Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Grav accident la Curtea de Argeş – A intrat cu masina in teava de gaze

Publicat

in

Un grav accident rutier a avut loc, în această dimineaţă,  în Municipiul Curtea de Argeș. Dn cauza neadaptarii vitezei, un auoturism a parasit partea carosabila si a intrat într-o țeavă de gaze. In urma acidentului au rezultat 2 victime conștiente. La fata locului au intervenit un echipaj echipaj cu o autospecială de intervenție și un echipaj SMURD. cele doua persoane au primit ingrijiri medicale.

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

Profi a deschis 20 de magazine noi în iunie. Câte supermarketuri sunt pe teritoriul României în prezent?

Publicat

in

Retailerul deținut de fondul de investiții Mid Europa Partners, a deschis în luna iunie 20 de magazine noi. Compania este cel mai extins jucător din comerțul local, având deschise undeva la 1.300 de supermarketuri și magazine de proximitate.

În ciuda crizei de Coronavirus și a tuturor cazurilor noi depistate în ultimele zile, lanțul de magazine Profi, controlat de fondul de investiții Mid Europa Partners, continuă expansiunea în ritmul obișnuit, deschizând în luna iunie 20 de noi magazine. Rețeaua s-a apropiat de 1.300 de unități prezente în peste 500 de localități din România.

Anul trecut retailerul activ pe segmentul supermarketuri și proximitate modernă a deschis 260 de magazine noi, ajungând la finalul anului 2019 la un număr de 1.184 de magazine.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incendiu la Curtea de Argeș – Un cap tractor a fost cuprins de flăcări

Publicat

in

De

În urma cu puțin timp, toți pompierii de la Detașamentul de Pompieri Curtea de Argeș au intervenit la un incendiu ce a izbucnit la un cap tractor, care avea legată de el o cisternă goală, folosită la transportul unei pulberi din compoziția asfaltului. Incidentul a avut loc chiar pe strada de lângă sediul unității de pompieri din Curtea de Argeș. Intervenția rapidă a pompierilor a făcut ca incendiul să fie lichidat rapid, eliminându-se, astfel, alte pericole

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend