Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

GRUPUL de PRESĂ SUPER TV – PROFIT, lider absolut de audientă și în ianuarie : Pendiuc: „Sunteți altfel, de 3 luni mă uit numai la voi !”

Publicat

in

Grupul de presa format din televiziunea regională SUPER TV, un ziar editie de print – PROFIT, si alte 3 portaluri de stiri, a inceput anul 2020 asa cum l-a si terminat pe 2019: lider absolut de audienta pe online. Din aceasta luna, grupul nostru de presa vă va prezenta, la fiecare 30 de zile, statisticile oficiale si credibile – nu cele culese de pe site-uri in care cifrele pot fi modificate, mai exact facebook si trafic.ro. Că pentru multi nu mai este nevoie de aceste date si ca Grupul de Presa SUPER TV – PROFIT este lider, o spun chiar politicieni si ziaristi cunoscuti ai Argeșului sau de la București. ” Nu stiu ce faceti, dar sunteti cei mai buni. De 3 luni de zile ma uit doar la voi, la Super TV, nu ma mai uit la altcineva „, spune, de exemplu, Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, zilele trecute, cu prilejul fuziunii PER si PAM.

Astfel, potrivit statisticilor oferite de Facebook, la capitolul video – emisiuni TV, in total , pe cele trei canale pe care se face simultan distributia principalelor emisiuni, au fost vizionate nu mai putin de 275.000 minute, de un total de 117.324 oameni. Dintre acestia 49.235 oameni au vizionat integral emisiunile care au , de regula, o durata medie de 102 minute. Spre exemplu, numai pe una din cele trei pagini (VEZI GRAFIC FACEBOOK) in ianuarie au fost vizionate 162.500 minute.

Advertisements

La acestea se mai adauga telespetatorii care vad emisiunile SUPER TV pe cablu dar si pe IPTV .

In ccea ce priveste traficul pe portalurile noastre de stiri, in ianuarie am depasit cifra de 275.000 vizitatori unici, ceea ce, excluzand primele 5 zile de sarbatoare ale anului, o medie de 10.000 cititori unici. La acestea cifre se mai adauga cititorii celorlalte doua portaluri ale grupului nostru de presa care duc spre un total de 412.000 vizitatori unici în luna ianuarie.

In ceea ce priveste prezenta pe social media, paginile oficiale ale Super TV, Ziar PROFIT, PROFIT 24 si alte doua pagini dedicate, insumeaza 116.420 urmaritori. Lider, pe acest segment, este pagina ziarului PROFIT care are 45.000 fani.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Viorel Cataramă: Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația

Publicat

in

De

Omul de afaceri Viorel Cataramă spune că  autoritățile anunță numai decesele cauzate de coronavirus, ca să sperie populația și să o determine să accepte dictatura.

„În România mor zilnic (ca medie) 650 de persoane.

Advertisements

Mișcarea Patriotilor Români (MPR) solicită Grupului de Comunicare Strategică să informeze populația zilnic despre cauza tuturor acestor decese.

Considerăm că informațiile furnizate numai despre Covid și cu prioritate despre numărul de infectări sunt de natură să înfricoșeze populația pentru a o determina să tolereze dictatura politico-medicala și implicit, suspendarea libertăților!

De asemenea, în țara noastră mor zilnic 27 de persoane ca urmare a unor boli infecțioase (nonCovid), un număr mai mare decât decesele raportate Covid! Cerem explicații pentru această situație.

MPR nu contestă existența virusului. Afirmăm însă cu tărie că limitarea drepturilor fundamentale nu este justificată, iar demolarea economică a țării este o eroare politică enormă!”, scrie Viorel Cataramă pe Facebook.

Vezi și: Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Raed Arafat, despre infectarea vedetelor PRO TV: Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor

Publicat

in

De

Conform informațiilor oferite de PRO TV, mai mulți jurnaliști ai postului de televiziune au fost infectați cu coronavirus. Se pare că și Andreea Esca se află în aceeași situație, virusul fiind luat de la o petrecere la care a participat, alături de zeci de persoane, la malul mării, unde nu a purtat mască de protecție și nici nu a respectat distanțarea socială.

”Nu comentez persoanele. Dacă nu au respectat normele, au învățat pe pielea lor. Nu știu ce s-a întâmplat acolo, nu știu dacă poliția a aflat. Dacă a aflat, poliția va lua măsuri. Va fi amendat organizatorul.”, a spus Raed Arafat, luni seara, la TVR 1, în emisiunea lui Ionuț Cristache.

Advertisements

Vezi și

Marcel Vela vrea să scoată ‘Doi și-un sfert’ la vedere! Ordinul pe care îl pregătește

Apare o nouă taxă! Toți românii vor fi obligați să o achite

Mega-veste! Cum puteți intra în posesia a mii de lei

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Advertisements

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend