Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Habarnistul în administrație, Emanuel Soare, un pedagog de… prefectură nouă ! Sau virțăvercea, dom’le !

Avatar

Publicat

in

Ce se întâmplă, în ultima perioadă, la PNL Argeș arată și confirmă ce spuneam încă din toamnă: liberalii argeșeni nu au oameni pregătiți pentru a prelua frâiele guvernării locale. Să pui la AFIR un Tofan care nu prea știe cu ce se mananca aceasta instituție si ce rol are, la AVAS unul care a pornit in afaceri cu vanzari de Saniuta si Eugenia parasind o fabrica despre care fostii angajati spun ca tocmai acesta ar fi dus-o spre pierzanie, sa iti pui fiul cu o nota rusionoasa la BAC intr-o institutie a statului, sa plasezi in Ministerul Culturii un carciumar plagiator dar cu mare tupeu, asta arata valoarea echipei liberale din Arges. Bomboana pe coliva a fost înfiptă ieri, cand Miutescu l-a anunțat ca viitor prefect de Arges pe Emanuel Soare, prorector al Universitatii din Pitesti. Nu avem nimic cu domnul Soare, este un excelent pedagog, chiar in asta este specializat, dar ca prefect trebuie sa fii toba de administratie si alte măruntișuri ce tin de legislatie. Ori dansul nici macar nu intruneste, la nivel de țidulă, prima conditie necesara pentru a ocupa acest post: aceea de a fi funcționar public. Mai mult, spun liberalii , Soare stie ceva despre adminisrație si ceea ce inseamna a fi funcționar pentru ca s-ar fi școlit în asta taman la țară, la Valea Iasului, acea comuna unde contabilul reclama grave probleme si anunta falimentul primăriei respective. Emanuel Soare a fost anunțat ca viitor prefect, deși nu este functionar public. Acest statut il va capata in urma unui concurs care ar avea loc in data de 13 ianuarie. Dar daca nu ia concursul ? Cu cine vine PNL la inaintare ? Si daca Soare va lua acel concurs, va dati seama ca omul va merge in prefectura total nepregatit, total habarnist in ceea ce inseamna a conduce o astfel de instituție. Faptul ca Miuțescu garanteaza ca el va fi viitorul prefect , arată si ca lucrurile par aranjate in privinta concursului, iar asta nu da deloc bine. Nici in ochii liberalilor mult mai bine pregatiti in admninistratie decat Emanuel Soare , nici in ochi cetatenilor care vor merge in audienta la viitorul prefect care, cu siguranță, va da in balbe cand se va izbi de nenumaratele probleme sesizate.

Si-atunci, cum sa nu te gandesti la Caragiale, adaptat…in conferința de presă a viitorului prefect liberal, actualmente pedagog

Publicitate

“Onorat aughitoriu,

Vom căuta să ne roskim astăzi ghespre metoda ghe a prăda administrațiunea în jenăre și apoi numai doară ghespre metoda intuikivă și ghespre răspunsurile neapărake, nețăsitake ghe lojica lucrului, amăsurat inkelijinții liberalului!”

….. Cui nu a asistat la conferența aceasta trebuie să-i spunem că pedagogul prefect pune întrebările și presupune și răspunsurile. Așa că urmarea, deși s-ar părea o conversație între pedagog și prefect, este însuși corpul conferenții….

Comenteaza cu profilul de FB

Editorialist, realizator TV, directorul si fondatorul publicatiilor PROFIT si a unei televiziuni. Cu o experienta de 20 ani in presa scrisa a colaborat de-a lungul timpului cu ziare nationale si agentii de presa pentru care a publicat nenumarate reportaje si anchete jurnalistice, multe dintre acestea devenind subiecte pe plan national. Este implicat in televiziune si realizeaza cunoscuta emisiune CHESTIUNI ARZATOARE. Contact e-mail iulian.uta@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Popa Dinică, noul primar la Corbeni

Avatar

Publicat

in

De

PSD a mai repurtat o victorie, la Corbeni! Candidatul social-democrat, fostul preot Nicolae Dinică, a câștigat fotoliul de primar al comunei, în faţa edilului liberal, Remo Mateescu si a fostului viceprimar PSD, Petre Nedelea.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Panțurescu a câștigat Primăria Curtea de Argeș

Avatar

Publicat

in

De

La Curtea de Argeș, conform datelor partiale oficiale, Constantin Panturescu, candidatul PSD, a castigat alegerile si un nou mandat de primar. Acesta l-a invins pe candidatul PNL – Cristian Mitrofan.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend