, fost şef al Jandarmeriei Române; comisarul şef de poliţie Mihai Dan Chirică, fost secretar de stat pentru relaţia cu prefecţii din MAI.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend