Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Grabiti-va! Numai astazi mai puteti plati impozitele fara penalitati

Avatar

Publicat

in

Numai astăzi mai puteţi plăti pentru anul în curs, fără penalizări, impozitul pe clădiri, pe terenuri şi pe mijloacele de transport pe care le deţineţi.

La Pitesti mai multe centre de incasare

Persoanele fizice care achită integral, pînă astăzi, inclusiv, a­ceste impozite beneficiază de bonificaţia de 10%. Impozitul anual, de pînă la 50 lei inclusiv, se plăteşte integral pînă la primul termen de plată, respectiv 30 iunie 2016 inclusiv. Programul de încasări a impozitelor şi taxelor locale pentru data de 30 iunie este următorul: la sediul Primăriei Piteşti din strada Victoriei nr. 24 – ora 8,00 – 18.30); Centrul de încasări din Bulevardul Republicii, bl. G1, parter – ora 8.00 – 18.00; Centrul de încasări din Bulevardul Republicii, blocul 214, parter (zona Gară Sud) – orele 8.00 – 18.00; Centrul de încasări din Bulevardul 1 Decembrie 1918, bl. M5a, parter (zona piaţă agroalimentară) – orele 8.00 – 18.00; Centrul de încasări situat în strada Bradului (lîngă Şcoala Nr. 12, din cartierul Trivale) – orele 8.00 – 18.00.
De asemenea, contribuabilii mai au încă două modalităţi de plată electronică cu cardul bancar prin Internet, disponibile la adresele www.primariapitesti.ro şi www.ghiseul.ro.

Publicitate

La Curtea de Arges de asemenea se pot achita, fara penalitati taxele pana astazi la ora 16.00 iar la Mioveni programul este prelungit pana la ora 18.00 la centrele unde locuitorii orasului sunt obisnuiti sa isi achite darile catre primarie.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

Citeste mai mult
Publicitate
Click si comenteaza

You must be logged in to post a comment Login

Lasa un comentariu

ACTUAL

Alexandru Rafila, anunț important despre coronavirus! Când se produce transmiterea

Avatar

Publicat

in

De

Prof. Alexandru Rafila a vorbit despre infectarea cu coronavirus și despre purtatul măștii în spațiile libere.

Nu, nu se transmite printr-un contact pasager de câteva secunde. Transmiterea se produce când are loc un contact prelungit, când are loc un dialog, persoana poate să strănute. Câteodată nu oprim cum trebuie secrețiile, dar o simplă trecere cu o persoană nu are nimic.

Publicitate

Acest lucru trebuie spus fiindcă se produc exagerări, adică evitarea oricărei interacțiuni cu alte persoane. Nu, păstrezi distanța. Când nu poți, porți masca. Trebuie să ne schimbăm, e cel mai greu de realizat. Trebuie să dobândim obișnuința, este mai greu de obținut, acest lucru se întâmplă în momentul de față”, a spus prof. Rafila, la Digi 24.

Alexandru Rafila a adăugat că, atunci când o cunoștință vine de la mare sau din concediu, ar trebui să păstrăm o distanță de 1,5 – 2 m. În cazul în care avem un dialog la 70 cm unul de celălalt, ne expunem riscului să ne îmbolnăvim și noi cu virusul.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

POLIȚIA, CONTROALE la FIRMELE DE DEZMEMBRĂRI AUTO DIN CURTEA DE ARGEȘ și CÂMPLUNG – AMENZI URIAȘE

Avatar

Publicat

in

De

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice Argeș, împreună cu polițiști din cadrul Serviciului de Investigații Criminale Argeș, precum și comisari ai Gărzii de Mediu – Comisariatul Județean Argeș și inspectori din cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Argeș, au verificat 12 agenți economici ce desfășoară activitate în domeniul demontării (dezasamblării) maşinilor şi a echipamentelor scoase din uz pentru recuperarea materialelor, precum şi al comerţului cu ridicata de piese şi accesorii pentru autovehicule, pe raza municipiilor Curtea de Argeș, Câmpulung și orașului Topoloveni.

În urma verificărilor, au fost aplicate 7 sancțiuni contravenționale în valoare totală de 45.000 lei, după cum urmează:

Publicitate

– 5 sancțiuni contravenționale, în valoare de 15.000 de lei, a fost aplicată conform O.G. 82/2000 privind activitățile de reparații, reglare, modificări constructive, reconstrucție și dezmembrare a vehiculelor scoase din uz;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 10.000 de lei, a fost aplicată conform OUG 28/1999 privind utilizarea aparatelor de marcat electronice fiscale;

– o sancțiune contravențională, în valoare de 20.000 de lei, au fost aplicate conform Legii 12/1990 privind protejarea populației împotriva activităților de comerț ilicit.

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend