Conecteaza-te cu noi

SOCIAL

Harta drumurilor din România ne face de râs – În Argeş cele mai proaste artere rutiere

Publicat

in

harta 2Forumul de infrastructură http://www.construim-romania.ro/ a publicat o hartă care ar trebui consultată de orice conducator auto din România şi care înfăţişază calitatea drumurilor din Romania. Reprezentarea grafică ia în calcul atât autostrăzile, cât şi drumurile europene, drumurile naționale și câteva dintre cele județene, socotite cele mai relevante.

Nu este de mirare că, printre drumurile marcate cu roşu, fiind considerate rele, foarte rele sau neasfaltate, se numără şi cele mai importante din Argeş cum ar fi cel dintre Râmnicu Vâlcea şi Curtea de Argeş sau Piteşti Câmpulung Muscel.

Advertisements

Cei de la Construim-România au realizat-o pe baza informațiilor primite de la cei care au străbătut drumurile, harta indicând drumurile afectate de gropi, cât şi cele aflate în stare bună. Mai exact, șoselele bune sunt marcate cu albastru, cele proaste și acceptabile sunt marcate cu galben și roșu pe hartă. Lungimea rețelei de drumuri din România este de 198.589 km, dintre care CNADNR SA are în administrare 262,9 km de autostrada si 15.934 km de drumuri naționale.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Monica Anisie: ‘Unii elevi vor fi la școală și alții vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcție de situația epidemiologică’

Publicat

in

De

Ministrul Educației Monica Anisie a declarat  că sunt șanse mici ca școala să înceapă în regim normal din toamnă. 

”Am analizat modalităţile în care am putea redeschide unităţile de învăţământ începând cu 2020 – 2021. Toate scenariile pe care le avem ţin cont de recomandările Ministerului Sănătăţii. Cel mai bun scenariu va fi acela în care elevii, unii vor fi la şcoală şi alţii vor urmări cursurile în sistem online, urmând să facă rocada în funcţie de situaţia epidemiologică”, a declarat ministrul.

Advertisements

Conform lui Anisie, unul dintre scenariile luate în calcul era să înceapă şcoala normal, ”dar nu e cazul de situaţie normală”, iar dacă va fi din ce în ce mai rău mai rău, să continue învăţarea online.

Referitor la nemulţumirile exprimate de elevi în legătură cu educaţia online, ministrul a declarat că vor fi organizate cursuri de formare pentru profesori, ”pentru a îmbunătăţi ceea ce s-a făcut”.

Citește și:

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

CUNOSCUT OM DE AFACERI DIN CURTEA DE ARGEȘ CONFIRMAT POZITIV cu COVID 19 – Se fac teste și celor cu care a intrat în contact

Publicat

in

De

Un cunoscut om de afaceri din Curtea de Argeș a fost depistat cu noul coronavirus după ce a fost testat de personalul medical. Cum acesta activeaza intr-un domeniu sensibil in acest context, toti cei cu care a luat contact – clienti sau parteneri de afaceri – înainte de a se afla că are infecţia, sunt testati sau au intrat deja in izolare pana la aflarea restultatelor testelor PCR.

Potrivit informatiilor, unul dintre angajatii sai, a fost deja testat pozitiv si are somptome specifice COVID 19.

Advertisements

Revenim cu detalii…

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend