Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Guvernul nu exclude demiterea ministrului Energiei după incidentul de la Jilţ Sud: ‘Nu putem exclude, dar este prematur!’

Publicat

in

Purtătorul de cuvânt al Guvernului Dan Cărbunaru a declarat, întrebat despre posibile măsuri după accidentul de la Jilţ Sud care să includă şi o demitere a ministrului Energiei Virgil Popescu, că „în funcţie de rezultatul acestor evaluări şi în funcţie de cum va arăta această înlănţuire a responsabilităţilor, nu putem exclude la acest moment nicio opţiune, dar este prematur pentru că la acest moment toate aceste responsabilităţi trebuie să se reflecte în realitatea care va fi constatată în teren”, informează agenția de presă News.ro.

Citeste mai mult
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

NATIONAL

Senator american: ‘Rușii mor, este cel mai bun mod în care am cheltuit vreodată bani’ (Video)

Publicat

in

Rusia a reacţionat duminică virulent faţă de afirmaţiile unui senator republican american, Lindsey Graham, care, într-o discuţie cu preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a spus că ajutorul militar oferit Ucrainei de SUA este cel mai bun mod în care Washingtonul a cheltuit vreodată bani şi că „ruşii mor”, relatează Reuters.

„Acum suntem liberi”, îi spune Zelenski lui Graham, pe care l-a primit vineri la Kiev. „Şi ruşii mor”, răspunde senatorul american, conform imaginilor difuzate de serviciul de presă al preşedinţiei ucrainene.

Citeste mai mult

NATIONAL

Cele 5 zodii care nu-și pot ține emoțiile sub control

Publicat

in

Toți avem momente în care suntem cuprinși de emoții. Unii se pot controla foarte bine, în timp ce alții se manifestă la cea mai mică stare emoțională, potrivit Your Tango.

Cele mai emoționale zodii sunt:

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend