Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Hingherii din Curtea de Argeş acuzaţi de cruzime – « Chinuie animalele şi îşi bat joc iar dacǎ le spui ceva, sar la bǎtaie »

Avatar

Publicat

in

Sǎ fi hingher înseamnǎ sǎ îţi faci meseria dar sǎ nu îţi baţi joc de animalele abandonate pe strǎzi. Aceasta este concluzia la care au ajuns zilele trecute mai mulţi locuitori ai cartierului Sf. Gheorghe dupǎ ce minute în şir au auzit cum un cǎţeluş era chinuit de hingheri. « Am înţeles cǎ trebuie sǎ îi strângǎ, nu zic nimic, e normal sǎ scǎpǎm de ei de pe strǎzi, dar asta nu înseamnǎ sǎ îşi batǎ joc de ei şi sǎ îi chinuie în asemenea hal. In plus, prioritatea lor ar trebui sǎ fie câinii mari, agresivi, nu puii sau cei mici… Minute bune au chinuit cǎţelul prins în plasǎ iar când trecǎtorii le-au spus sǎ nu se mai poarte aşa, mai mai sǎ sarǎ la bǎtaie. Nu mi se pare normal iar şeful lor ar trebui sǎ ia mǎsuri » a declarat pentru PROFIT Ioana M, o tânǎrǎ care a fost martorǎ la cumplita scenǎ oferitǎ de hingheri.

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Ieșire dură a lui Marcel Ciolacu: Peneliștii și-au bătut joc de oameni

Avatar

Publicat

in

De

Președintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a lansat un atac dur la adresa Partidului Național Liberal, pe pagina de socializare.

Ciolacu susține că liberalii „și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate”.

Publicitate

PSD a fost întotdeauna aproape de oameni! #PSD a adus întotdeauna bunăstare! În schimb, peneliștii și-au bătut joc de oameni și au adus austeritate!

De când au luat Puterea, românii pot vedea singuri care este #diferenţa dintre PSD și PNL! Peneliștii dau doar din gură, în vreme ce CEI DE LA PSD fac!
Cât timp PSD a condus România, peneliștii urlau pe unde apucau că îngropăm economia, că ducem țara de râpă.

Realitatea a fost cu totul alta: România a fost pe primele locuri din Europa la capitolul creștere economică. Iar această creștere economică s-a văzut și în #niveluldetrai al românilor: salariile au crescut, pensiile au crescut, alocațiile s-au dublat, iar șomajul a scăzut.

Asta înseamnă să guvernezi #eficient, în interesul românilor, nu doar în interesul propriului buzunar și al propriei clientele politice, așa cum fac peneliștii de 10 luni de zile!
De aceea trebuie să #câștigăm aceste alegeri! Pentru a continua să #construim pentru comunitățile noastre!”, este mesajul postat de Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Vezi și

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult

ACTUAL

Scrisoare pentru Ludovic Orban: Cum se face că, în timpul mandatului tău, Poliția și Jandarmeria acționează la fel, ca pe timpul lui Liviu Dragnea?

Avatar

Publicat

in

De

Scrisoare deschisă pentru premierul Ludovic Orban! George Simion, președintele Alianței pentru Unire Românilor, îl întreabă pe premierul Ludovic Orban cum se face ca, în timpul său, Poliția și Jandarmeria acționează ca pe vremea lui Liviu Dragnea.

Iată scrisoarea lui George Simion:

Domnule Prim-ministru al României, Ludovic Orban

Publicitate

Ne-am cunoscut în 2015, în sediul Asociației „21 decembrie” din București. Este asociația celor care pe 21 decembrie 1989 au ieșit în stradă, în Piața Universității din București, împotriva comunismului și a dictaturii. Teodor Mărieș mi-a pus la dispoziție sediul acestei asociații pentru a organiza un eveniment pentru apropierea celor două maluri de Prut la care ai participat și tu.

Am discutat atunci despre strategiile pe care statul român trebuie să le aplice peste Prut. Miai lăsat impresia unui om onest, fidel principiilor și convingerilor sale, chiar dacă, pe alocuri, acestea erau diferite de ale mele.

Cu câțiva ani înainte, în noiembrie 2012 ai semnat „Pactul pentru Basarabia”, o inițiativă a Asociației „Acțiunea 2012” pe care o conduceam, prin care urmăream acțiuni și măsuri concrete prin care să strângem relațiile dintre cele două state românești. Noi căutam să promovăm agenda noastră unionistă, tu te aflai în plină campanie electorală.

Chiar ne-ai lăudat la conferința cu primarii de pe cele două maluri ale Prutului, din 2016, ai spus că facem cât un întreg minister. Imediat după aceea, ai fost săltat de procurori și nu ai mai putut candida.

Ludovic, ți se pot imputa multe, însă nu ți se poate reproșa că nu ai fi liberal. Prin PNL s-a vânturat multă lume, în funcție de cât de mult se apropia sau se îndepărta de guvernare partidul. Nu toți cei care au fost sau sunt încă în PNL au înțeles și au acționat ca adevărați liberali, adică susținători ai unei doctrine pentru care libertatea de exprimare, pluralismul politic, inițiativa privată, responsabilitatea individuală și domnia legii sunt valori esențiale.

Liberalismul este practic fundamentul pe care s-a clădit democrația modernă. Nu întâmplător acesta mai este denumită și democrație liberală.

Astăzi, amândoi ne aflăm în campanie electorală. Indiferent de opțiunile noastre politice, amândoi suntem adepți ai libertății, democrației și statului de drept.

Astăzi, tu ești președintele PNL și prim-ministrul României. Ești omul cu cea mai mare putere executivă din țară. Cum se face că în timpul mandatului tău, Poliția și Jandarmeria acționează la fel, dacă nu cumva chiar mai abuziv decât în perioada guvernelor-marionetă ale lui Dragnea, cu aceleași metode securiste de care nu mai scăpăm odată?

Pot înțelege că lista de revendicări pe care am comunicat-o în Piața Victoriei te incomodează, motiv pentru care ai prefera să o ignori. Dar îmi vine greu să cred că forțele de ordine acționează abuziv fără ca tu sau colegul tău Marcel Vela să aveți cunoștință de ceea ce se întâmplă.

Nu încerca să „cureți” strada, așa cum au încercat înaintea ta Dragnea, Băsescu, Iliescu sau Ceaușescu!

Dacă ești liberal, îți cer să te comporți în acord cu principiile și valorile pe care orice liberal ar trebui să le respecte! Respectă-ți competitorii și renunță la utilizarea aparatului de stat, inclusiv a forțelor de ordine, împotriva opoziției politice!

Vreau să cred că amândoi împărtășim în continuare valorile democratice autentice redate într-o celebră maximă a lui Voltaire, intrată în conștiința publică românească în frumoasa tălmăcire a lui Ion Rațiu: „Voi lupta până la ultima mea picătură de sânge ca să ai dreptul să nu fii de acord cu mine”.

Cu speranță și încredere,
George Simion
Co-președinte Alianța pentru Unirea Românilor (AUR)”.

Vezi și

Acuze fără precedent la adresa USR-PLUS, din partea comisarului care candidează la Primărie: Soția și mama, amenințate – tatăl, hărțuit!

EXCLUSIV Nicușor Dan, pe felie cu ‘Garda Veche’ a lui Ion Iliescu! A comandat 500.000 de broșuri de la firma unui fost deputat PDSR

Scandal de proporții! Marius Bodea, candidatul USR PLUS la șefia CJ Iași, acuzat că a hărțuit o angajată până a determinat-o să demisioneze

Comenteaza cu profilul de FB
Publicitate
Citeste mai mult
Publicitate
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend