Conecteaza-te cu noi

NATIONAL

Grupul elveţian Ameropa, care deţine cel mai mare producător de îngrăşăminte, şi-a redus semnificativ producția în 2022

Publicat

in

Grupul elveţian Ameropa, care deţine pe plan local unele dintre cele mai mari companii din agrobusiness, ce însumează venituri totale de peste 10 miliarde de lei în 2021, a înfiinţat o companie nouă în acest an, Ameropa Biotech, care importa şi distribuie îngrăşăminte, scrie Mediafax.

NATIONAL

Ce beneficii au românii care lucrează în minivacanța de 1 iunie și de Rusalii

Publicat

in

Românii se vor bucura din nou de o minivacanţă în această săptămână, iar angajaţii care nu o primesc trebuie să ştie că pot avea parte de alte beneficii.

Este vorba de cinci zile libere la început de iunie, de care vor beneficia elevii, profesorii şi bugetarii, după ce Guvernul a decis să facă punte între Ziua copilului și Rusalii. Mai exact, aceștia vor avea liber în intervalul 1-5 iunie inclusiv, pentru Ziua copilului (1 iunie), urmată de Sărbătoarea Rusaliilor care pică anul acesta pe 4 și 5 iunie.

Citeste mai mult

NATIONAL

Trei pacienţi au murit într-un incendiu produs într-un spital de lângă Viena

Publicat

in

Trei pacienţi au murit într-un incendiu declanşat marţi la o clinică din Mödling, o suburbie din sudul Vienei, din cauze încă necunoscute, a informat Agenţia regională de sănătate, transmit AFP şi APA.

Incendiul a fost declarat în jurul orei 01.00 (23.00 luni) într-o încăpere de la etajul 3 al clădirii şi s-a propagat rapid, a comunicat agenţia.

Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Câmpulung

În Trend