Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

HALUCINANT ! Ce fac tinerele cupluri din Argeş în cimitire ? Mărturia unui paznic

Publicat

in

Ce ar putea cauta tinerele cupluri in cimitirele din Arges la ceas de seara ? Da, cu siguranta v-ati gandi la prostii! Dar daca va spunem ca acestea isi noteaza de zor nume de pe crucile din cimitir ? Ei bine, nu o sa va vina sa credeti dar, potrivit paznicului de la unul din cunoscutele cimitire din Pitesti, din ce in ce mai multe cupluri casatorite din Pitesti vin in cimitir pentru a se inspira in alegerea numelui viitorului copil. ” De pe la 5 seara isi fac aparitia din ce in ce mai des si mai multi in ultima perioada. Am crezut ca sunt rude ale mortilor dar intrau in cimitir razand, chicotind, veseli, nevoie mare. I-am urmarit si am vazut ca multi luau crucile la rand si notau ceva. La iesire i-am intrebat si eu ce inseamna asta. Un cuplu mi-a zis ca asa se poarta acum, mai nou, printre tinerii casatoriti: sa alegi numele copilului in cimitir, de pe cruci. M-am inchinat si eu si mi-am zis ca tinerii din ziua de azi au luat-o razna. Cum sa alegi numele copilului tau dupa numele mortilor din cimitir ? De-aia v-am apelat ca sa veniti sa ii pozati si sa ii dati la ziar, poate asa le vine mintea la cap !”, a fost marturisirea celui care s-a recomandat a fi V.P.,  paznic la cimitirul Sf. Gheorghe din Pitesti şi om cu credinţă buimăcit de acest nou obicei ciudat, acela de a alege numele viitorului copil de e crucile din cimitir.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ministrul Sănătății: Prelungirea unor stări de alertă, după 15 iulie, este aproape iminentă

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicii lansează un avertisment dur! Unele victime ale coronavirusului riscă să nu se mai recupereze niciodată

Publicat

in

De

Potrivit unor studii, mulți pacienți care au scăpat deja de covid-19 încă se confruntă cu tot felul de probleme de sănătate, cum ar fi boli renale, psihoză, insomnii, infecții ale coloanei vertebrale, accidente vasculare cerebrale, oboseală cronică sau probleme de mobilitate.

Specialiștii spun că e posibil ca unele victime să nu se mai recupereze niciodată după ce au luat virusul.

Advertisements

COVID-19 e o infecție sistemică și afectează toate organele corpului, nu e doar o boală respiratorie, au mai explicat experții. Victimele acestui virus ar putea să se confrunte cu probleme de concentrare sau chiar de a efectua exerciții fizice, potrivit news.sky.

Toate grupele de vârstă sunt vulnerabile, mai subliniază medicii din Italia. Ei pun accentul pe importanța păstrării distanței sociale, spălatului des pe mâini și purtării măștilor de protecție.

„La început am crezut că este o gripă, apoi am crezut că este o gripă cu pneumonie, dar ulterior am descoperit că este o boală sistemică. Acum observăm și alte manifestări acute de insuficiență renală care necesită dializă sau accidente vasculare cerebrale, apoi infarct miocardic acut, deci o mulțime de complicații ale virusului. De asemenea, există o proporție semnificativă a populației cu leziuni cronice cauzate de virus”, a declarat un expert.

Și cercetătorii de la Londra s-au arătat îngrijorați de efectele COVID-19. Aceștia au realizat un studiu din care a reieșit că infecția cu coronavirus ar putea afecta creierul definitiv. Mulți specialiști au dezvăluit și faptul că pacienții cu coronavirus pot avea anumite probleme luni de zile, chiar și după vindecare.

Medicul Virgil Musta, de la Spitalul de Boli Infecțioase din Timișoara, a confirmat că infecția cu coronavirus poate afecta atât sistemul nervos, cât și alte organe precum ficatul, pancreasul sau rinichii. „Da, este adevărat. Și nu numai creierul poate fi afectat, ci și alte organe. Ficatul, pancreasul, rinichiul, intestinele. Toate pot fi afectate de acest virus nou. La nivelul creierului pot apărea mai multe forme de manifestare. Virusul poate acționa direct în sistemul nervos, dând encefalită, o boală foarte gravă cu o mortalitate ridicată. Se pare că este una dintre cauzele de mortalitate în formele severe de boală”.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend