Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Hala pieței centrale din Câmpulung va fi demolată – 1 milion de euro pentru una nouă 

Publicat

in

Hala pieței centrale din Câmpulung ajunge sub lama buldozerelor! Acest lucru se va întâmpla în mai puțin de două luni. Consilierii locali din Câmpulung au fost de acord cu acest lucru după ce au votat proiectul de hotărâre. De când a fost construită, hala pieței centrale nu a fost niciodată reabilitată iar pe timpul iernii temperaturile scad în termometre aproape la -20 de grade. Câmpulungenii fug de cumpărături, preferând mai bine să frecventeze supermarketurile iar comercianții se fac stană de piatră iar produsele lor riscă să fie aruncate la gunoi pentru că nu sunt vândute. În urma votului favorabil al consilierilor locali, hala pieței centrale va fi demolată peste aproximativ o lună și jumătate, după care tot amplasamentul va fi predat Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții. Responsabilii din Capitală vor investi în noua construcție peste 1 milion de euro. Nu va fi reabilitată clădirea unde în prezent funcționează birourile celor de la administrativ deoarece acest lucru nu a fost prevăzut în contractul de investiții. Lucrările de construcție vor dura aproximativ 2 ani, timp în care comercianții din piața centrală vor fi relocați. Consiliul Local al municipiului Câmpulung se mai obligă după predarea amplasamentului și a obiectivului realizat să mențină destinația acestuia și să-l întrețină pentru o perioadă de minimum 15 ani.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend