Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Hingherii au luat concediu – Biobaza goala la Curtea de Arges

Avatar

Publicat

in

In aceasta perioada, hingherii din cadrul Serviciului Public de Salubritate Urbana sunt liberi. Maidanezii nu au mai fost stransi de pe strazile orasului iar la biobaza mai sunt doar trei caini.

Imediat ce vremea se va incalzi insa, se va trece din nou la activitatea de capturare a cainilor fara stapan. “Acum in perioada de iarna nu mai strangem cainii pentru ca nu ii putem steriliza, nu le putem face tratamentele impuse de lege. Imediat ce vremea ne va permite, vom relua activitatea si speram ca si anul acesta o buna parte dintre maidanezi sa dispara de pe strazile municipiului” a declarat pentru PROFIT, Gabriel Nastea, din cadrul SPU.

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Bogdan Chirieac: ‘Dan Tudorache are 44 de voturi în fața lui Clotilde Armand’

Avatar

Publicat

in

De

Nebunie în lupta pentru Primăria Sectorului 1! Analistul politic Bogdan Chirieac a declarat că „Dan Tudorache, primarul în funcție, are 44 de voturi în fața lui Clotilde Armand”.

Declarația lui Chirieac a fost făcută la România TV.

Publicitate

Potrivit lui Bogdan Chirieac, Dan Tudorache a obținut victoria datorită voturilor din zona periferică a Sectorului 1.

Pe de altă parte, Clotilde Armand susține că a câștigat bătălia pentru Sectorul 1.

„Aud că fostul primar al Sectorului 1 nu știe să numere. Nu-i nimic. Îl învățăm noi. Până atunci vă spun doar atât: PSD este istorie în Sectorul 1 și nu-i vine a crede. Oricum, suntem cu ochii pe ei până avem toate datele oficiale.”, a precizat, pe Facebook, Clotilde Armand.

Dan Tudorache susține că are 200 de voturi în fața lui Armand

„❗️Breaking news❗️
După terminarea numărătorii paralele, am în plus 200 de voturi față de Clotilde Armand!
Așteptăm rezultatele oficiale de la BEC!”, a spus Dan Tudorache, pe Facebook.

Vezi și

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ciolacu: ‘Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă, suntem prieteni’

Avatar

Publicat

in

De

Marcel Ciolacu a declarat că întâlnirea de luni cu Robert Negoiţă a fost una ca între prieteni şi au fost discuţii politice, întrebat dacă e posibil ca acesta să revină în PSD. Liderul social-democraţilor a adăugat că dacă şi când va exista un astfel de pas va anunţa public. El a mai spus că nu există o concurenţă între Gabriela Firea şi Robert Negoiţă, deoarece cel din urmă va fi un primar de stânga la Sectorul 3.

„Nu am avut discuţii politice cu domnul Robert Negoiţă. Mă cunosc de mult timp cu el. Suntem prieteni. Am avut o discuţie ca între prieteni”, a afirmat Marcel Ciolacu, luni la sediul PSD, întrebat ce a făcut luni la partid Robert Negoiţă.

„Când vom lua o decizie sunt convins că atât eu, cât şi domnul Negoiţă o vom anunţa. Cred că creionaţi o concurenţă între doamna Firea şi domnul Negoiţă care nu există. Robert Negoiţă e primar de stânga. Avem sectorul 1 unde nu ştim cine a câştigat. Avem sectorul 2 unde datorită unei candidaturi neinspirate a domnului Onţanu am pierdut sectorul 2.

Publicitate

Oricum consiliul local este de stânga. În Sectorul 4 unde a câştigat domnul Băluţă. Avem sectorul 5 unde domnul Piedone să nu îmi spuneţi că este de dreapta. Şi Sectorul 6 unde a câştigat un candidat al dreptei unite”, a completat Ciolacu.

Acesta a mai spus ă va fi făcută o analiză în structurile interne ale partidului, în contextul rezultatelor la alegerile locale.

„Vom avea o analiză săptămâna aceasta în structurile interne ale PSD şi vă vom da toate lămuririle apoi. Mi se pare corect ca aceste discuţii să le avem cu colegii în interiorul partidului”, a concluzionat Marcel Ciolacu.

Candidatul Alianţei Pro Bucureşti 2020 la Primăria Sectorului 3 Robert Negoiţă, care a obţinut un nou mandat, afirmă că nu a avut discuţii cu conducerea PSD referitoare la revenirea sa în partid.

„În viaţă am învăţat că nu trebuie să excluzi niciodată nimic, dar nu se pune problema în acest moment, situaţia e cât se poate de clară”, a explicat Negoiţă, menţionând că nu trebuie să se întoarcă în PSD pentru a face o majoritate la Sectorul 3.

„Putem face majoritate şi cu PNL, putem face majoritate şi cu PSD, putem face majoritate şi cu USR, de ce nu?”, consideră el , notează news.ro

Citeşte şi:

SURSE Nicușor Dan începe execuțiile! Primele persoane care vor zbura din funcție

În ziua alegerilor, doctorul Monica Pop trage un semnal de alarmă: ‘Nu vă lasați înșelați! Nu uitați’

Ministerul Finanțelor Publice își ‘ascute colții și ghearele’ din umbră. Banii de la stat deschid ușa controalelor

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend