Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Grav accident, în Argeș – victimă încarcerată !

Avatar

Publicat

in

Un grav accident rutier a avut loc, in aceasta dimineata, pe strada Depozitelor din Pitesti. Este vorba despre o coliziune intre 2 mașini in urma careia au rezultat 2 victime din care 1 este încarcerată. La fata locului au intervenit un echipaj SMURD de prim ajutor calificat, un echipaj de terapie intensiva mobila și o autospeciala de stingere cu apa și spumă.

Au fost 2 victime, șoferul și pasageră dintr-un autoturism, ambii fără leziuni grave. Șoferul a fost găsit blocat în interiorul vehiculului și s-au efectuat manevrele de descarcerare pentru al extrage .

Publicitate

Comenteaza cu profilul de FB

ACTUAL

ACCIDENT ARGEȘ – S-a răsturnat cu mașina

Avatar

Publicat

in

De

Pompierii argeseni au asigurarat, in urma cu putin timp, măsuri specifice de prevenire și stingere a incendiilor la accident rutier. Un autoturism a parasit partea carosabila si s-a răsturnat în afara carosabilului, in Bascov, la ieșirea din pasaj spre Valea Ursului, un singur ocupant în autoturism, neîncarcerat. La fata locului a intervinit Detașamentul de Pompieri Pitești cu o autospecială de intervenție și un echipaj SAJ.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Incendiu la o casă din Argeș după explozia unei butelii

Avatar

Publicat

in

De

Incendiu puternic într-o gospodărie din orașul Costești, în care o butelie a explodat și o altă butelie a fost evacuată înainte să explodeze. La fața locului, au intervenit pompierii de la Secția Costești cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, pentru localizarea și lichidarea incendiului ce se manifesta la o anexă construită din lemn (magazie) și două case din apropiere, existând pericolul de propagare și la alte vecinătăți.
Au ars: 10 metri liniari de gard din lemn, magazia de circa 35 mp și obiectele din interior, două camere cu suprafața totală de aproximativ 40 mp și acoperișul din dreptul acestora, la prima casă, iar la a doua locuință, acoperișul pe aproximativ 10 mp;
Sursa probabilă: scurtcircuit electric;
Împrejurarea: conductori electrici improvizați.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend