Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

HAI CU NEPOTISMUL !!! Finul lui Adrian Miuțescu, numit șef la Finanțe Argeș

Avatar

Publicat

in

Avem șef nou la finanțele argeșene și nu, nu s-a dat vreun concurs, ci a fost numit pe criterii politice ! Asta indică deciziile de numire pentru șefii de servicii începând cu 01.01.2020, din AJFP Argeș, ajunse la destinatari abia in data 10.01.2020. Printre cei numiti, il regasim si pe Răzvan Mihai Deaconescu ,taman finul liderului PNL Arges, Adrian Miuțescu, care este, 10.01.2019, noul Șef Serviciu la Contribuabili Mijlocii. De precizat ca PNL a schimbat regulile, mai exact deși Codul Administrativ prevede că numirile ȋn funcţii se fac pe maxim 6 luni, numirile la AJFP Argeș sunt făcute pe o perioadă nedeterminată.

Iata lista cu noii sefi la Fiscul argeșean, unul dintre acestia fiind Răzvan Mihai Deaconescu, nimeni altul decat finul liderului PNL Arges, Adrian Miuțescu.

STIRI FIERBINȚI
  • Șef Evidență Persoane Fizice – Cârjescu Adriana;
  • Șef Serviciu Topoloveni – Bobeică Gheorghe;
  • Șef Serviciu Colectare și Executare Persoane Fizice – Marius Ciucă;
  • Șef Serviciu la Contribuabili Mijlocii – Răzvan Mihai Deaconescu;
  •  Șef serviciu Inspecție Fiscală – Oneci Lavinia;
  • Trezorier șef – Ionescu Doina

 Lui Ionescu Gabriela șef administrație adjunct Colectare PJ i-a fost prelungit mandatul de șef administrație, până pe 31.01.2020 . La fel și lui Baciu Lambeanu Claudian, șef administrație adjunct Colectare PF i-a fost prelungit mandatul până în 31.01.2020.

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI

ACTUAL

Clotilde Armand, reacție despre situația proceselor verbale de la Sectorul 1: ‘Oamenii care au făcut aceste tentative să fie pedepsiți’

Avatar

Publicat

in

De

Clotilde Armand a reacționat cu privire la situația de la Sectorul 1 al Capitalei: ”Va trebui să fie o anchetă care să fie dusă până capăt, vom insista ca oamenii care au făcut aceste tentative să fie pedepsiți”.

”Noi ce spunem este că a fost tentativă de fraudă, dar nişte lucruri au fost certe, faptul că procesele verbale care s-au închis după numărarea voturilor, aceste procese verbale sunt semnate de toţi reprezentanţii partidelor sunt corecte, faptul că au diferit cu un vot două voturi astea nu sunt nereguli, sunt nişte discrepanţe obişnuite normale, care pot fi rezolvate.

Toate discrepanţele mici sunt rezolvate, la ora actuală, toate procesele verbale care au fost corecte, care au fost închise după numărarea voturilor în faţa tuturor delegaţilor, aceste procese verbale sunt închise, sunt încărcate, sunt transparente, sunt vizibile pe site-ul AEP, aşa că aceste tentative de fraudă sunt depăşite. Va trebui să fie o anchetă care să fie dusă până capăt, vom insista ca oamenii care au făcut aceste tentative să fie pedepsiţi.

STIRI FIERBINȚI

Nereguli care ar avea acum un impact asupra procesului electoral nu sunt e totul corect procesele verbale nimeni nu cred că le contestă, au fost încărcate în aplicaţie, puteţi să le regăsiţi pe internet, toate secţiile de vot, toţi preşedinţii, toţi operatorii au fost de acord cu cifrele care sunt pe internet, procesul poate să meargă mai departe” a afirmat Clotilde Armand.

În ceea ce priveşte avocatul care a vorbit în ultimele ore în numele primarul în funcţie Dan Tudorache Armand a spus că este un avocat „abonat la banii publici” şi că acesta l-a reprezentat pe edilul în funcţie în procesele împotriva sa.

Armand a precizat că îşi va începe mandatul cu un audit care să arate unde sunt toţi banii publici „care nu au fost investiţi, dar au dispărut”, iar rezultatele acestuia să fie făcute publice.

Ea spune că vrea în Primărie „oameni liberi, nu prizonierii unor interese”, iar regulile vor fi „transparenţa, să îi servim pe cetăţeni”, conform news.ro.

Citește și:

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult

ACTUAL

VIDEO Scandal de proporții! Presupuși membri USR-PLUS au fost filmați în timp ce umblau la sacii cu voturi, păziți de jandarmi la BEC Sector 1

Avatar

Publicat

in

De

sursa foto:  antena3.ro.

Postul de televiziune Antena 3 a difuzat un material video cu mai multe persoane, care ar fi membrii USR-PLUS, care umblă la buletinele de voturi, strânse în saci, într-o încăpere a Biroului Electoral de Circumscripție a Sectorului 1.

Imaginile de pe camera de supraveghere instalată în sala unde au fost depozitați sacii cu voturile de la Sectorul 1 arată cum mai multe persoane pătrund în interior și caută niște saci, sub supravegherea jandarmilor. Imaginile au fost filmate în noaptea de luni spre marți. Apoi, imaginile îi surprind când pleacă cu sacii cu voturi. Se pare că ar fi luat și saci în care s-ar fi aflat și voturi pentru Primăria București.

Sursa foto: Antena3.ro.

”Este cutremur absolut! Este incredibil, asta e fraudă!”, a reacționat Mihai Gâdea, conform stiripesurse.ro.

Citește și:

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

E oficial! Schimbare radicală la Legea pensiilor, publicată în Monitorul Oficial! Ce beneficii apar

Comenteaza cu profilul de FB
STIRI FIERBINȚI
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend