Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Guvernul Ciucă vrea să majoreze contribuția salariaților la pilonul 2 de pensii

Publicat

in

Creșterea contribuțiilor către Pilonul II de pensii private obligatorii figurează în programul de guvernare PNL UDMR depus în Parlament de premierul desemnat, Nicolae Ciucă.

„Creșterea contribuțiilor către Pilonul II de pensii cu un punct procentual de la 3,75%, cât este în prezent, după transferul contribuțiilor sociale în sarcina angajaților, până la 4,75% în 2024”, prevede programul de guvernare.

Programul de guvernare poate fi consultat aici.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB

NATIONAL

VIDEO – Bătaia dintre ultrașii români și cei bosniaci, la meciul naționalei / Explicațiile Jandarmeriei

Publicat

in

De

Ultrașii români și cei bosniaci s-au luat la bătaie, luni, în debutul meciului România – Bosnia Herţegovina, din Liga Naţiunilor. Jocul disputat pe stadionul Giulești a fost întrerupt aproape un minut.

Aproximativ 300 de suporteri bosniaci au sărit la bătaie cu fani tricolori. Cele două grupuri au aruncat cu scaune, torţe şi au fost despărţite doar de un zid protector subţire. Jandarmii au interveni în forţă şi au împiedicat escaladarea conflictului, potrivit GSP.

Jandarmeria Bucureşti a precizat că nicio persoană nu a fost rănită:

„La începutul partidei, un grup de suporteri din Peluza Sud a depăşit cordonul de stewarzi şi a migrat către galeria oaspeţilor, cu scopul de a iniţia confruntări violente.

În acest context, jandarmii au acţionat pentru dispersarea suporterilor violenţi şi păstrarea unei distanţe de siguranţă între cele două grupuri.

Menţionăm faptul că, pe timpul intervenţiei nicio persoană nu a fost rănită şi, punctual, acolo unde situaţia a impus, au fost folosite materialele din dotarea forţelor de ordine, pentru restabilirea climatului de ordine şi siguranţă publică”

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Internaţionalul mexican Raul Jimenez, incert pentru CM din cauza unei pubalgii

Publicat

in

De

Internaţionalul mexican Raul Jimenez este incert pentru Cupa Mondială din cauza unei pubalgii, relatează L’Equipe.

Jimenez, legitimat la Wolverhampton, nu joacă de la începutul lunii septembrie, potrivit News.

Fotbalistul în vârstă de 31 de aani a făcut un RMN cu rezultat îngrijorător. Pubalgia sa nu se vindecă aşa cum se credea, astfel că şansele ca Jimenez să se refacă la timp pentru a participa la CM sunt mici.

Cupa Mondială din Qatar va avea loc în perioada 20 noiembrie – 18 decembrie.

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend