Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

HALUCINANT !!! Autorităţile vor să dea vina pe părinți pentru îmbolnavirea copiilor, acuză un părinte

Avatar

Publicat

in

Bobi Modan, tatăl unuia dintre bebelușii internați în spital cu infecție digestigă gravă, a intrat în direct la Realitatea TV, în cadrul emisiunii Jocuri de Putere, și a dezvăluit cum au fost tratați de medicii din Pitești, înainte de a ajunge la București.

Bobi Modan este din Topoloveni și este tatăl unui băiețel de 9 luni, care se află internat la Spitalul Clinic de Urgență Marie Curie din Capitală în acest moment.

Publicitate

Acesta a povestit cum a fost tratat de medicii de la Pitești atunci când a ajuns cu copilul în spital.

“Miercuri seara (n.r. 3 februarie) l-am internat la Pitești. Nu l-am internat la Pediatrie, pentru că medicul de gardă dormea. Asistentele ne-au trimis la Infecțioase, pentru că cel mic avea diarie și vomă. Am vrut să vorbim cu doctorul de gardă, doamna Ceaușescu, dar asistentele au zis că se odihnește și că nu o deranjează. Ne-a făcut radiografie și ne-a trimis la Infecțioase. Am stat o zi și am văzut că era ceve în neregulă cu copilul”, a spus tatăl bebelușului.

Acesta a mărturisit că a așteptat mai mult de o oră ambulanța care i-a transportat la București. Asta pentru că autovehiculul a venit de la 20 de kilometri de Pitești, întrucât spitalul din Pitești nu dispunea de medic pentru ambulanță.

“Ne-am întors la Pediatrie, unde ne-au spus că ce-l mic e ok, cu toate că era umflat. Au spus că e în regulă copiulul, că are puțină apă la rinichi. Am cerut fișa de internare să văd cu câte kilograme l-am internat. Am venit cu el cu 7,8 kilograme și el avea 9 kilograme și ceva. Deci cu 2 kilograme mai mult decât în ziua în care l-am internat. A luat 2 kilograme în plus în doar trei zile. După aia ne-au trimis la București. Am așteptat o oră să vină ambulanța, pentru că nu aveau medic pe ambulanță. Am ajuns într-un final la spitalul Marie Curie. Am avut noroc cu doctorii de la Marie Curie. Soția mea este internată și acum cu cel mic”, a explicat Bobi Modan.

“Deocamdată nu se știe care ar putea să fie cauza. Așteptăm rezultatele de mâine. Apa este exclusă, laptele exclus, mai rămân doar fructele. Acum așteptăm să urineze copilul, pentru că nu urinează. E grav. Dacă ne trimitea din prima seara la București scăpa cu o singură sondă. De miercuri este în starea asta, de 8 zile. Dacă mai stăteam o zi, murea copilul”, a continuat tatăl bebelusului.

Acesta susține că i-a chemat pe anchetatori în casa sa pentru a colecta probe, pentru că, spune acesta, se aruncă vina pe părinți.

“Am chemat și poliția la mine acasă. Au venit inspectorii, au luat probe. Eu i-am chemat ca să vadă că avem de toate, toate condițiile. Ei vor să dea vina pe părinți, să se scoată basma curată. Copilul ăla e nevinovat”, a explicat Bobi Modan.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Ludovic Orban face curățenie! Mutările făcute vineri seara

Avatar

Publicat

in

De

Premierul Ludovic Orban continuă curățenia începută în Consulate.

Șeful Guvernului a decis să recheme în țară doi consuli.

Publicitate

În ședința de vineri seara, Guvernul Orban a aprobat, prin două hotărâri de guvern, rechemarea consulilor generali ai României de la Marsilia (Republica Franceză) şi Odesa (Ucraina).

Astfel, prin hotărârile aprobate de Guvern au fost rechemaţi din calitatea de consul general al României la Marsilia, Iulia Buje, şi, respectiv, de consul general al României la Odesa, Emil Rapcea.

Iulie Buje a fost numită consul general, şef al Consulatului General al României la Marsilia, Republica Franceză, în septembrie 2016.

Emil Rapcea a fost numit consul general, şef al Consulatului General al României la Odesa în aprilie 2012.

Vezi și

SURSE Se ascut cuțitele între grei! Ce se ascunde în spatele descinderii greșite în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Gavriș nu a vrut să ia polițiștii, a luat jandarmii. I-a întrebat pe frații lui Pian dacă i-au înregistrat pe Vasilescu și pe Berechet’

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Epidemiologul Molnar Geza desființează Guvernul: ‘Uneori frizează chiar și o dictatură’, ‘Un război psihologic cu cifre care nu spun prea multe’

Avatar

Publicat

in

De

Epidemiologul Molnar Geza a desființat, pur și simplu, Guvernul Orban și autoritățile decidente.

Geza acuză că este un haos general, din cauza „revenirii agresive de-a dreptul a ameninţărilor administrative care uneori frizează chiar şi o dictatură şi un război psihologic cu cifre care nu spun prea multe”.

Publicitate

„Pot să zic că este un haos general în percepţia stării epidemice atât la nivel de populaţie cât şi, din păcate, la foarte mulţi decidenţi. Acest lucru se datorează revenirii agresive de-a dreptul a ameninţărilor administrative care uneori frizează chiar şi o dictatură şi un război psihologic cu cifre care nu spun prea multe”, a declarat epidemiologul Molnar Geza, vineri, la Digi24.

Molnar Geza a vorbit despre evoluţia pandemiei de COVID-19, explicând că faptul că avem peste 1400 de cazuri era „adevărul unei evoluţii a stării epidemice în cadrul pandemiei de coronavirus”.

Acesta s-a declarat întristat că patologia medicală din cadrul pandemiei „este foarte abil şi treptat scoasă din ce în ce mai mult din gestionarea faptică a serviciilor profesionale medicale”.

Potrivit unui studiu al INSP, dacă tendinţa actuală se menţine, într-o lună, România ar putea avea până la peste 2.800 de cazuri de COVID-19 pe zi. Despre acest studiu, profesorul Geza a declarat că nu este vorba de o cercetare realizată de INSP, ci un grant de cercetare – aşadar, nu este părererea generală a INSP.

„Cu toate acestea, apreciez foarte mult efortul colegilor pentru această evaluare şi chiar dacă unele cifre şi unele prognoze le consider exagerate este foarte binevenit că şi la noi în ţară se fac lucrări complexe sub acest aspect şi nu întotdeauna aşteptăm de la alţii că să ne calculeze ratele şi morbidităţile”, a completat Geza.

Vezi și

SURSE Se ascut cuțitele între grei! Ce se ascunde în spatele descinderii greșite în cazul uciderii lui Emi Pian: ‘Gavriș nu a vrut să ia polițiștii, a luat jandarmii. I-a întrebat pe frații lui Pian dacă i-au înregistrat pe Vasilescu și pe Berechet’

E haos în spitale! A revenit criza de echipamente medicale. Mărturia unui medic: ‘Din bandaje, cârpe ne facem echipament!’

EXCLUSIV Cu ce se ocupă Richard Rinu, arestat pentru uciderea lui Emi Pian – Afaceri cu Ciprian Pian

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend