Conecteaza-te cu noi

Comunicate de Presa

HalloWinner Cat Show!

Avatar

Publicat

in

Afis Sofisticat

Marele eveniment al acestei toamne este Expozitia internationala de pisici – HalloWinner Cat Show. Chiar in preajma noptii de Halloween clubul SofistiCAT organizeaza in zilele de 1 si 2 noiembrie un atractiv concurs de pisici venite de peste mari si tari.

La eveniment – care se va desfasura in Bucuresti, la Sala Palatului intre orele 10 – 17 (atat sambata, cat si duminica) – vor participa peste 200 de pisici de rasa venite din diferite colturi ale lumii.

Prin fata juriului, compus din sase arbitri internationali vor defila frumoase exemplare de Persana, Exotica, Maine Coon, Norvegiana de Padure, Ragdoll, Siberiana, Angora Turceasca, Sacra de Birmania, Bengaleza, British Shorthair, Abysiniana, Chartreaux, Devon Rex, Don Sphynx, Albastru de Rusia, Burma, Singapura, Sphynx, Orientala si Siameza.

Atat sambata, cat si duminica, vor avea loc etapele preliminare ale concursului. Punctul culminant al manifestarii este concursul BEST IN SHOW. Finalistii celor patru categorii (persane si exotice, par semilung, par scurt, orientale si siameze) se vor intrece in marea finala pentru un loc pe podium. Sponsorii vor oferi premii generoase pentru finalisti, constand in hrana si accesorii pentru pisici. Premii speciale vor fi acordate pisicilor castigatoare ale concursului Full Monty – la care vor participa numai pisicile care nu mai au nimic de ascuns si anume din rasa Sphynx si Don Sphynx.

Vizitatorii vor putea admira gratioasele feline intrecandu-se in frumusete si vor putea achizitiona o gama larga de produse si accesorii destinate atat pisicilor (hrana, igiena, joaca), cat si iubitorilor acestora (bijuterii, tricouri, posete etc.) la preturi promotionale. Vor fi picturi pe fata pentru cei mari si mici precum si tombole cu premii atat pentru expozanti, cat si pentru vizitatori.

Evenimentul este foarte indragit de catre public, fiind vizitat de un numar de peste 10 000 de oameni. Are publicul sau fidel de aproape 10 ani. Expozitia este puternic mediatizata in presa, televiziune, radio si on-line.

Ca de fiecara data se va desfasura si campania “ARATA CA ITI PASA”, in cadrul careia se vor strange donatii (in bani sau hrana) pentru animalele din adaposturi. Organizatiile pentru protectia animalelor ROBI, Free Pets, Red Panda si Gia vor aduce pisici vaccinate si sterilizate spre adoptie.

Conditii de participare :

Pisicile vor fi inscrise in catalog pana la data 15 octombrie.Toate inregistrarile vor fi trimise pe adresa sofisticatclub@gmail.com.
Pisicile inscrise in concurs trebuie sa aiba aiba toate vaccinarile la zi, inclusiv vaccinul antirabic.
Pentru intrebari suplimentare va rugam sa folositi adresa sofisticatclub@gmail.com
Pretul unui bilet este de 10 lei, pensionarii au bilet redus la 5 lei, iar copiii au acces gratuit.

Va asteptam cu drag sa votati cea mai frumoasa pisica! ”

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Federa┼úia SANITAS atrage aten┼úia: Echipamentele vechi ┼či suprasolicitarea personalului fac posibil─â repetarea oriunde a tragediei de la Spitalul Jude┼úean Neam┼ú

Avatar

Publicat

in

Tragedia de la Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â Neam┼ú se poate repeta oric├ónd, ├«n oricare alt─â unitate sanitar─â din Rom├ónia, din cauza lipsei echipamentelor medicale adecvate, a infrastructurii tehnice vechi din spitale ┼či a suprasolicit─ârii personalului medical existent, se men┼úioneaz─â ├«ntr-un comunicat remis luni AGERPRES de Federa┼úia SANITAS.

Organiza┼úia sindical─â din domeniul sanitar “atrage aten┼úia c─â situa┼úii similare pot avea loc oric├ónd ├«n alte institu┼úii sanitare din Rom├ónia, cauzele principale fiind lipsa echipamentelor medicale adecvate, infrastructura tehnic─â veche, care nu func┼úioneaz─â ├«n parametri normali, ┼či suprasolicitarea personalului medical existent”, se precizeaz─â ├«n comunicat.

În context, reprezentanţii Federaţiei SANITAS s-au declarat solidari cu personalul din Spitalul Judeţean de Urgenţă Neamţ.

“Federa┼úia SANITAS din Rom├ónia este solidar─â cu colegii no┼čtri de la Spitalul Jude┼úean de Urgen┼ú─â Neam┼ú care au trecut prin tragedia incendiului de la sec┼úia de ATI ┼či care, ├«ntr-un act firesc de responsabilitate profesional─â, au f─âcut tot ceea ce era posibil pentru salvarea pacien┼úilor”, potrivit comunicatului.

Pe de alt─â parte, organiza┼úia sindical─â subliniaz─â c─â autorit─â┼úile nu implementeaz─â politici de rezolvare a problemelor grave ale sistemului sanitar ┼či solicit─â societ─â┼úii civile s─â pun─â presiune pe mediul politic, astfel ├«nc├ót acesta s─â reformeze sistemul de s─ân─âtate.

“SANITAS atrage aten┼úia colegilor din s─ân─âtate c─â este momentul ├«n care trebuie s─â ne unim vocile pentru a cere autorit─â┼úilor s─â se trezeasc─â la realitate ┼či s─â fac─â ceea ce este absolut necesar pentru func┼úionarea normal─â a acestui domeniu. Altfel, prin t─âcerea noastr─â, risc─âm s─â devenim ‘complicii’ guvernan┼úilor la distrugerea sistemului medical public din Rom├ónia! Iar vocea unic─â trebuie s─â dep─â┼čeasc─â limitele domeniului medical. Cerem societ─â┼úii civile s─â vin─â al─âturi de noi ├«n tot acest demers, pentru c─â S─ân─âtatea rom├óneasc─â trebuie, ea ├«ns─â┼či, s─â fie vindecat─â. Apel─âm la organiza┼úiile sindicale, cele profesionale, la asocia┼úiile de pacien┼úi ┼či alte organiza┼úii cu activitate ├«n domeniu. ├Än acest moment, sistemul public de s─ân─âtate este bolnav cronic, iar perspectivele de ├«ns─ân─âto┼čire sunt minime, dac─â nu ├«i vom obliga pe cei care r─âspund de managementul lui la toate nivelurile s─â adopte o politic─â coerent─â de ├«nnoire a acestuia”, se precizeaz─â ├«n comunicat.

Potrivit Federa┼úia SANITAS, principalele probleme care afecteaz─â sistemul medical sunt managementul defectuos ┼či lipsa de coordonare a autorit─â┼úilor care r─âspund de buna func┼úionare a sistemului de s─ân─âtate, uzura fizic─â ┼či moral─â avansat─â a infrastructurii tehnice, lipsa de resurs─â uman─â calificat─â din institu┼úiile sanitare, interesul sc─âzut pentru s─ân─âtatea ┼či securitatea angaja┼úilor la locul de munc─â, lipsa dot─ârilor medicale, formalismul ┼či superficialitatea cu care sunt tratate instructajele periodice, respectarea protocoalelor ┼či a procedurilor interne, insuficien┼úa materialelor ┼či echipamentelor medicale ┼či de protec┼úie. 

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

ALERT─é COVID!!! ARGE┼×UL A TRECUT ├ÄN SCENARIUL GALBEN CU 190 CAZURI NOI DE INFECT─éRI

Avatar

Publicat

in

Institu╚Ťia Prefectului Arge╚Ö informeaz─â c─â, potrivit datelor furnizate de Direc╚Ťia de S─ân─âtate Public─â, situa╚Ťia epidemiologic─â din jude╚Ť se prezint─â astfel:

-persoane aflate ├«n carantin─â institu╚Ťionalizat─â: 1;

-persoane ie╚Öite din carantin─â institu╚Ťionalizat─â: 1493;

-persoane aflate în izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 1985, dintre care 659 în carantină la domiciliu și 1326 în izolare;

-persoane ieșite din izolare/carantină (anchetă epidemiologică): 14106;

-persoane internate în spital: 445 (ieri 447);

-persoane internate la ATI: 39 (ieri 33);

-persoane vindecate: 6005 (ieri 5918);

-persoane diagnosticate pozitiv: 7606 (ieri 7416);

-cazuri nou confirmate, în ultimele 24 de ore: 190 (ieri 179);

-număr teste efectuate în spitalele publice: 52659 (dintre care 517 în ultimele 24 de ore);

-persoane decedate de la începutul pandemiei: 276 (ieri 274).

Deces 275: B─ârbat, 55 de ani cu comorbidit─â╚Ťi: HTA, obezitate, bronhopneumonie obstructiv─â cronic─â;

Deces 276: B─ârbat, 77 de ani, cu comorbidit─â╚Ťi: HTA, AVC acut ischemic, insuficien╚Ť─â renal─â cronic─â, diabet zaharat tip II.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend