Conecteaza-te cu noi

ACTUAL

Gogoşi electorale Nici urmă de banii promişi de Ponta pentru spital

Avatar

Publicat

in

„Nu au cum să vină anul acesta, bugetul e clar stabilit”

Promisiunile electorale făcute de Victor Ponta în vizita pe care a făcut-o în urmă cu câteva săptămâni la Curtea de Argeş au rămas la stadiul de… „gogoşi”. Primarul Nicolae Diaconu, şeful PSD al organizaţiei locale, este destul de sigur de faptul că suma promisă de premier pentru reparaţiile necesare acoperişului unităţii spitaliceşti nu vor veni în acest an. „Nu au venit banii şi nici nu cred că vor ajunge în acest an. Poate din bugetul pe anul viitor să fie alocaţi. Acum bugetul e clar stabilit…” a spus edilul.

Aşadar, conducerea spitalului Curtea de Argeş va fi nevoită să mai amâne lucrările atât de necesare ale schimbării acoperişului care face probleme mai ales iarna când ploile şi zăpada se infiltrează prin toate crăpăturile. Cât despre ambulanţa promisă de asemenea de Ponta, lucrurile sunt la fel de incerte, de atunci nimeni nemaiaducând vorba de aşa ceva.

Comenteaza cu profilul de FB

Redactor sef editie print, redactor coordonator editie online. Jurnalist cu peste 10 ani experienta in presa scrisa, autor a nenumarate reportaje si anchete jurnalistice. Colaborari cu publicatii nationale si agentii de presa. Contact e-mail: malina.petrescu@ziarulprofit.ro

ACTUAL

Gabriela Firea rupe tăcerea: ‘Sunt zone în care oamenii nu-și permit să se testeze’

Avatar

Publicat

in

De

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult

ACTUAL

Medicul Octavian Jurma: ‘Ne infectăm dacă stăm mai mult de 10 minute în proximitate, indiferent dacă e în aer liber sau în spațiu închis’

Avatar

Publicat

in

De

”În general, activitatea în aer liber nu este o sursă semnificativă de infecție. Ce se poate întâmpla în aer liber este ca doi oameni să stea de vorbă o oră, să spunem, unul lângă altul, să nu aibă mască sau să aibă un grad înalt de infectare și să se poată infecta. Noi ne infectăm dacă stăm mai mult de 10 minute în proximitate, indiferent dacă e în aer liber sau în spațiu închis.

Dacă suntem în spațiu închis, problema este că acolo se acumulează în aer particule care poartă acest virus și atunci noi putem să respirăm acest aer și dacă cineva a părăsit încăperea. De aceea este mult mai periculoasă petrecerea timpului în aceste spații închise care are loc în mod natural, mai ales dacă ai fost afară și se întorc toți zgribuliți și stau la povești.

Este un lucru perfect normal și natural, dar care, în același timp, poate să răspândească virusul în aceste condiții pentru că toți declară că au respectat întocmai măsurile. În general, infecția se întâmplă acum în casele noastre sau în spațiile închise, unde, dintr-un motiv oarecare nu purtăm mască – poate luăm cina sau ne simțim în siguranță cu niște oameni care ne spun că ei sigur nu sunt infectați. Aici e problema, nu neapărat pe pârtii și în spațiul liber, ci ce se întâmplă după”, a declarat Octavian Jurma, conform b1.ro.

Citește și:

Veste bună! Din 2021 se dau noi sume de bani pentru cei care fac parte din acest program

Mutarea făcută de Klaus Iohannis: Înainte de alegeri, șeful STS a fost avansat în grad!

Ce taxă îi așteaptă pe români odată cu venirea noului an. Cât trebuie să plătească și prin ce mod se pot recupera banii

Comenteaza cu profilul de FB
Citeste mai mult
Publicitate

Curtea de Argeș

Publicitate

Mioveni

În Trend