Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

HALAL POLITICIAN ! Consilierul Ionel Păunescu, făcut de râs de argeșeni după ce i-a jignit

Publicat

in

Fosta mana dreapta a penalului Mircea Drăghici si inca sofer al masinii deputatului, trecut prin PAM si acum la PRO ROMÂNIA lui Ponta, consilierul Ionel Păunescu isi arata originile politice dar si cele sociale, de pe undeva din Valea Uleiului. Astfelm in plina pandemie de coronavirus, cand ar trebui sa fim calmi si ingaduitori, Paunescu s-a apucat sa jigneasca pe facebook cativa tineri care ii comentasera la o postare despre aparitia coronavirusului in lume. Obisnuit ca la PSD si fezandat de politica actuala a fostului pesedist Victor Ponta, Paunescu nu numai ca nu a fost de acord cu rectiile tinerilor la postarea sa dar s-a apucat sa îi și jigneasca si sa ii blocheze efectiv. Nu ca ar fi prima dată! Firesc, tinerii care aveau ceva asteptari de la Paunescu, doar este alesul argesenilor in Consiliul Local, au facut publica atitudinea acestuia, una de cocalar al politicii locale dib Curtea de Arges, asa cum reiese din ceea ce spun tinerii jigniti de marele politician de la Valea Uleiului. CAestia si-a exprimat, tot pe facebook, dezam[girea față de politicienii din Curtea de Arges si in special față de aacest plimbăreț politic scolit de PSD prin intermediul penalului Mircea Draghici.

” Dl consilier local Ionel Păunescu m-a blocat după un schimb de replici în care îi expuneam părerea mea. Tocmai share-uise ideile unui alt domn cum că virusul e creat în laborator să facă rău nu știu cui, conspirații, noua ordine mondială etc. I-am explicat că aceste postări pot duce la nesocotirea măsurilor luate de autorități, la zădărnicirea eforturilor medicilor și, în final, îi pot pune în pericol pe cei vulnerabili din familiile noastre.
Nu mai comentez jignirile pe care mi le-a adresat.

Bravo, Ionel! Tocmai ai demonstrat că un candidat la primăria Curtea de Argeș are musai niște caracteristici pe care le-am văzut deja la oameni din administrația locală: aroganță, incapacitate de a înțelege alte puncte de vedere, incapacitate de a purta un dialog cu argumente fără a jigni/pune etichete, tehnica pumnului în gură. Deci, să nu ne mințim că partidul din care faci acum parte e altceva decât un pui de psd cu aceleași metehne.”, a scris, revoltata de atitudinea consilierului Paunescu, Iulia Georgescu, o tanara dn Curtea de Arges.

Un alt tanar a scris si el despre halul in care un consilier local de teapa lui Ionel Paunescu, intelege sa dialogheze cu cei care l-au votat.

” Domnul Ionel Paunescu face parte din Consiliul Local al Municipiului Curtea de Arges si probabil ca se considera un ,,influencer,, asta ii face un fel de zeu al facebook-ului si daca cineva nu e de acord cu ce spune dansul ii da block, pentru ca poate.
O atitudine care pe mine ma pune pe ganduri.
Presupunem ca o sa candideze pentru primarie si o sa ajunga primar iar un cetatean va fi nemultumit de ce a facut, ce o sa faca? Il va da afara din oras? A, si bonus ii va da block si pe facebook?
Apropo de treaba asta, si eu am block dar nu inteleg exact de ce, probabil pentru simplul fapt ca sunt de la PLUS.
Domnule Ionel Paunescu, poate vedeti aceasta postare pe undeva, puteti sa imi spuneti si mie de ce mi-ati dat block? „

Firesc, comentariile nu au intarziat sa apara. Iata cateva:

Olimpia Axmann:  Ăștia stau de prea mult timp in scaunele de la vârful comunității,din păcate un vârf lipsit de educație,bun simt,și multe altele.Nu uitați dragi aleși că funcția nu este pe viață iar căderea de sus poate aduce mari vânătăi in dosurile dvs deja prea rotunde și umflate!

Mihai Stanciulescu : Astia sunt politicienii locali, plini de tupeu, aroganta, ipocrizie, lipsa de bun simt si culmea sunt multi, chiar foarte multi pe care inca ii mai pacalesc!

Claudiu Olteanu: Nu ești singura, a dat block tuturor care și-au spus părerea, chiar dacă cu argumente și civilizat. Este un mic Ponta de Curtea de Argeș, un om fals…

Anca Ungureanu: Am avut câteva discuții via facebook cu aceste două persoane și am terminat prin comentarii șterse și block. Este ceva ce nu ți-ai imagina despre un individ mai mare de grupa mijlocie de grădiniță. Atât de mic, puțin în felul său de a gândi, încât nu poți înțelege cum încă se mai intitulează consilier?

Cosmin Dumitrescu:  Acest individ, limbricul ionel paunescu, care voteaza numai cum ii dicteaza psd-ul ( pentru scumpirea apei cu 40% , marirea taxelor si impozitelor etc) , vrea sa candideze la primaria Curtea de Arges??
Acest limbric din Valea Uleiului, a candidat acum 4 ani la primaria Valea Iasului si a luat 7 ( sapte ) voturi , iar acum vrea sa fie primar in orasul nostru????

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

ACTUAL

Coaliția pentru Dezvoltarea României (CDR): ‘Mediul de afaceri va continua să susțină Guvernul în toate demersurile pe care le va face ca România să adere în cel mai scurt timp la spațiul Schengen’

Publicat

in

De

Reprezentanţii Coaliţiei pentru Dezvoltarea României (CDR) au declarat că mediul de afaceri va continua să susţină Guvernul României în toate demersurile pe care le va face ca România să adere în cel mai scurt timp la spaţiul Schengen.

Economia românească pierde oportunităţi importante prin decizia nefondată de neacceptare. Mediul de afaceri va continua să susţină Guvernul României în toate demersurile pe care le va face ca România să adere în cel mai scurt timp la spaţiul Schengen, astfel încât împreună cu statele membre să contribuim şi mai mult la unitatea şi dezvoltarea economiei europene. Rămânem optimişti că eforturile şi evoluţia României vor fi recunoscute cât mai curând la nivelul întregii Uniuni Europene„, se arată într-un comunicat al organizaţiei, informează agerpres.ro.

Organizaţiile membre CDR au urmărit atent procesul de monitorizare şi au susţinut în mod activ aderarea României la spaţiul Schengen prin întâlniri cu autorităţile, declaraţii publice, adrese către ambasade, discuţii cu organizaţiile de afaceri din ţările membre din Uniunea Europeană, subliniind multiplele avantaje economice, nu doar pentru ţara noastră, dar şi pentru întreaga economie europeană.

Potrivit sursei citate, beneficiile economice şi sociale ale aderării României la spaţiul Schengen sunt stimularea economiei, facilitarea comerţului cu celelalte ţări europene, creşterea atractivităţii României ca destinaţie pentru investiţii, reducerea costurilor şi timpului de transport, o mai bună integrare a României în comunitatea europeană, dar şi oportunităţi diverse pentru agenţii economici autohtoni care caută alternative pentru amplasarea investiţiilor.

Toate acestea nu ajută doar la dezvoltarea ţării noastre, dar reprezintă şi oportunităţi de afaceri şi călătorii, fluidizarea comerţului transfrontalier, reducerea costurilor cu transportul şi mărfuri pentru celelalte state membre UE. Una dintre valorile CDR este apartenenţa României la Uniunea Europeană, cu toate avantajele şi responsabilităţile ce derivă din aceasta. Reprezentanţii CDR cred cu tărie că România merită să fie parte din spaţiul Schengen prin îndeplinirea tuturor criteriilor de aderare aşa cum a fost atestat de rapoartele tehnice ale reprezentanţilor statelor UE, dar şi de către Comisia şi Parlamentul European„, se menţionează în comunicat.

CDR reuneşte în cele 20 de asociaţii membre reprezentanţi ai investitorilor, antreprenorilor români şi companiilor internaţionale şi este condusă de un Consiliu Director format din preşedinţii şi vicepreşedinţii a opt asociaţii de business: Asociaţia Oamenilor de Afaceri din România (AOAR), Camera de Comerţ Americană în România (AmCham), Camera de Comerţ Franceză în România (CCIFER), Camera de Comerţ şi Industrie Româno-Germană (AHK), Confederaţia Patronală CONCORDIA, Consiliul Naţional al Întreprinderilor Private Mici şi Mijlocii din România (CNIPMMR), Consiliul Investitorilor Străini (FIC) şi Romanian Business Leaders (RBL).

Coordonarea Coaliţiei este asigurată prin rotaţie de către una dintre organizaţiile membre în Consiliul Director, pentru o perioadă de şase luni, în prezent coordonarea fiind asigurată de FIC prin reprezentarea de către Daniel Anghel.

Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a respins joi aderarea Bulgariei şi României la spaţiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate. Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Nicușor Dan vrea să-l ia la întrebări pe Nicolae Ciucă : ‘Vreau să discutăm foarte serios ce facem cu orașul ăsta’

Publicat

in

De

Primarul Capitalei, Nicuşor Dan, a declarat că ”abia aşteaptă” o discuţie cu conducerea centrală a PNL, cu care vrea să vorbească despre cum se împarte bugetul între municipalitate şi primăriile de sector.

Afirmaţiile vin în contextul în care preşedintele liberalilor, premierul Nicolae Ciucă, a declarat, vineri, că Organizaţia Bucureşti a PNL va trebui să gândească, până la sfârşitul lunii ianuarie, un plan în zece puncte cu termene de implementare în prima jumătate a anului viitor pentru primarul Nicuşor Dan, iar în funcţie de realizările acestuia se va decide dacă îl mai sprijină sau nu în Consiliul General.

La Bucureşti există o coaliţie care funcţionează. Luni o să avem o şedinţă de consiliu general, o să vedeţi că proiectele care sunt depuse pe ordinea de zi o să treacă. Ele sunt propuse de primar, de viceprimarul de la PNL, de viceprimarul de la USR, această coaliţie funcţionează la Bucureşti. În ceea ce priveşte discuţia cu conducerea centrală a PNL, abia o aştept. Vreau să discutăm despre Bucureşti cu conducerea centrală a PNL. Vreau să discutăm despre buget, vreau să discutăm despre cum se împarte bugetul între Primăria Capitalei şi primăriile de sector, vreau vorbim despre toate aceste subiecte şi abia aştept această discuţie. (…) Vreau să discutăm foarte serios ce facem cu oraşul ăsta”, a declarat Nicuşor Dan.

Întrebat de jurnalişti cum va mai pune în practică proiectele în Consiliul General fără o majoritate, edilul a răspuns: „Această majoritate există, funcţionează (…). Cred că partidele de dreapta şi cu mine avem o obligaţie faţă de bucureşteni să ne respectăm programul cu care am candidat împreună şi mai ales să nu lăsăm Bucureştiul pe mâna PSD„.

El a dat câteva exemple privind realizările de până acum.

Bineînţeles că am un plan în privinţa acestui oraş. De exemplu că am semnat 200 de milioane de euro pentru termie, de exemplu că dăm drumul la tramvaie, de exemplu că suntem în faza finală de achiziţie cu troleibuzele şi cu autobuzele electrice, de exemplu că am semnat atribuirea pentru semaforizare inteligentă. Toate acestea sunt realizări ale unui program cu care ne-am angajat şi cu care am venit în faţa cetăţenilor„, a explicat primarul Capitalei, conform agerpres.ro.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend