Conecteaza-te cu noi

MONDENITATI

HALUCINANT | Cum justifică Stelian Tănase cenzurarea documentarului Moștenirea Clandestină

Avatar

Publicat

in

Stelian Tănase își justifică cenzura aplicată în cazul documentarului Moștenirea Clandestină, pe motiv că el este doctor în istorie și că materialul respectiv făcea propagandă comunistă.

stelian tanase - tvrStelian Tănase a oferit luni, în cadrul conferinței de presă prilejuite de lansarea grilelor TVR, explicații halucinante și de-a dreptul penibile, cu privire la oprirea emisiei TVR Moldova. După ce în primă fază a negat că ar fi făcut acest lucru și că Directorul TVR Internațional, minte, Stelian Tănase a spus că a decis să oprească difuzarea documentarului Moștenirea Clandestină, pe motiv că acesta făcea propagandă comunistă.

Nimic mai fals. În loc de explicații concrete, Tănase s-a rezumat să spună că respectivul documentar a fost difuzat de 70 de ori la TVR, însă era vorba de celelalte 9 episoade și nu de cel de-al zecelea, cenzurat pe TVR Moldova.

Pentru că a bâlbâit un răspuns, în apărarea lui Stelian Tănase au sărit în cadrul conferinței, Florin Iaru, Irina Radu și Ion Cristoiu. Irina Radu, director de programe, cea care a aprobat difuzarea tuturor celor 10 episoade ale documentarului Moștenirea Clandestină, s-a răzgândit și a spus că s-a oprit difuzarea lui pe motiv de propagandă comunistă, cântând astfel în ton cu nou ei șef, doar ca să se pună bine cu acesta. Irina Radu a avut tupeul să spună că Beatrice Comănescu a greșit pentru că a dat curs solicitări lui Stelian Tănase și că dacă știa că acest lucru nu este permis, nu trebuia să oprească emisia TVR Moldova.

Cenzurarea documentarului pe TVR Moldova, în data de 7 februarie 2014, la ora 14.08, este cu atât mai ciudată, întrucât pe 29 ianuarie 2014, același episod a fost difuzat fără probleme pe TVR 1.

Ion Cristoiu, proaspăt parașutat la TVR 2, de către Stelian Tănase a sărit imediat să-l apere pe noul lui șef, care-i bagă lunar în buzunar, mii de euro pentru că va realiza o emisiune culturală.

Ion Cristoiu a deturnat discuția despre cenzura aplicată de Stelian Tănase, prin atac la persoană. Pe un ton superior și arogant, Ion Cristoiu l-a întrebat pe Sebastian Popescu, redactor șef la exclusivNEWS.ro, că cine este și de unde este. La auzul numelui reprezentantului site-ului de știri, al conferința de presă, Ion Cristoiu a spus că nu a auzit de el și că este un neica nimeni ”un cetățean care se bagă în seamă”.

Ion Cristoiu a avut tupeul să spună în cadrul conferinței de presă că el este o vedetă tv și că el face o favoare TVR și nu invers. Că are zeci de oferte de la televiziunile private de unde putea câștiga mult mai mulți bani decât de la TVR.

Stelian Tănase a anunțat că relansează grilele canalelor TVR cu Ion Cristoiu, Cornel Nistorescu, Mircea Dinescu, Florin Iaru și Miruna Munteanu. Și că va servi românilor cultură de înaltă calitate de dimineața până seara.

 

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

INEDIT! Fost europarlmentar, din birourile de la Bruxelles… la cules de prune pe deal!

Avatar

Publicat

in

“Veşnicia s-a născut la sat” credea Lucian Blaga și, daca marele poet mai trăia și atăzi, probabil se felicita pentru ca, acum aproape 100 de ani, nu era convins de asta, ci doar credea acest lucru. O postare pe facebook a fostului europarlamentar PSD, argeșeanca Gabriela Zoană, ar putea reformula celebrul vers al lui Blaga: Veşnicia s-a născut la sat, s-a evaporat in meandrele tehnologiei moderne dispărând pe facebook, tablete si telefoane, dar poate renaște doar atunci cand redevenim copii în livada bunicilor…

Asta pentru ca fostul europarlamentar, avocat de meserie si om de baza al PSD, nu a mai postat pe facebook poze de la Bruxelles, din timpul activităților de partid sau de prin calatorii în țări exotice. Și-a surprins prietenii cu imagini din livada bunicilor din timpul unei activități pe cale de dispariție – culesul prunelor, la care a audăugat și parte amintirile personale din copilaria petrecută într-un sat din Argeș. Postarea Gabrielei Zoană a strâns sute de aprecieri, trădeaza o altă latură a acestia si, probabil, i-a îndemnat pe mulți cei care au văzut-o să nu mergă astazi la o terasă din centru unde să butoneze din greu telefonul, să nu plece la Mamaia doar ca sa faca un selfie de fițe, ci să dea o fugă la țară pentru a redescoperi veșnicia…

Publicitate

Iată și o parte din texul care însoțește imaginile cu frumoasa pesedista la cules de prune, in livada buncilor de la țară.

“În anii copilăriei mele mergeam mereu la cules de prune la bunicii mei, de fapt era o activitate foarte așteptată și prilej pentru noi, copiii, să ne luăm la întrecere. Îmi amintesc cum urcam în grabă scara de la butoiul unde vărsam prunele care era imens, înalt cât tot hambarul. Cu gălețile pline alergam din livadă la hambar, nerăbdătoare să le umplu din nou. Culesul prunelor era foarte important în casa copilăriei mele și principalul mijloc de venit pe timpul iernii: tătăiță era negustor de țuică și bătea țara în lung și-n lat să-și vândă marfa. Bunicii mei au fost cei mai frumoși oameni pe care i-am cunoscut vreodată, frumoși la chip, frumoși la suflet și cu o inteligență emoțională demnă să umple cărți întregi de parenting și dezvoltare personală.”, a scris, alături de fotografii, Gabriela Zoană.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Șoc! O artistă iubită de public a divorțat

Avatar

Publicat

in

Anca Turcașiu, după 22 de ani de căsnicie cu George Cristian, divorțează. Anunțul cu un puternic impact a fost făcut chiar de către artistă.

“Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l am ales să mi fie sprijin! Suflet pereche! In brațele căruia am crezut că voi imbatrani! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie!
Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului! Nu așteptați nimic de la mine! Nu voi răspunde nimănui! Viața mea personală nu va fi expusă niciodată!

Publicitate

Rămân demnă, optimistă și sigură că voi redeveni fericită și iubită ! Sunt aici pe Pământ că să ofer iubire, bucurie și voi face asta până la sfârșit! Mulțumesc anticipat presei pentru liniște! Vă mulțumesc celor care mi ați fost alături in această perioadă grea din viața mea! Vă mulțumesc mult! Fără voi n aș fi putut!”, acesta a fost mesajul artistei într-o postare de pe rețeaua de socializare Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend