Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

GRUPUL de PRESĂ SUPER TV – PROFIT, lider absolut de audientă și în ianuarie : Pendiuc: “Sunteți altfel, de 3 luni mă uit numai la voi !”

Avatar

Publicat

in

Grupul de presa format din televiziunea regională SUPER TV, un ziar editie de print – PROFIT, si alte 3 portaluri de stiri, a inceput anul 2020 asa cum l-a si terminat pe 2019: lider absolut de audienta pe online. Din aceasta luna, grupul nostru de presa vă va prezenta, la fiecare 30 de zile, statisticile oficiale si credibile – nu cele culese de pe site-uri in care cifrele pot fi modificate, mai exact facebook si trafic.ro. Că pentru multi nu mai este nevoie de aceste date si ca Grupul de Presa SUPER TV – PROFIT este lider, o spun chiar politicieni si ziaristi cunoscuti ai Argeșului sau de la București. ” Nu stiu ce faceti, dar sunteti cei mai buni. De 3 luni de zile ma uit doar la voi, la Super TV, nu ma mai uit la altcineva “, spune, de exemplu, Tudor Pendiuc, fostul primar al Pitestiului, zilele trecute, cu prilejul fuziunii PER si PAM.

Astfel, potrivit statisticilor oferite de Facebook, la capitolul video – emisiuni TV, in total , pe cele trei canale pe care se face simultan distributia principalelor emisiuni, au fost vizionate nu mai putin de 275.000 minute, de un total de 117.324 oameni. Dintre acestia 49.235 oameni au vizionat integral emisiunile care au , de regula, o durata medie de 102 minute. Spre exemplu, numai pe una din cele trei pagini (VEZI GRAFIC FACEBOOK) in ianuarie au fost vizionate 162.500 minute.

DE INTERES

La acestea se mai adauga telespetatorii care vad emisiunile SUPER TV pe cablu dar si pe IPTV .

In ccea ce priveste traficul pe portalurile noastre de stiri, in ianuarie am depasit cifra de 275.000 vizitatori unici, ceea ce, excluzand primele 5 zile de sarbatoare ale anului, o medie de 10.000 cititori unici. La acestea cifre se mai adauga cititorii celorlalte doua portaluri ale grupului nostru de presa care duc spre un total de 412.000 vizitatori unici în luna ianuarie.

In ceea ce priveste prezenta pe social media, paginile oficiale ale Super TV, Ziar PROFIT, PROFIT 24 si alte doua pagini dedicate, insumeaza 116.420 urmaritori. Lider, pe acest segment, este pagina ziarului PROFIT care are 45.000 fani.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES

ACTUAL

Demisie cu răsunet în Pro România. Lovitură devastatoare pentru Victor Ponta

Avatar

Publicat

in

De

Ioana Petrescu, fost ministru de Finanțe în Guvernul Ponta, a anunțat pe pagina sa de Facebook că pleacă Pro România: ”Mă despart cu greu de mulți dintre colegii de partid, în care am simțit că există dorința de a face politică în modul în care îmi doresc și eu, în care ideile bune pentru țară să fie dezbătute, susținute, promovate și implementate”.

”Mă retrag din PRO România

Am decis să ies din Partidul PRO România. Este o decizie dificilă, dar necesară, pe care o iau după doi ani în care am făcut parte din conducerea acestei formațiuni.

DE INTERES

Eu am intrat în politică din dorința de a avea un cuvânt de spus în politicile publice care ar putea ajuta România să devină o democrație avansată și să joace un rol important in UE. Acum doi ani, am ales PRO România pentru că era o formațiune născută din nevoia unor tineri politicieni care nu își găseau loc în vechile partide și vocea lor nu ar fi putut fi auzită din cauza liderilor autoritari și discreționari.

Am crezut în forța PRO România, un partid care s-a declarat a fi “altfel”, în care mulți tineri au devenit membri cu speranța că alături de colegii cu experiență în politică, au șansa de a-și susține ideile lor care pot aduce românilor o viață mai bună.

Cred că politica este o vocație și îmi doresc să urmez această cale în continuare. Mă simt datoare să pun în slujba românilor expertiza profesională si experiența guvernamentală acumulate până acum.

Doresc să candidez pentru un loc in Parlamentul României, pentru că acesta este obiectivul esențial al oricărui om care intră în politică. Nu poți candida decât dacă știi care este viziunea partidului din care faci parte si cum servește această viziune cetățenii acestei țări. Trebuie să fiu convinsă că pot reprezenta timp de patru ani partidul din care fac parte, dar și că acest partid mă reprezintă pe mine. Trebuie să cred și eu în partid, nu doar partidul în mine. Datoria unui politician ales este să reprezinte interesele alegatorilor și nu ale liderilor partidului. Liderii de partid trebuie să genereze proiecte și nu să manevreze pârghii obscure, invizibile publicului larg.

Înțeleg acum că ar fi trebuit să mă implic mai mult în conturarea clară a identității politice a partidului PRO România. După succesul de la alegerile europarlamentare, partidul a intrat pe o pantă descendentă și a ratat multe ocazii in care sa ofere soluții la marile teme urgente care se dezbat la nivel național. În lipsa unui dialog constructiv in interiorul formațiunii din care fac parte, am ales sa iau poziții publice, ori de cate ori am avut ocazia să–mi exprim punctul de vedere, mai ales pe temele în care am o expertiza bazată pe studii și experiența de lucru la nivel internațional. Din păcate, doar rar luările mele de poziție au dus la inițiative legislative ale PRO Romania în Parlament. Sentimentul sterilității unei astfel de activități politice a devenit pregnant.

Mă despart cu greu de mulți dintre colegii de partid, în care am simțit că există dorința de a face politică în modul în care îmi doresc și eu, în care ideile bune pentru țară să fie dezbătute, susținute, promovate și implementate.

Am învățat mult unii de la alții în perioadele în care am construit împreuna departamentele de specialitate ale partidului, programul de guvernare pregătit de PRO România, am organizat întâlniri cu mediul de afaceri, conferințe de presă, dezbateri, pregătiri cu candidații si reprezentanții noștri din secțiile de votare, evenimente electorale. Mulțumesc colegilor din toate departamentele de specialitate și colegilor din Sibiu care au avut răbdare cu mine în lungile ședințe online organizate pe perioada pandemiei. În acești doi ani am călătorit în toată țara pentru a susține partidul și am fost primită cu brațele deschise de toți colegii.

Le mulțumesc mai ales celor cu care am făcut campanie electorală și împreună cu care am organizat evenimente pentru promovarea ideilor PRO România în: Argeș, Bihor, Brăila, Brașov, Buzău, Cluj, Constanta, Dâmbovița, Dolj, Giurgiu, Gorj, Hunedoara, Iași, Mureș, Neamț, Prahova, Sibiu, Suceava, Teleorman, Timiș, Tulcea, Vâlcea si București. Le doresc mult succes in continuare și sper ca într-un final poate ei vor reuși sa-i convingă pe liderii partidului că drumul bun este cel al construcției perseverente, al dialogului onest si transparent, să refuze duplicitatea, oportunismul, trădarea si târguielile de culise.

România trece printr-un moment prea greu pentru ca noi, tinerii politicieni, să nu continuăm lupta de a schimba modul de a face politică în țara noastră. Închid o etapă, drumul continuă”, a scris Ioana Petrescu pe Facebook.

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

ACTUAL

Sorin Grindeanu, reacție la decizia BEC despre anularea alegerilor pentru funcția de primar în Moldova Nouă: ‘Acolo a fost un întreg proces, e un pic mai lungă explicația’

Avatar

Publicat

in

De

Prim-vicepreședintele PSD, Sorin Grindeanu, a declarat că PSD va lua atitudine în privința deciziei BEC de anulare a alegerilor pentru funcția de primar în Moldova Nouă: ”A fost publicată decizia BEC, dar în mod clar nu vom sta cu mâinile în sân, pentru că este judecată cu dublă măsură, având în vedere toate celelalte decizii ale BEC de până acum”.

„Acolo a fost un întreg proces, e un pic mai lungă explicaţia. S-a contestat iniţial în perioada de dinainte de campania electorală, s-a ajuns la decizii ale instanţelor care au spus că domnul Torma poate să candideze, s-au făcut contestaţii în continuare, inclusiv după această decizie a instanţei la BEC de către PNL, toate fiind respinse.

Cred că sunt vreo trei sau patru decizii ale instanţei, iar acum a apărut încă o contestaţie, după care a fost soluţionată în mod pozitiv pentru PNL, deşi alte trei sau patru pe aceeaşi fundamentare, în urmă cu trei săptămâni – patru, în acea perioadă de depunere de candidaturi, au fost respinse. O să analizăm acea situaţie. A fost publicată decizia BEC, dar în mod clar nu vom sta cu mâinile în sân, pentru că este judecată cu dublă măsură, având în vedere toate celelalte decizii ale BEC de până acum”, a spus Grindeanu, într-o conferinţă de presă.

DE INTERES

Biroul Electoral Central a decis anularea alegerilor pentru funcţia de primar din Circumscripţia electorală nr. 6 Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin.

De asemenea, BEC anulează candidatura la funcţia de primar al oraşului Moldova Nouă a lui Adrian Constantin Torma, candidat din partea Alianţei PSD – Pro România.

Scrutinul va fi repetat în data de 11 octombrie, se precizează în hotărârea BEC, informează agerpres.ro.

Citește și:

Întrebarea-cheie la care trebuie să răspundă cei surprinși pe camerele de supraveghere de la BES 1

Veste bună pentru tinerii care vor să își achiziționeze o locuință. Proiectul de lege a fost adoptat de Senat

EXCLUSIV S-a lăsat cu bătaie după votare! Acuze dure: ‘Oamenii primarului PNL l-au desfigurat’

Comenteaza cu profilul de FB
DE INTERES
Citeste mai mult

PROMO CAMPANIE

Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend