Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Grupurile de rezistență ucrainene nu pot fi eliminate din Soledar: forțele rusești atacă la rupere pentru eliberarea Donețkului

Publicat

in

NATIONAL

Digisport: Denis Alibec a câștigat 1.200.000 Euro fără să miște un deget

Publicat

in

Denis Alibec (32 de ani), proaspăt campion al României cu Farul Constanța, a primit o veste excelentă.

Denis AlibecFoto: Michael Zemanek / Shutterstock Editorial / Profimedia

Atacantul român a câștigat procesul cu turcii de la Kayserispor și Camera de Soluționare a Litigiilor de la FIFA a decis ca Alibec să primească 1,2 milioane de euro: 450.000 pentru neplata salariilor restante și 750.000, compensații pentru „încetarea unilaterală a contractului”.

Kayserispor a plătit un milion de euro pentru transferul lui Denis Alibec de la Astra, în 2020, însă românul a fost împrumutat succesiv la CFR Cluj și Atromitos, până la începutul sezonului recent încheiat, când turcii l-au cedat definitiv, gratis, la Farul.

Citește mai departe pe Digisport.ro

Ai ceva de spus? Comentează aici cu profilul de FB
Citeste mai mult

NATIONAL

Acţiunile Apple ating un nou maxim istoric

Publicat

in

Acţiunile gigantului american Apple ajungeau la un nou maxim istoric la startul şedinţei de tranzacţionare de luni, într-o perioadă în care compania se pregăteşte să lanseze noi update-uri şi produse, inclusiv o cască de realitate mixtă (VR/AR), conform Ziarului Financiar, care citează CNBC.

În prima jumătate de oră a sesiunii de trading de luni, o acţiune Apple atingea 182,85 dolari, peste recordul stabilit pe 3 ianuarie 2022. Acţiunile producătorului iPhone-urilor sunt pe plus cu 39% anul acesta, faţă de 27% în cazul Nasdaq Composite, scrie Mediafax.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend