Conecteaza-te cu noi

SPORT

Halep a dat lovitura datorită lui Darren Cahill. Cât a câștigat în perioada cu Darren antrenor

Publicat

in

Ştirea finalului de an din tenisul mondial a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Darren Cahill a anunţat că întrerupe colaborarea cu Simona Halep.

Australianul care a ajutat-o pe româncă să devină lider mondial şi câştigătoare de turneu de Mare Şlem nu va mai fi antrenorul Simonei din 2019.

Dincolo de performanţele avute cu Darren Cahill, Simona pierde nu doar un antrenor ci şi o adevărată mină de aur. Câştigurile materiale ale româncei alături de Darren sunt de-a dreptul fabuloase. Un calcul simplu spune că australianul i-a adus româncei 40 de lei pe minut.

În urma colaborării dintre cei doi rămân opt turnee câştigate. Potrivit calculelor făcute de jurnalişti, Halep şi Cahill au fost împreună timp de 1.341 de zile (1.931.040 de minute). Rezultă că Simona a câştigat, în medie, aproximativ 10 dolari pe minut, adică aproape 40 de lei pe minut.

Publicitate

Darren Cahill, cunoscut drept unul dintre cei mai scumpi antrenori din lumea tenisului, i-a antrenat inclusiv pe Agassi şi Hewitt. Astfel, comisionul lui Cahill din câştigurile Simonei Halep s-a situat undeva în jurul a 20 de procente, el încasând aproximativ un milion de dolari pe an.

Cu Darren antrenor, Simona a devenit lider mondial, a câştigat aproape 21 de milioane de dolari doar din tenis şi a cucerit turneele Indian Wells 2015, Madrid 2016, Bucureşti 2016, Toronto 2016, Madrid 2017, Shenzhen 2018, Roland Garros 2018 şi Toronto 2018.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ȘOCANT! Un fotbalist a murit înecat într-un lac din SUA

Publicat

in

Un fotbalist ghanez, Derrick Otim, a murit la vârsta de 24 de ani, după ce s-a înecat într-un lac de pe teritoriul SUA.

Otim a fost un proaspăt absolvent al cursurilor Xavier University, din Cincinnati, Ohio, motiv pentru care a decis să petreacă reușita împreună cu o parte din prietenii săi.

Publicitate

Conform surselor din internațională, Otim cu prietenii și colegii săi au decis să meargă la Lacul Keowee, din Carolina de Sud, iar decizia avea să-i fie fatală fotbalistului.

Chiar dacă medicii și forțele de ordine au intervenit în scurt timp, tânărul fotbalist a murit.

A jucat mult timp pentru echipa universității, fiind considerat unul dintre cei mai buni jucători.

În 2018, Lake Keowee a fost descris drept cel mai mortal corp de apă din Carolina de Sud, potrivit surselor dintr-un articol de știri locale din străinătate.

32 de persoane au murit înecate în acest lac într-un interval de 25 de ani.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Ministrul sporturilor în legătură cu competițiile sportive cu spectatori

Publicat

in

Ionuț Stroe, ministrul sporturilor, a declarat pentru Digi24 că “șansele să vedem suporteri în tribune la competițiile sportive sunt destul de mici întrucât cifrele pandemiei au revenit la cote îngrijorătoare.”

Gradul de conformare la reguli este la cote minime, iar mult așteptata relaxare de la 1 iulie a fost amânată pe bună dreptate, declară acesta.

Publicitate

“Momentul când vom relua competițiile cu spectatori va fi când cifrele pandemiei vor fi spre zero. Spectacolele sportive sunt adunări publice la care pot participa mii de oameni, de aici restricționarea accesului pe stadioane. Am lucrat la un scenariu la o posibilitate legală de a asigura spectatori pe stadioane, dar asta va intra în vigoare când nu vom mai avea pandemie. Va fi cu număr redus, cifrele la care lucrăm sunt de 10% din capacitatea stadioanelor, cu rezervare prealabilă. Dar numai dacă cifrele pandemiei vor fi foarte foarte mici”, a adăugat Ionuț Stroe.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend